Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
ne , hocu da vam pokazem da ako se podrudite mozete da skinete zvijezde a ne ovdje palamuditrob do bagro je napisao/la:Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.![]()
![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
tribalhardcore
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:ne , hocu da vam pokazem da ako se podrudite mozete da skinete zvijezde a ne ovdje palamuditrob do bagro je napisao/la:Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.![]()
![]()
lucifere ne prdi
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

a tek joj je 16.
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
-
tribalhardcore
- Kontakt:
jel ti to cura 
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Znam ja jednu u Zenici,ne znam jel joj nastala uopste 14-a a mala zvoni.
Ne smijem stavljat u javnost slike.
P.S Nije problem,poslat cu.

P.S Nije problem,poslat cu.
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 29 jul 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ocekuj da se Dex i Ivar jave u pp sa molbom njenog linka 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sara ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Znam ja jednu u Zenici,ne znam jel joj nastala uopste 14-a a mala zvoni.![]()
P.S Nije problem,poslat cu.![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- legenda reala
- Kontakt:
Dobra Sara(drugarica), kolko joj je godina

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unknown Genius
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
znaci ne vjerujem sta mi frendica sad na chatu napisa

Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ponos Torina
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
zna bog sta Bosni treba
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma svugdje je tako, vidjeli ste Neymarova cura ima 17, a kakva je 
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kad sam išo u školu cure nisu bile ovako dobre, sad sa 13 izgledaju kao prije one od 17bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
tribalhardcore
pozz drugaricu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.legenda reala je napisao/la:Ja kad sam išo u školu cure nisu bile ovako dobre, sad sa 13 izgledaju kao prije one od 17bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.![]()
![]()
Neko veče upoznam curu, sredila se ovo ono, kontam ima 18-19, kaže imam 15 sad ću 16 u avgustu ja zaplako sviju mi
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bilo je kod nas više dobrih, ono mi ko djeca ih fatali, a ali kad vidim ove sad 7-8 razred, ono kad sam ja išo nije bilo ni približno ovom sadbagrcavi je napisao/la:
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.
Neko veče upoznam curu, sredila se ovo ono, kontam ima 18-19, kaže imam 15 sad ću 16 u avgustu ja zaplako sviju mi![]()
Haj dobro tebi 20, njoj 16 to je tamam razlika
Pa evo to što kažeš za muške samo ja i još jedan u mene jaran u razredu u 4 srednjem sad imamo ono bradu da se vidi. Sve neki mliječni brčići ...bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Tako blizu, a tako daleko.
Ne znam kakve veze brada ima,može momak bez brade izgledati starije nego neko sa bradom,a da su isto godište.Civa je napisao/la:Pa evo to što kažeš za muške samo ja i još jedan u mene jaran u razredu u 4 srednjem sad imamo ono bradu da se vidi. Sve neki mliječni brčići ...bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Meni daju 2-3 godine više 
@Narin može al kad imaš bradu izgledaš muževnije, starije i to, pogotovo ako nisi nizak i mršav
@Narin može al kad imaš bradu izgledaš muževnije, starije i to, pogotovo ako nisi nizak i mršav
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.