rob do bagro je napisao/la:Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.
ne , hocu da vam pokazem da ako se podrudite mozete da skinete zvijezde a ne ovdje palamudit
lucifere ne prdi
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
ocekuj da se Dex i Ivar jave u pp sa molbom njenog linka
znaci ne vjerujem sta mi frendica sad na chatu napisa
bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Ja kad sam išo u školu cure nisu bile ovako dobre, sad sa 13 izgledaju kao prije one od 17
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.
Neko veče upoznam curu, sredila se ovo ono, kontam ima 18-19, kaže imam 15 sad ću 16 u avgustu ja zaplako sviju mi
bagrcavi je napisao/la:
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.
Neko veče upoznam curu, sredila se ovo ono, kontam ima 18-19, kaže imam 15 sad ću 16 u avgustu ja zaplako sviju mi
Ma bilo je kod nas više dobrih, ono mi ko djeca ih fatali, a ali kad vidim ove sad 7-8 razred, ono kad sam ja išo nije bilo ni približno ovom sad
Haj dobro tebi 20, njoj 16 to je tamam razlika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.