FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 30 jul 2013, 20:26

farinelli, majka mu stara, kad vec toliko zapinjes za taj turski, red je da prozborimo koju.
tema je bayern, naravno. i da, mojne mi ispravljat gr. greske, ipak ste vi bili duze zajedno tj. imali ste vise vremena da savladate ovaj prilicno tezak jezik. :mrgreen:

bayern Gvardiola´nin yoneticiliginde nasil gorunuyor ?
Gecen seneden kazandigi basari yine tekrarlanabilir mi sence ?
En buyuk rakipler kimlerdir sana gore ?
Dortmundtan yenildigimiz mac bizi cok etkilenir mi ?
Yonetimdeki olan insanlar ilk birkac ayda ondan beklenilen seyleri basaramazsa Gvardiolayla sabirli olacak mi sence ?
Peki simdi de soyle sen nerde Turkceyi ogrendin ?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 jul 2013, 21:54

secer je napisao/la:farinelli, majka mu stara, kad vec toliko zapinjes za taj turski, red je da prozborimo koju.
tema je bayern, naravno. i da, mojne mi ispravljat gr. greske, ipak ste vi bili duze zajedno tj. imali ste vise vremena da savladate ovaj prilicno tezak jezik. :mrgreen:

Yonetimdeki olan insanlar ilk birkac ayda ondan beklenilen seyleri basaramazsa Gvardiolayla sabirli olacak mi sence ?

hahahahha amidza legendo .Amidza uzvraca udarac. 8-)
dajte ba ljudi koje **** cilrilicu ili turski ,dajte da pise mo o bayernu ,neka je na bilo kojem jeziku samo da je razumljivo.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jul 2013, 23:09

Saurman je napisao/la:S obzirom da je sad i zvanično podignuta optužnica trebamo očekivati scenario u kojem će Uli vjerovatno napustiti mjesto predsjednika na moju veliku žalost. :| I dalje gajim nadu da će ostati u klubu ali,...

Nadam se da će njegov nasljednik biti Karl-Heinz Rummenigge i niko drugi.
Optužnica podignuta, ali nije potvrđena. Tek kada se potvrdi, sud pokreće postupak, a to bi još moglo potrajat dok se ne potvrdi. Mislim da će se potvrdit i na kraju će se postupak završit tako što će Uli dobiti uslovnu, jer u većem dijelu je došlo do zastarjelosti, kada je suma u pitanju. E sad s obzirom da će ipak biti proglašen krivim (vrlo vjerovatno), moguće da se iz moralnih razloga povuče. Ali u zatvor ne bi trebao, po ovome kako se špekuliše i prema informacijama koje postoje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 jul 2013, 23:16

secer je napisao/la:farinelli, majka mu stara, kad vec toliko zapinjes za taj turski, red je da prozborimo koju.

Hahaha, uvek si mi bio medju najzanimljivijim ljudima na forumu, a sad je galopırajuca kosmicka srna tvog duha napravili najveci korak :D

E sad, posto bas sa ovim "sportskim" terminima nisam na ti, ja cu da sklepam nesto.
A jes' im zaguljen jezik, isto kolıko i spolovila

Bana göre Guardiola'nin geldirdiğimizi büyük ve akıllı bir şey diye böylece Avrupanın geri kalanlarına o kadar büyük ve kuvvetli olduğumuzu gösterdik. O zaman Guardiola ciddi bir insan, popüler, başarılı ve onunla iyi olayacagina inaniyorum. Onunla takımınız daha iyi olacak. Sammer'le Guardila iyi bır ortaklık yapacaklar.

Şimdiye kadar Borussia en büyük rakibimizdi. Son zamanlarda pek ilerlemediler. Avrupa'daki bütün yöneticilerden onun en iyi. Sayesinde Borussia yine tehlikeli bir takım oldu.

Bence biz bu sene daha iyi oynayacağız. Yine tüm Avrupa takımlerini berbat edeyeceğiz :D Eminim
Bundesliga'da Borussia'dan başka öbürkünün şanslarını yok. Bir türlü. Schalke kuvvetli de ama yöneticileri o kadar iyi değil. Hala Görmemiştir.

Bu kadar :)
Ben nerede Türkçe oğrendım diye şimdilik sır olsun.
Zadnja izmjena: farinelli123, dana/u 31 jul 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 jul 2013, 23:29

Ako hocete da "nas" podforum bude jos popularniji za dva dana ce da ima vise postova nego Liverpulov. Samo treba da zapodenem diskusiju o gastronomiji. Ali necu. Nisam toliki mazohista. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 jul 2013, 23:57

Uvijek je bitniji kvalitet bio nego kvantitet. Koga briga ko i kako piše dok je u skladu sa pravilima foruma. Nije srednji vijek ili stari da se ljudi vrijeđaju što su "drugačiji" ili ne jednaki kao drugi. Ako se volite prepucavati imate pp , pa tamo uživajte koliko god hoćete. Tema je Bayern i držite se toga. Naravno da nemam ništa ni protiv Zuckera koji mi je veoma drag kao forumaš, te Farinelija koji malo a lijepo piše, no ne želim da ova tema postane kao druge gdje se najmanje piše o fudbalu.

Neka se javno reklo da je samo bomba bio natpis iz žutila Engleske. I sada mi na živce ide poraz od BvB-a, možda više to što smo primili četiri gola, nego što je sami poraz.

Slijedi ovaj kup gdje će sigurno biti još eksperimenata, te onda njemački kup i utakmica protiv BSV Schwarz-Weiß Rehdena (aBd).

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2013, 00:06

bome momciluci, farineli je bio ozbiljan kada je napiso da moze i na turskom. 8-)
evo prijevoda.

po meni je to sto smo doveli guardiolu jako velika i pametna stvar, tako smo pokazali ostalima u evropi koliko smo jak i velik tim.
onda, guardiola je jedan veliki covjek, popularan i uspjesan i mislim da ce nam buducnost s njim biti dobra.
s njim ce nam tim biti jos bolji. sammer i guardiola ce jako dobro suradjivati.
do sada nam je najveci protivnik bila borusija. u zadnje vrijeme nisu puno napredovali. njihov trener je najbolji u evropi. zahvaljujuci njemu borusija je ponovo postala opasan tim. mislim da cemo ove godine mi igrati bolje. opet cemo unistiti sve timove u evropi. 8-) siguran sam da niko drugi u bundesligi nema sanse osim borusije. i schalke je dobar ali im trener nije bas toliko dobar. nismo jos uvijek vidjeli (njih tj. tim ili njega - trenera?).
farinelli123 je napisao/la:Ben nerede Türkçe oğrendım diye şimdilik sır olsun
prenosilo se s koljena na koljeno ili...? :mrgreen:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 jul 2013, 00:14

secer je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Ben nerede Türkçe oğrendım diye şimdilik sır olsun
prenosilo se s koljena na koljeno ili...? :mrgreen:

haha to je taj lucidni smisao za humor. Ekrem Cusevic i ja smo stari prijatelji.

mala napomena: U brzini sam napisao da borusija nije napredovala,tek sad vidim. Slucajo napisao odricno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jul 2013, 00:22

Što je šećo učio turski u Doner kebapanama (joj izraza, odakle ga izvukoh ovakvog..... :lol: ) po Njemačkoj. Doduše prije će biti da je zalazio po onim turskim granapima, jer ipak tamo više žena radi...... :lol: :lol: Dijelio malo s Turkinjama one turske bombone....... :D
A momci razvaljujete ovaj turski, ne mogu vas tu pratit, ja znam po nešto opsovat na turskom, po neki pozdravčić i nešto onako za prvu pomoć. A eto tamo po tim radnjama sam zalazio jedino kad treba Bajram Turkinjama čestitat, a za čestitanje obično i nije potrebno puno riječi...... :lol: Doduše nakon srdačnosti, nastaviš na švabskom razgovor (ako imaš sreće da ga je ta dama naučila :lol: , jer možda je ipak tradicionalista teški..... :) ).

A zanima me gdje kolega Farinelli izučavao jezik, dal u Stambolu, ili pak u Antaliji ili možda ipak u Kusadasiju??? :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2013, 00:37

farinelli123 je napisao/la:Ekrem Cusevic
nepoznavam. jedini ekrem kojeg poznajem - bome sam ponosan na to - jeste ekrem jevric zvani gospoda - zvijezda amerike, kanade i ex juge.
helem, pratim njega i njegov naucni rad, kao i ostale naucne emisije koje nam servira je l´ bi ´ruzicasta televizija´.
:mrgreen:
salu na stranu, nego koliko imas godina kad si staaaari prijatelj sa causevicem?
effe_sa je napisao/la:Što je šećo učio turski u Doner kebapanama
ma kaj da ti pricam... turska je nasa mati. davish kod amidze tj. mene turskih zastava i slika kemala pase...
nejma centa na zidu koji nije pokriven... :mrgreen:
effe_sa je napisao/la:Dijelio malo s Turkinjama...
...ljubavne tekucine. 8-)
sto se tice jezika, kad je insan mlad, svasta mu ostane u glavi.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 jul 2013, 00:37

effe_sa je napisao/la:
A zanima me gdje kolega Farinelli izučavao jezik, dal u Stambolu, ili pak u Antaliji ili možda ipak u Kusadasiju??? :)
U ulici Vase Carapica.
Nemojte da me citirate vise :) imam osecaj da ovi ljudi kad vide moje ime pocinju da psuju sve po spisku jos od Dzingis Kana ;)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 jul 2013, 00:50

secer je napisao/la: salu na stranu, nego koliko imas godina kad si staaaari prijatelj sa causevicem?
Ma druzim se ja sa njegovom gramatikom tiskanom u Zagrebu.
Verovatno si stekao utisak da imam malo vise nego sto imam, zato sto se proseravam ovde, a ustvari ne znam nista ko odran ovan.
Ja sam zacet malo nakon sto je Darko Pancev pogodio onaj penal.

Necemo vise ljudi, izvinite, evo ja cu samoinicijativno da se predam, i da kazem Monologu da me ukloni.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jul 2013, 00:54

farinelli123 je napisao/la: U ulici Vase Carapica.
Čuj tu? A ja nabrojao destinacije, gdje dosta turista iz Srbije bude, a ti mene sad iznenadi s ovim. Ali dobro nebitno to, šalim se ja malo.....Što više jezika znaš, više vrijediš, tako da, nebitno gdje se uči, bitno naučit...
farinelli123 je napisao/la:Nemojte da me citirate vise :) imam osecaj da ovi ljudi kad vide moje ime pocinju da psuju sve po spisku jos od Dzingis Kana ;)
Neka psuju, pa moraju nekako ispuhat negativnu energiju, ako ne mogu drugačije, onda bar psovanjem..... :D :D
A nemoj se ti vadit, tvoji orginalni postovi su nalazili na oduševljavanje ovde, oni postovi prije utakmice s Barcom (jest da si fulio s prognozama, što jest, jest.... :) ), ali dosta si toga (kao i uvijek) pametnog napisao. Zato nemoj mi tih izgovora, da bi manje pisao..... :)

E sad dosta off topic, pa nešto baš vezano za temu.....
Pep danas , tj sad već jučer nahvalio Bastiana i rekao kako on polako napreduje i nije skroz još fit, ali da je blizu toga. Za sada igraju igrači koji su potpuno spremni, dodao je još Guardiola.
A faktički je jasno Pepu i rečeno da Bastian mora biti sastavni dio prvog tima, jer Sammer je izjavio za SportBild, kako Bastianova pozicija nije diskutabilna, te da je Schweini najbolji vezni igrač na svijetu. Jasna (indirektna možda malo, ali jasna) poruka Pepu.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 jul 2013, 01:21

slika
Milan doputovao sa rezervnim sastavom, Mi smo naravno sa najjacim Rosterom kao i City.

@effe, ne mora Pepu niko govoriti da stavi Bastia u prvu postavu.
Shvatice on i sam da ima poboljsanu verziju Xavia u sastavu i da se najbolji veznjak svijeta i najbolji igrac Njemacke na klupi ne drzi. :)

Kad je bilo najteze on se borio za dres ... 10,-i Najplaceniji igrac svijeta 8-)

slika 2001/2

slika 2002/3

slika 2003/4

slika 2005

slika 2006

slika 2007 / 8

slika 2008

slika 2009

slika 2010

slika 2011

slika 2012

slika
2013 !!

Sutra slavi 29.-i rodjendan !

Legenda Bayerna !
Covjek koji je citav zivot Bayernu dao i zbog kojeg se zapitamo da li stvarno volimo Bayern kao on.
Da li smo sa Bayernom kroz dobra i teska vremena. Nosio je svaki dres i borio se za prvo mjesto kako na Olympiastadionu tako i na Allianz Areni.
Covjek koji je prosao mnogo trenera, oporavio se od mnogo povreda i srceparajuci poraza i osvajao mnogo titula.

Gledali smo ga kako od nestasnog desnog krila koje je pravilo probleme, imalo lude frizure sazrije u najkompletnijeg veznjaka danasnjice.
Gledali smo ga kako blista i razvija se i u Reprezentaciji od Eura 2004 do Eura 2012.
Momka koji ima Snagu, Pregled igre, Sut, Pas, Skok, Dribling, Tehniku, Dobar je u prekidima... SVE

Meni licno najdrazi igrac naseg Baye ne samo sad nego i zadnjih 5 godina.
Vidim od ovih iskusnih forumasa Bavaraca Muller dominira pa da vidim ko je vama najdrazi igrac u trenutnom rosteru ? :)

BASTIAN SCHWEINSTEIGER
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 31 jul 2013, 11:50

Bok momci kaj delate ,imal kakivih naznaa prvih 11 za mesc sa santosom .

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 jul 2013, 11:54

PEP je napisao/la:Bok momci kaj delate ,imal kakivih naznaa prvih 11 za mesc sa santosom .
Ne igramo sa santosom nego sa Sao Paulom dva različita tima :mrgreen:

Igrat će igrači sa Kupa konfederacija Martinez,Dante,Gustavo, kao i Bastian tako da skoro smo kompletni fale samo Gotze i Holger

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 31 jul 2013, 12:01

Bayern@heart je napisao/la:
PEP je napisao/la:Bok momci kaj delate ,imal kakivih naznaa prvih 11 za mesc sa santosom .
Ne igramo sa santosom nego sa Sao Paulom dva različita tima :mrgreen:

Igrat će igrači sa Kupa konfederacija Martinez,Dante,Gustavo, kao i Bastian tako da skoro smo kompletni fale samo Gotze i Holger
Moj grijeh ,halili nisam se naspavao fakat. :D
Masala ocekujem dvojac bedem sredeine svinjcek and javi,tiago ispred ,leteca sokolova krila ruben and bilalal jususf muhamed ribery ,and mula or mancukic atack.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 jul 2013, 14:32

Veceras ta utakmica Audi Cupa protiv Intesa Sao Paolo bankeee :P

Sta da kazem , treba vidjeti da li ce Pep nastavit sa onim formacijama i Thiagom na DM ili ce covjek igrat svoju poziciju .
Koliko znam zadnji put igrali prijateljsku sa ovom ekipom 2008 taman kad su nam pridoslice bile Klose i Altintop, tada smo i dobili u Hong Kongu 2-1 a upravo su novajlije bili strijelci. Po toj nekoj logici ocekujem od Thiaga gol 8-)

Et imamo tu bar 2 utakmice znaci danas i sutra i za ocekivat je da Pep pocne too oblikovat kak i treba, sto kaze Robben bez panike sve ce doci na svoje 8-)
FC Bayern !!!!!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 31 jul 2013, 14:55

audi cup se danas moze pratiti na Sportklubu, RTL-u i N-TV---u...s tim da RTL prenosi samo Bayern :) dok SK i N-TV prenose obje tekme :)

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 31 jul 2013, 14:56

BASTIAN SCHWEINSTEIGER

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.