FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jul 2013, 01:24

BosniaHerzegovina je napisao/la:Kad se gleda video, vidi se da je Eldin odlican igrac, ali kad je u formi!!! Sad se vidi da ima losu formu, ne znam je li to psihicki ili fizicki, ali nadam se da ce sve doci na svoje mjesto, i da ce abd opet biti prvi strijelac lige.

Svraka i Adilovic su bili najbolji, a vidi ih sad, ne znam koji im je k****
Pa umislili da su neko i nesto to ti je najgore, kad usmislis da si igracina... glam blam i pink odradili svoje :roll:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 jul 2013, 01:27

bagrcavi je napisao/la:
Buu je napisao/la:Gazprom za gen. sponzora, mislim da je to s njima izvodivo. Treba im sto vise potrosaca u gradu, a najlaksi put do toga je biti gen. sponzor najvecem klubu u BiH sa najvecim brojem navijaca.
A ko će se peglati sa njima, mora se otići kod ljudi, porazgovarati.Da hoće kako doći kod nas i reći Dželo mi ćemo vam dati po' miliona maraka samo šarni ovdje, onda bi moglo...
Imaju fore do Travnika...
NO PYRO NO PARTY

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 01:28

BosniaHerzegovina je napisao/la:Kad se gleda video, vidi se da je Eldin odlican igrac, ali kad je u formi!!! Sad se vidi da ima losu formu, ne znam je li to psihicki ili fizicki, ali nadam se da ce sve doci na svoje mjesto, i da ce abd opet biti prvi strijelac lige.

Svraka i Adilovic su bili najbolji, a vidi ih sad, ne znam koji im je k****
Za mene Adilovic nikad nije bio igrac. Jedna obicna krampa koja ne zna osutati sa 16 metara, koja ne moze dati gol iz kornera onoliki covjek, koji trci na 100 metara 3 minute. Moze on biti najbolji strijelac 5 sezona on je za mene najvece krampa koja je igrala u Zelji posljedni 14 godina.
Svraka je druga price, buknuo jednu sezonu, bilo ga svugdje, zabijao golove stvarno ruku na srce u jednom trenutku bio najbolji igrac Zelje. Otisao u reprezentaciju i poslije toga sta se desilo s momkom ? Boga pitaj.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2013, 01:30

Da znate šta jedan od najvećih koji su ikada hodali ovim prostorima misli o Adiloviću, obrisali bi se sa foruma.
DRUG NEBI TI PUNCA

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:35

Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
Ovo isto i za Svraku važi. Necemo davati svoje igrace za bagatelu, kao što rade ostali naši klubovi.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 31 jul 2013, 01:36

Jedini razlog zbog cega Amar razmislja o odlasku je besparica i niakave svadje ili navijaci nisu u pitanju.Nema covjek vise odakle da krpi rupe i svaki dan je sve vise nezadovoljnih

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 01:36

Ma brate svako ima svoj ukus. Covjek mi se ne svida uopste kao covjek a kao igrac nemam rijec rekao sam. Mozda mislis na Ivicu ja njega obozavam, on sta kaze to je to, ali ako misli za Adilovica to :roll:
Mislim znaju ljudi koji ga kupuju oni su ga gledali ili ga gledaju, ne moze on igrati dalje od 2. turske lige ili 3.grcke i to je upitno da li ce neko dati pisljivi 250.000eura.
Nije niko lud da baca pare na njega. To je mjerilo, nisam ja, kakav ja.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:38

kinder_jaje je napisao/la:Jedini razlog zbog cega Amar razmislja o odlasku je besparica i niakave svadje ili navijaci nisu u pitanju.Nema covjek vise odakle da krpi rupe i svaki dan je sve vise nezadovoljnih
A ko su ti nezadovoljni :?: imaju li ime i prezime, pa da znamo

Draža mi je borba za opstanak sa Amarom na klupi, jer znam da daje sve od sebe i da želi sve najbolji Želji kao veliki željovac prije svega... nego dupla kruna i onda naredne sezone stromoglav pad u sivilo.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 31 jul 2013, 01:38

111 je napisao/la:Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
Ovo isto i za Svraku važi. Necemo davati svoje igrace za bagatelu, kao što rade ostali naši klubovi.
zato ce u zelji zavrsiti karijeru ili ce dzaba otici

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:40

mujo205 je napisao/la:
111 je napisao/la:Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
zato ce u zelji zavrsiti karijeru ili ce dzaba otici
Jah, pa neka završi , šta fali :?: samo neka zabija za naš klub..ako se ne žali sam Adil u Želji, ne znam šta mi imamo pametovati.... a to tebi kao neka sramota ili šta :o :shock: mnogi sanjaju da igraju za Želju, a mi ismijavamo našeg prvaka i našu ligu...a nadamo se nekom bolje sutra, lafo....bježi ba, to su dvolicna mjerila.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 31 jul 2013, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2013, 01:41

Nek u naredne 2.5 god dadne 50 tak golova kao i do sada i men dosta :P.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 31 jul 2013, 02:45

Adilovic je tip igraca Dzeke koji moze funkcionisati jedino sa dobrim krilima. Njegov zadatak je da gradi, spusta loptu i glavom zabija. To sto mi imamo Selimovica na krilu to je druga stvar, i sto Adilovic ne zna proci igraca 1 na 1... to je stvar kvalitete koju ne mogu imati igraci koji su dovedeni za DZ. Amarova taktika je takva, taj tip napadaca (Mesanovic, Popovic, Adilovic...).. kada odluci mjenjati taktiku vjerovatno ce i traziti neke aktivnije napadace, prodornije i spretnije. Mada vec takve imamo u vidu Bajica i Hodzica.
sedmi pokusaj...

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 02:55

joey je napisao/la:Adilovic je tip igraca Dzeke koji moze funkcionisati jedino sa dobrim krilima. Njegov zadatak je da gradi, spusta loptu i glavom zabija. To sto mi imamo Selimovica na krilu to je druga stvar, i sto Adilovic ne zna proci igraca 1 na 1... to je stvar kvalitete koju ne mogu imati igraci koji su dovedeni za DZ. Amarova taktika je takva, taj tip napadaca (Mesanovic, Popovic, Adilovic...).. kada odluci mjenjati taktiku vjerovatno ce i traziti neke aktivnije napadace, prodornije i spretnije. Mada vec takve imamo u vidu Bajica i Hodzica.
Stavljat u istu recenicu Mesanovica i Adilovica je tuzno. Velemajstor je bio taj Mesanovicu ovaj mu nije do clanaka.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2013, 02:59

Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 31 jul 2013, 03:03

Edin TM87 je napisao/la:Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Istina :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2013, 03:11

EuroSport je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Istina :lol:
Ko hoce o Alenu da prica, moze na iducoj stranici :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 31 jul 2013, 03:12

Alen da se sad vrati opet bi bio bolji od Adila :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 31 jul 2013, 03:15

Kako smo mi nezahvalan narod !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 31 jul 2013, 03:25

karlovacko je napisao/la:Kako smo mi nezahvalan narod !
ma ne mozes rulji udovoljiti nikako...
sedmi pokusaj...

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 31 jul 2013, 03:39

Realno Adil nije neki znalac,al njegova statistika govori sve,nije malo 45 golova za 2 sezone..hvala mu za svaki go,al vakat mu je da ide..Brko je govorio da ima strasnog spica,al nije htio da kaze njegovo ime..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []