ma ne mozes rulji udovoljiti nikako...karlovacko je napisao/la:Kako smo mi nezahvalan narod !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sedmi pokusaj...
Realno Adil nije neki znalac,al njegova statistika govori sve,nije malo 45 golova za 2 sezone..hvala mu za svaki go,al vakat mu je da ide..Brko je govorio da ima strasnog spica,al nije htio da kaze njegovo ime..
Nase je da nas dodje sto vise protiv travnika, ne paliti baklje, ponasati se evropski, i dati do znanja nekim ljudima da nivo koji treba Zelji oni nisu. Tu su nekolko godina a uradili su nista. Imamo dominaciju nekoliko godina a nemamo generalnog sponzora. To moze samo nesposobna uprava.
- SarajlijaTM
Naša liga nije u rangu tih liga,ako se gleda da je najzanimljivija u regionu.romasarajevo je napisao/la:ma realno nasa liga je u rangu san maina to je tako mi se previse dizemo kao mi smo ovo mi smo ono kao bruka ispast od crrnogoraca,albanaca,bugara,ceha itd pa pogledaj samo timove u tecem kolu ima i albanaca,i crnogoraca i svih ostalih samo nema nas cast sirokom i mi hocemo nesto veceras je igro albanski sampion a gdj je nas
Takodjer se albanci i crnogorci koji su vasom zaslugom u 3 i 4 kolu ne mogu mjeriti sa bugarima i česima
Sacekaj iduću godinu kad nas šampion bude imao bolji koef,sa ćeš da vidis gdje smo
I ne zaboravi da večeras igra klub iz bih svoju evropsku tekmu...
Znači zbog ovakvih razmišljanja je sve manje raje na utakmicama i sve ih više okreće ledja svojima,tuzno ali istinito
I btw. jeste bruka ispasti od svakoga,al je katastrofa ispasti od amatera...
Naša liga je 34 od 53 po zvaničnom rankingu UEF-e, dok je naša ekonomija zvanično 53 od 53. Naši političari po korupciji 53 od 53. PAMETNOM DOSTA
Zeljo je kroz svoju istoriju ,a narocito zadnjih 40-ak godina uvijek imao problem sto uprava kluba nije mogla kvalitetno pratiti rezultate ekipe...i sada je to naravno slucaj,i nekako je sa Amarom dostiglo kulminaciju cijele price.I Svabina generacija iz polufinala Kupa UEFA je bila puna igraca iz malih klubova,malih sredina koji su u Zelju za dzaba dolazili,uz kombinaciju sa Zeljinom djecom,i to je uvijek bila nasa dobitna kombinacija.
Na zalost nismo nikada bili finansijski toliko jaki(citaj uprava nije mogla obezbjediti novac) da dovodimo atraktivne , skupe,velike i poznate igrace u nas klub.
Ono sto je uvijek davalo vjetar i klubu i ekipi su bili navijaci koji su maksimalno podrzavali struku i ekipu,pa da li to bilo polufinale Kupa UEFA,druga liga ex YU sa Vrbasom,ili utakmice sa Travnikom,punili bi mi DOLINU CUPOVA.
Na zalost dans su trendovi malo drukciji;iako ZELJO pise najsvjetlije stranice svoje istorije,na utakmicama slabo navijaca,na proslavama titula malo raje,pa i na bitnim evropskim tekmama ne napunimo lavor(izuzetak Njukastl)
Ocito je da danas obicni navijac ili simpatizer u mogucnostima izbora kakvog ima u gradu ne nalazi razlog da vrijeme provede na utakmici....jos uz to mi nismo sposobni(citaj uprava kluba) da bilo kakvim marketinskim potezima privucemo bar dio tih neodlucnih koji ne znaju sta bi to popodne ili vece radili.
Kao sto mozete procitati iz mog posta uprava kluba se najvise spominje,i definitvno nemamo niti jednu osobu,ukljucujuci i predsjednika Gredu(svaka mu cast za igracke zasluge) koja ima znanja,sposobnosti,veze i vjestine da zasluzuje mjesto u predsjednistvu ili skupstini ZELJE.
Na nasu zalost tako je.To ide do toga da nisam siguran da je uopste firma u kojoj radi nas predsjednik uopste sponzor ZELJE,dok znam da sponzorise zrinjski i siroki.
Sve dok se ne bude kupovalo mjesto u predsjednistvu ,a ne kao sada molili se ljudi da udju u njega necemo ici naprijed,bez obzira bio Amar tu ili ne.A i o njemu bi sto sta rekao ali nije vrijeme sada....
Na zalost nismo nikada bili finansijski toliko jaki(citaj uprava nije mogla obezbjediti novac) da dovodimo atraktivne , skupe,velike i poznate igrace u nas klub.
Ono sto je uvijek davalo vjetar i klubu i ekipi su bili navijaci koji su maksimalno podrzavali struku i ekipu,pa da li to bilo polufinale Kupa UEFA,druga liga ex YU sa Vrbasom,ili utakmice sa Travnikom,punili bi mi DOLINU CUPOVA.
Na zalost dans su trendovi malo drukciji;iako ZELJO pise najsvjetlije stranice svoje istorije,na utakmicama slabo navijaca,na proslavama titula malo raje,pa i na bitnim evropskim tekmama ne napunimo lavor(izuzetak Njukastl)
Ocito je da danas obicni navijac ili simpatizer u mogucnostima izbora kakvog ima u gradu ne nalazi razlog da vrijeme provede na utakmici....jos uz to mi nismo sposobni(citaj uprava kluba) da bilo kakvim marketinskim potezima privucemo bar dio tih neodlucnih koji ne znaju sta bi to popodne ili vece radili.
Kao sto mozete procitati iz mog posta uprava kluba se najvise spominje,i definitvno nemamo niti jednu osobu,ukljucujuci i predsjednika Gredu(svaka mu cast za igracke zasluge) koja ima znanja,sposobnosti,veze i vjestine da zasluzuje mjesto u predsjednistvu ili skupstini ZELJE.
Na nasu zalost tako je.To ide do toga da nisam siguran da je uopste firma u kojoj radi nas predsjednik uopste sponzor ZELJE,dok znam da sponzorise zrinjski i siroki.
Sve dok se ne bude kupovalo mjesto u predsjednistvu ,a ne kao sada molili se ljudi da udju u njega necemo ici naprijed,bez obzira bio Amar tu ili ne.A i o njemu bi sto sta rekao ali nije vrijeme sada....
amar vidjen u austriji.. mozda krene stopama oca svoga..
Idućih dana glavna tema će bit gdje je Amar.www je napisao/la:amar vidjen u austriji.. mozda krene stopama oca svoga..
-
- Kontakt:
Veliki dio uprave ne podrzava Amara !!! To je jedan od razloga sto je otisao na "godisnji"
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ime i prezime svih koji ne podržavaju pa da im se krvi napijemo svi redom!
Ja imam informaciju da je u Francuskojanel81m je napisao/la:Idućih dana glavna tema će bit gdje je Amar.www je napisao/la:amar vidjen u austriji.. mozda krene stopama oca svoga..

znal ko sta u vezi Adila ?
Željeznicar za život cijeli !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Halo klocu, ti iz Njemacke znas ko podrzava Amara ?! SIKTERVeliki dio uprave ne podrzava Amara !!! To je jedan od razloga sto je otisao na "godisnji"
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
meni rodjak to sinoc prico, ako laze on, lazem i jalikusa je napisao/la:Ja imam informaciju da je u Francuskojanel81m je napisao/la:Idućih dana glavna tema će bit gdje je Amar.www je napisao/la:amar vidjen u austriji.. mozda krene stopama oca svoga..![]()
znal ko sta u vezi Adila ?

ako je neistina, izvinjavam se
-
- Kontakt:
pinki je napisao/la:Ime i prezime svih koji ne podržavaju pa da im se krvi napijemo svi redom!
Info od igraca dobio ! treba im se ....... mame !
Poštedite nas insajderskih informacija!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Halo klocu, ti iz Njemacke znas ko podrzava Amara ?! SIKTERVeliki dio uprave ne podrzava Amara !!! To je jedan od razloga sto je otisao na "godisnji"
Znam care jer sam dobio info od igraca,kad se sve smiri za par dana poslat cu ti sliku chata , Pozz
Decko je u pravu, uprava je ta koja tjera Osima, kako su rekli kada je otisao na odmor, koga nema bez njega se moze.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Ovdje se mora sa Amarom sjesti i vidjeti prave razloge, ne može se ništa pričati na pamet, a tek onda se obračunati sa bacilima koji truju klub!
Ma koja uprava?Daj mi molim te nabroj clanove predsjednistva?PlaviSaJUGA je napisao/la:Veliki dio uprave ne podrzava Amara !!! To je jedan od razloga sto je otisao na "godisnji"
Ne mogu oni niti sa samim sobom a gdje ce sa Amarom

I nemojte vise nikakvih spekulacija...AMAR OSIM je u subotu na utakmici protiv Travnika...odmor je gotov do subote

To utakmice postale k'o Bingo, imaju generalnu probu, pa se tek onda igraju?Monci je napisao/la:I nemojte vise nikakvih spekulacija...AMAR OSIM je u subotu na utakmici protiv Travnika...odmor je gotov do subote![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina