Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
E cuj da Bale bude 50 mil skuplje placen od Ronalda prenapuhavaju ove novine,to ce biti negdje blizu Ronaldova transfera vise sigureno ne,Pero brate nedaj da te Judis zavlaci 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
bitch pleasebparena je napisao/la:I je nadam za 147 miliona jer tad ce vam crnut pizzdonja od muke.Raul_64 je napisao/la:A ono , poenta je da je doveo balon de orove.
U Real , nadam se.barca_87 je napisao/la:bale ce njihovim koracima

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Hegemonista
- Kontakt:
Za 145 mil. se mogu kupiti 2 Klempa od Walesa.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
[youtube][/youtube]
najbolji fudbaler na svijetu
ove sedmice nam dolazi bale, drugi najbolji igrac svijeta
najbolji fudbaler na svijetu
ove sedmice nam dolazi bale, drugi najbolji igrac svijeta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Vratio se stari madridista i ubacio u protivnicke redove vidimHegemonista je napisao/la:Za 145 mil. se mogu kupiti 2 Klempa od Walesa.
Baleta probat dovesti do kraja Americke turneje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Hegemonista
- Kontakt:
? Nisam ti ja traidorRaul_64 je napisao/la:Vratio se stari madridista i ubacio u protivnicke redove vidim![]()
2 najbolja nogometaša na svijetu
Messi na nebu, Iniesta na zemlji, Penaldo u Madridu.
Ovaj je ili žrtva aneurizme a posljedicom gubljenja pamćenja zadnje 3 godine ili kameleon kao kurtinjo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
rip messiHegemonista je napisao/la:Messi na nebu
- Hegemonista
- Kontakt:
Real is pissed from Messi, to znamo, dakako :kava:LenBias je napisao/la:rip messiHegemonista je napisao/la:Messi na nebu
Mandzo se spominje opet 
Sve iznad 80 miliona za Bale-a je pusenje qrca.
Sve iznad 80 miliona za Bale-a je pusenje qrca.
Sretno zmajevi!!
Ja mislim da ovdje nije toliko problem oko dolaska Balea u Madrid koliko prenapuhano obestecenje za njega i automatski problem upravi sa vasom glavnom zvijezdom CR7 koji tesko da ce podnijeti sve to. Svi znamo kako se on nosi sa takvim stvarima. A bit ce 100% vece obestecenje za Balea. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Hvala ti na ovakvim postovima. Da njih nema, moj dan bi bio siromasniji za par intervala gromoglasnih smijehova.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Portillo, očekivao sam Levya na avataru 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ooo Rioo.
Na odmoru sam pa nisam bas toliko u toku , za koga se United odlucio na kraju ?
Ronalda il Garetha ? bila je diskusija ono , uz jel Fabregasa.
Na odmoru sam pa nisam bas toliko u toku , za koga se United odlucio na kraju ?
Ronalda il Garetha ? bila je diskusija ono , uz jel Fabregasa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bolest se zove tvoja furka.RickBlaine je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Hvala ti na ovakvim postovima. Da njih nema, moj dan bi bio siromasniji za par intervala gromoglasnih smijehova.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
@Rio. Ako se dogodi transfer, stavljam ga samo za tebe. Mislim Levyja u avatar
Mislim ono. U svome zivotu sam zelio Vicentea, Joaquina, Silvu, Villu, Adriana i jos mnostvo drugih u Madridu, i skoro nijedna zelja mi se nije ostvarila. Dovodjenjem Baleta, Pero bi poklopio sve to
Problem je medjutim Levy. Koji bi izgleda radije mater prodao nego Baleta.
btw.
[youtube][/youtube]
Na "Muzici" i onako niko ne bi vidio. :kava:
Mislim ono. U svome zivotu sam zelio Vicentea, Joaquina, Silvu, Villu, Adriana i jos mnostvo drugih u Madridu, i skoro nijedna zelja mi se nije ostvarila. Dovodjenjem Baleta, Pero bi poklopio sve to
Problem je medjutim Levy. Koji bi izgleda radije mater prodao nego Baleta.
btw.
[youtube][/youtube]
Na "Muzici" i onako niko ne bi vidio. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
mora da ti je to rekao ronaldo iz prve ruke koji te btw. postuje kao barbarez?bparena je napisao/la:Ja mislim da ovdje nije toliko problem oko dolaska Balea u Madrid koliko prenapuhano obestecenje za njega i automatski problem upravi sa vasom glavnom zvijezdom CR7 koji tesko da ce podnijeti sve to. Svi znamo kako se on nosi sa takvim stvarima. A bit ce 100% vece obestecenje za Balea.
Ja to onako poslozio znajuci karaktere tih ljudi i svu ovu sapunicu. Mislim da nema prepreke u citavoj toj prici oko Balea osim samo u toj kvaki i karakteru CR7. Madrid ima para, Levy hoce kolko hoce, Bale zeli u Madrid i sad je samo ostalo kako ovog "ovamo" ubijediti da njegov transfer nije vise najveci na svijetu. Mnogi o tome vec govore a i cvjetko se potrudio neki dan u svlacionici i iznenadnim izjavama i hvali za CR7. No u biti to druge i nije neka briga, ali ako mislite da ce to ovaj primiti sa odusevljenjem grdno se varate.LenBias je napisao/la:mora da ti je to rekao ronaldo iz prve ruke koji te btw. postuje kao barbarez?bparena je napisao/la:Ja mislim da ovdje nije toliko problem oko dolaska Balea u Madrid koliko prenapuhano obestecenje za njega i automatski problem upravi sa vasom glavnom zvijezdom CR7 koji tesko da ce podnijeti sve to. Svi znamo kako se on nosi sa takvim stvarima. A bit ce 100% vece obestecenje za Balea.
- RickBlaine
- Kontakt:
Evo ti jos par

- Hegemonista
- Kontakt:
Nije upitno dal će Klempo u Madrid, samo je pitanje kol'ko duboko će Levy uvalit Peri :kava:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.