? Nisam ti ja traidorRaul_64 je napisao/la:Vratio se stari madridista i ubacio u protivnicke redove vidim![]()
2 najbolja nogometaša na svijetu
Messi na nebu, Iniesta na zemlji, Penaldo u Madridu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
? Nisam ti ja traidorRaul_64 je napisao/la:Vratio se stari madridista i ubacio u protivnicke redove vidim![]()
rip messiHegemonista je napisao/la:Messi na nebu
Real is pissed from Messi, to znamo, dakako :kava:LenBias je napisao/la:rip messiHegemonista je napisao/la:Messi na nebu
Bolest se zove tvoja furka.RickBlaine je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Hvala ti na ovakvim postovima. Da njih nema, moj dan bi bio siromasniji za par intervala gromoglasnih smijehova.
mora da ti je to rekao ronaldo iz prve ruke koji te btw. postuje kao barbarez?bparena je napisao/la:Ja mislim da ovdje nije toliko problem oko dolaska Balea u Madrid koliko prenapuhano obestecenje za njega i automatski problem upravi sa vasom glavnom zvijezdom CR7 koji tesko da ce podnijeti sve to. Svi znamo kako se on nosi sa takvim stvarima. A bit ce 100% vece obestecenje za Balea.
Ja to onako poslozio znajuci karaktere tih ljudi i svu ovu sapunicu. Mislim da nema prepreke u citavoj toj prici oko Balea osim samo u toj kvaki i karakteru CR7. Madrid ima para, Levy hoce kolko hoce, Bale zeli u Madrid i sad je samo ostalo kako ovog "ovamo" ubijediti da njegov transfer nije vise najveci na svijetu. Mnogi o tome vec govore a i cvjetko se potrudio neki dan u svlacionici i iznenadnim izjavama i hvali za CR7. No u biti to druge i nije neka briga, ali ako mislite da ce to ovaj primiti sa odusevljenjem grdno se varate.LenBias je napisao/la:mora da ti je to rekao ronaldo iz prve ruke koji te btw. postuje kao barbarez?bparena je napisao/la:Ja mislim da ovdje nije toliko problem oko dolaska Balea u Madrid koliko prenapuhano obestecenje za njega i automatski problem upravi sa vasom glavnom zvijezdom CR7 koji tesko da ce podnijeti sve to. Svi znamo kako se on nosi sa takvim stvarima. A bit ce 100% vece obestecenje za Balea.
Vrlo je moguce da zeli da probije za Totenhem nevjerovatnu trocifrenu cifru, pa me to ne bi cudilo.Hegemonista je napisao/la:Nije upitno dal će Klempo u Madrid, samo je pitanje kol'ko duboko će Levy uvalit Peri :kava:
trocifrenu cifru?bparena je napisao/la:Vrlo je moguce da zeli da probije za Totenhem nevjerovatnu trocifrenu cifru, pa me to ne bi cudilo.Hegemonista je napisao/la:Nije upitno dal će Klempo u Madrid, samo je pitanje kol'ko duboko će Levy uvalit Peri :kava:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.