FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto imate te titule...i sta od toga imate...samo Brajlovic company i ozracene sudzuke od smrznute govedine iz Argentine.
Korak naprijed i nas i vas je bar grupna faza lige uefa (vi tvrdite da je to puno slabije takmicenje pa zato navodim ligu uefa). Do tada , sve ovo i vi i mi smo racku obicni. Kao dokaz svega vidjecete sta ce Udineze sutra uraditi Listici. Bice to jedno devastiranje koje je ruzno za gledati. Pa eto i nase ispadanje od sipaca je sramota , samo takva..o tome se radi a ne o osvajanju titula neke presmjesne lige koja je 15684 na svijetu. kad i mi i vi shvatimo ovo ...mocicemo naprijed mic po mic...
Korak naprijed i nas i vas je bar grupna faza lige uefa (vi tvrdite da je to puno slabije takmicenje pa zato navodim ligu uefa). Do tada , sve ovo i vi i mi smo racku obicni. Kao dokaz svega vidjecete sta ce Udineze sutra uraditi Listici. Bice to jedno devastiranje koje je ruzno za gledati. Pa eto i nase ispadanje od sipaca je sramota , samo takva..o tome se radi a ne o osvajanju titula neke presmjesne lige koja je 15684 na svijetu. kad i mi i vi shvatimo ovo ...mocicemo naprijed mic po mic...
stadion je napisao/la:Eto imate te titule...i sta od toga imate...samo Brajlovic company i ozracene sudzuke od smrznute govedine iz Argentine.
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 31 jul 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
a sta ako ja ne serem , sta ces ti pojesti...MRSFCS je napisao/la:ne seristadion je napisao/la:Eto imate te titule...i sta od toga imate...samo Brajlovic company i ozracene sudzuke od smrznute govedine iz Argentine.
Nije ovom lahko 
Prije 5 min te tvoji ispljuvase po Bog zna koji put. Sad kad vidis da te pljuju i gaze odmah si se prebazio vamo.....ti si garant imo mozdani u nekoj 6-7 god.folderS je napisao/la:Nije ovom lahko
stadion je napisao/la:Prije 5 min te tvoji ispljuvase po Bog zna koji put. Sad kad vidis da te pljuju i gaze odmah si se prebazio vamo.....ti si garant imo mozdani u nekoj 6-7 god.folderS je napisao/la:Nije ovom lahko
Samo ti vrijedaj brzo ces ti trajno odletiti odavde.
Dok si ovdje vise nego na forumu tima za koga "navijas" , sve dok si ovdje i provociras...sve dok si ovdje i trolas...dobijaces odgovore koji tebi i pristaju. kad se okanes svojih psiho postova ili ...budes ovdje ali budes u granicama normale...onda ces se osjecati "prijatnije"
Nisam znao da je ovo tvoj privatni forum? Sta ima moderator? Upravo krsis jedno od glavnih pravila ovog foruma.stadion je napisao/la:Dok si ovdje vise nego na forumu tima za koga "navijas" , sve dok si ovdje i provociras...sve dok si ovdje i trolas...dobijaces odgovore koji tebi i pristaju. kad se okanes svojih psiho postova ili ...budes ovdje ali budes u granicama normale...onda ces se osjecati "prijatnije"
sastav za slaviju:
...................bandovic.................
tatomirovic.....dupovac........vule......tadejevic
suljic.........osmanagic........cimirot.......todorovic
................komazec..........karic...............
Samo se nadam da će ova naša, realno gledajući, prosječna ekipica prenijeti ove pozitivne stvari i na teren.
U Lukavici izvesti isti sastav kao i protiv mostaraca, a ovim pridošlim dati priliku u drugom poluvremenu, po meni Puzigaća trenutno nema mjesto u prvih jedanaest jer zadnja linija Tadejević - Dupovac - Trivunović - Tatomirović (T-D-T-T) funkcionise fenomenalno.
U Lukavici izvesti isti sastav kao i protiv mostaraca, a ovim pridošlim dati priliku u drugom poluvremenu, po meni Puzigaća trenutno nema mjesto u prvih jedanaest jer zadnja linija Tadejević - Dupovac - Trivunović - Tatomirović (T-D-T-T) funkcionise fenomenalno.
Puzigaca ipak klupa pa dobro je abd do pobjede.mujo205 je napisao/la:sastav za slaviju:
04.10.2009 !!
Nisam siguran da cemo igrati sa 2 napadaca..iako bih to voliosarajlija je napisao/la:Puzigaca ipak klupa pa dobro je abd do pobjede.mujo205 je napisao/la:sastav za slaviju:
Sta vam je sa onim crnogorcem ? cinimi se da vam je on bio prvo pojacanje ne znam mu ime.
NO PYRO NO PARTY
Misliš na Radulovića? Šuti, ne prizivaj ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu je. Nažalost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu je ali na srecu nece jos zadugo zaigrati. Mozda vise nikako ili samo u slucaju kartona ili povreda. Od zimske pauze slobodno ga zovite BIVSIHigh je napisao/la:Tu je. Nažalost.
Neka ga na klupi!Carli je napisao/la:Šta ćemo sa Huseinbašićem?
Momak je brz, ali jednostavno ne zna postici taj gol da ga ****.Carli je napisao/la:Šta ćemo sa Huseinbašićem?
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.