Nisu meni nesto smedje,kontam plave sebi uzet pa da ih oblacim na plavu kosulji

Mada mogu na sve

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uzeo sam ih ja davno, prije 2-3 mjeseca, ali eto da se pohvalim da imammadridist je napisao/la:Juče kupio Neo.
Kod mene je poptuno drugaciji slucaj, imam ih skoro godinu dana i nosim ih kod kuce, prosle su sve i svasta, ali jos su citave.Nemaju ni jednu parnicu, valjda su moje kvalitetnijeEvolution87 je napisao/la:samo sto ce ti se ove neo brzo raspasti. barem su meni tako
Ima u sopingu.Sta god te zanima.Dex je napisao/la:Imal' kakvo sniženje u Zenici ?
x2gio10 je napisao/la:Jel se ovi kačketi kreću od 25-30 km ?
Nema ispod stoje buraz .gio10 je napisao/la:Jel se ovi kačketi kreću od 25-30 km ?madridist je napisao/la:Juče kupio Neo.
54 KM, karirani plavo-bijeli, crveno-bijeli i jednobojnikarlovacko je napisao/la: Nema ispod stoje buraz .
Dje' sviju ti da ja sebi sad' odem uzet' !?anonimni je napisao/la:54 KM, karirani plavo-bijeli, crveno-bijeli i jednobojnikarlovacko je napisao/la: Nema ispod stoje buraz .
GMS u BBI-jukarlovacko je napisao/la:Dje' sviju ti da ja sebi sad' odem uzet' !?anonimni je napisao/la:54 KM, karirani plavo-bijeli, crveno-bijeli i jednobojnikarlovacko je napisao/la: Nema ispod stoje buraz .![]()
FP kol'ko ja znam nema ispod 100. nov .
Dje' sviju ti da ja sebi sad' odem uzet' !?anonimni je napisao/la: 54 KM, karirani plavo-bijeli, crveno-bijeli i jednobojni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.