FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Veceras novi experiment
..........................Neuer...........................
Lahm......Dante............Van Buyten......Alaba
................Martinez......Schweinsteiger..........
...........................Thiago.........................
Robben...........................................Ribery
..........................Mandzo........................
Pročitao sam ja tu knjigu, koja je sama po sebi malo previše napisana u fazonu "Švedski san", ako mogu tako da se izrazim. Prije svega mislim na stvari kao što je ona da je prvi put u grad otišao sa 18 godina i kolač probaoBraveheart23 je napisao/la:A ti malo procitaj knjigu "Ja sam Zlatan" pa skontaj onda sam sto ga je otjerao.ceze je napisao/la:@111
Sve što si ti napisao zna svako ko prati fudbal.
I jednu stvar zaboravljaš, a to je Pepova izjava da će se on prilagoditi Bayernu, a ne obrnuto. Dakle, između redova se moglo pročitati da neće puno mijenjati dosadašnji sistem, neke stvari da, nešto popraviti i to bi trebalo biti to.
Da Pep nije igrao sa 2 DM-a u Barci se slažem, ali igrao ti je večeras sa 2 DM-a (Lahm i Bastian), kao i u tekmi sa HSV-om ja mislim.
A ako misliš da je Pep prodao Ibrahimovića zato što se mu se nije sviđao njegov stil igre, njegova narav ili nešto slično, onda si veoma naivan.
I upravo u toj knjizi ti govori da je Messi (vjeorvatno i Pep) htio da igra u sredini napada, te da se sa njim pokušavalo na krilu što je skoro pa nemoguće. Tako da je to bio jedan od ključnih razloga njegovog odlaska.
Naravno da je njegova prgava narav došla do izražaja tada, ali to nije bio njegov glavni razlog odlaska.
No nebitno je sve to u ovom slučaju, ne znam ni ja što ti odgovaram.
Koja god postava da izađe večeras na teren, očekujem dosta jači presing i bržu transformaciju. Milion puta rečeno, ali eto
Sve u svemu dobra provjera pred sezonu.
Pitanje, je li ovo generalka pred sezonu ili predstoji još jedan meč uoči početka sezone ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ima kup, ali to se vec svrstava u pocetak sezone.ceze je napisao/la:Pitanje, je li ovo generalka pred sezonu ili predstoji još jedan meč uoči početka sezone ?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Braveheart23
- Kontakt:
@ceze pravis se previse pametan! a uopste nisi, nisi ni skontao pravi razlog 
nemoj vise nikom govoriti da si procitao knjigu
- supermario
- Kontakt:
Samo jos Boateng umjesto Buyte i Gotze umjesto Mandze, s tim da se povuce u ravan sa robbenom I Ribićem i tjt. Po meni najjaci sastvav. Muller. Shaq i Kroos bi trebali dobijeati dosta prilike s klupe na bilo kojoj od ovih 6 pozicija.xinxee je napisao/la:Veceras novi experiment
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Neko napisa da Pep nikad ne igra sa dva zadnja vezna.
E ako konta nesto osvojit ima da igra.
Danasnji fudbal se zasniva na dva zadnja vezna.
Jedan kreator Schweinie i jedan destruktivac Javi.
Ovo sam toliko puta pisao da mi je muka vise.
4-2-3-1
Ako uspije sprovesti tu neku tiki taku sa igracima koji nisu na nju navikli, svaka mu cast.
Ako ne uspije nek barem nadje nesto izmedju tiki take i Atomskog fudbala.
Ako provede citav mandat trazeci apsolutnu Tiki Taku i ispostavi se prekomplikovana za sve osim Barcu onda je zassro motku.
Svi Bavarci su se nadali da ce on samo ubrzati ili podmazati neke stvari i nastaviti po Juppovom šablonu ali on izgleda tjera svoje i potpuno novi stil igre.
Jedan igrac ne moze pocinjati sve akcije i prekidati sve akcije sam. Pogotovo ne Thiago.
Ocekujem danas pravog stopera da cuva Edina.
Ne Javi. Ne zato sto je los na stoperu nego zato sto ce trebati u sredini.
Da pojede Silvu kao sto je Iniestu.
Alabu ocekujem manje ofanzivnog, Navas bi mogao iskoristiti rupu koja ostane njegovim odlaskom u napad.
Rafinha moze igrati beka, ali onda ubaciti pravog veznjaka umjesto Lahma, jer ako kraj kapitenove desne strane nema aut linija on se izgubi. Znaci ili bek ili nista.
Ribery i Robben nek pruze partiju kao juce, Mandzo nek bude 9-ka, a Kroos 10-ka.
Znam da je juce odigrao lose ali opet vjerujem da ce pruziti bolju partiju od Thiaga.
Treba nam malo fizicki jaci playmaker da se bori sa Cityevim mesarima u vidu Barrya, Garcie, Rodwella i ostalih.
Schweinsteiger babo na sredini terena
Ne znam zadnji put kad smo izgubili a da nam je on bio šef na sredini terena.
Juce odigrao solidno sa tim da se Paolo branio pa nije imao neke defanzivne zadatke.
Mozda bude i kapiten jer mu je Rodjendan.

E ako konta nesto osvojit ima da igra.
Danasnji fudbal se zasniva na dva zadnja vezna.
Jedan kreator Schweinie i jedan destruktivac Javi.
Ovo sam toliko puta pisao da mi je muka vise.
4-2-3-1
Ako uspije sprovesti tu neku tiki taku sa igracima koji nisu na nju navikli, svaka mu cast.
Ako ne uspije nek barem nadje nesto izmedju tiki take i Atomskog fudbala.
Ako provede citav mandat trazeci apsolutnu Tiki Taku i ispostavi se prekomplikovana za sve osim Barcu onda je zassro motku.
Svi Bavarci su se nadali da ce on samo ubrzati ili podmazati neke stvari i nastaviti po Juppovom šablonu ali on izgleda tjera svoje i potpuno novi stil igre.
Jedan igrac ne moze pocinjati sve akcije i prekidati sve akcije sam. Pogotovo ne Thiago.
Ocekujem danas pravog stopera da cuva Edina.
Ne Javi. Ne zato sto je los na stoperu nego zato sto ce trebati u sredini.
Da pojede Silvu kao sto je Iniestu.
Alabu ocekujem manje ofanzivnog, Navas bi mogao iskoristiti rupu koja ostane njegovim odlaskom u napad.
Rafinha moze igrati beka, ali onda ubaciti pravog veznjaka umjesto Lahma, jer ako kraj kapitenove desne strane nema aut linija on se izgubi. Znaci ili bek ili nista.
Ribery i Robben nek pruze partiju kao juce, Mandzo nek bude 9-ka, a Kroos 10-ka.
Znam da je juce odigrao lose ali opet vjerujem da ce pruziti bolju partiju od Thiaga.
Treba nam malo fizicki jaci playmaker da se bori sa Cityevim mesarima u vidu Barrya, Garcie, Rodwella i ostalih.
Schweinsteiger babo na sredini terena
Ne znam zadnji put kad smo izgubili a da nam je on bio šef na sredini terena.
Juce odigrao solidno sa tim da se Paolo branio pa nije imao neke defanzivne zadatke.
Mozda bude i kapiten jer mu je Rodjendan.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- farinelli123
- Kontakt:
Steta sto su svi lazni klubovi napokon doveli dobre trenere. Toga sam se "plasio". Prizeljkivao sam da lazni klub iz Mancestera sto je duze moguce zadrzi Mancinija kako bi i dalje bili u rangu sa klubovima kao sto su ', ?..
Sad ce i oni da prodju u nokaut fazu. Steta.
Sad ce i oni da prodju u nokaut fazu. Steta.
•
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pep ce poslati Cana na posudbu, barem je tako najavljeno. Ima puno kandidata, od Turskih do Njemackih klubova. Sto se mene tice neka njega u Bundeski, lakse za pratiti.
Contento sve blize Werderu, a u prilog tome ide i cinjeica da sinoc nije bio u kadru. Takodjer je Gusto blizu odlaska (bas steta), tako da ostajemo bez zamjene na lijevom beku, ali ako me pamcenje dobro sluzi Pep je jednom rekao da Shaqiri moze igrati tu poziciju po potrebi.
Mozda ode Contento a ostane Gugo. Po meni idealan scenario.
Contento sve blize Werderu, a u prilog tome ide i cinjeica da sinoc nije bio u kadru. Takodjer je Gusto blizu odlaska (bas steta), tako da ostajemo bez zamjene na lijevom beku, ali ako me pamcenje dobro sluzi Pep je jednom rekao da Shaqiri moze igrati tu poziciju po potrebi.
Mozda ode Contento a ostane Gugo. Po meni idealan scenario.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo jos Boateng umjesto Buyte i Gotze umjesto Mandze, s tim da se povuce u ravan sa robbenom I Ribićem i tjt. Po meni najjaci sastvav. Muller. Shaq i Kroos bi trebali dobijeati dosta prilike s klupe na bilo kojoj od ovih 6 pozicija..supermario je napisao/la:xinxee je napisao/la:Veceras novi experiment
Ako budemo igrali u ovom veceras sastavu bit ce najmanje dva razlike na poluvremenu za nas,aldaj Boze da onaj Pep opet nesto ne izmijesa
Tu seljačku demagogiju prosipaj nekome drugom.Braveheart23 je napisao/la:@ceze pravis se previse pametan! a uopste nisi, nisi ni skontao pravi razlog
Mi nismo skupa ovce čuvali.
- anelbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

11.8 Audi cup Hungaria.
Zna li neko više o ovome ?

Zna li neko više o ovome ?

Mandžukić je postao bezobrazan, još nema ni godina kako je došao u klub a već napeo nos što ne igra i još psuje Pepu.Balkanac je to.
Sretan rođendan DOMINATORU.

Sretan rođendan DOMINATORU.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Braveheart23
- Kontakt:
cuj "mi nismo ovce skupa cuvali"ceze je napisao/la:Tu seljačku demagogiju prosipaj nekome drugom.Braveheart23 je napisao/la:@ceze pravis se previse pametan! a uopste nisi, nisi ni skontao pravi razlog
Mi nismo skupa ovce čuvali.
iznervirao sam te, sad mozes razguliti!
Nisi me iznervirao uopće.Braveheart23 je napisao/la:cuj "mi nismo ovce skupa cuvali"ceze je napisao/la:Tu seljačku demagogiju prosipaj nekome drugom.Braveheart23 je napisao/la:@ceze pravis se previse pametan! a uopste nisi, nisi ni skontao pravi razlog
Mi nismo skupa ovce čuvali.ti prosipas seljacke fazone
iznervirao sam te, sad mozes razguliti!
A to nismo skupa ovce čuvali se odnosi na tvoj dio posta gdje me nazivaš glupim bez povoda, puno sebi uzimaš za pravo.
Ostajem iza onoga što sam napisao, tu seljačku demagogiju nastavi da prosipaš negdje drugo, nemoj ovdje. Možeš u kući svojoj gdje su te i naučili da se tako ponašaš.
I to je moj zadnji post na ovu temu.
On topic.
Guardiola: "Imam iznimno inteligentnu momčad. Mandžukić je odličan!"
Trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola bio je pun riječi hvale za svoje nogometaše koji su u polufinalu Audi Cupa svladali Sao Paulo sa 2:0.
- Ovo nije bila lagana utakmica. Oni su u jeku sezone, a mi tek na početku. No, slavili smo u potpunosti zasluženo - rekao je Guardiola nakon susreta.
- Moram priznati da sam prilično iznenađen brzinom kojom moji igrači upijaju moje ideje i brzinom kojom ih primjenjuju na travnjaku. Moja momčad je vrlo inteligentna. Moja je momčad jednostavno sjajna - pohvalio je Španjolac cijelu momčad, pa se okrenuo pojedincima:
- Mandžukić je odličan igrač koji je zabio sjajan gol. Weiser je vrlo dobar igrač koji može igrati na nekoliko pozicija na travnjaku, a Bastian Schweinsteiger je vrlo bitan igrač sredine terena. Jako sam zadovoljan - zaključio je Guardiola.
Bayern će u finalu Audi Cupa igrati protiv Manchester Cityja, koji je sa 5:3 bio bolji od Milana.
- anelbavarac
- Kontakt:
Postava: Neuer, Lahm, Dante, Martinez, Alaba, Thiago, Robben, Kroos, Schweinsteiger, Ribery, Müller
Lahm na svojoj prirodnoj poziciji,Mandzo opet klupa otprilike povratkom Gotzea ovako bi trebala izgledati nasa ekipa.
Lahm na svojoj prirodnoj poziciji,Mandzo opet klupa otprilike povratkom Gotzea ovako bi trebala izgledati nasa ekipa.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
City prešao polu u 31 minuti, kul.
Trebali smo voditi već, no nema veze, nije ni kod nas prvi sastav. Ured otkiniše nogu Bilalu, smije se engleski komentator i kaže da se ovo ne bi nikad prije sviralo. Čovjek očigledno ne zna razlikovati tackle sa udarcem u nogu.
Trebali smo voditi već, no nema veze, nije ni kod nas prvi sastav. Ured otkiniše nogu Bilalu, smije se engleski komentator i kaže da se ovo ne bi nikad prije sviralo. Čovjek očigledno ne zna razlikovati tackle sa udarcem u nogu.
Apsolutna dominacija nad Cityem šteta što je nismo krunisali golom.Muller mi izgleda dosta slabo na poziciji centralnog špica treba ubaciti Mandžu u drugih 45 min.
Posjed lopte 72% kao da igramo protiv Osnabrücka.
Posjed lopte 72% kao da igramo protiv Osnabrücka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.