Eto ja se prije sedam dana vratio iz Beča i baš sam tražio takve, i našao napokon hvala Bogu. Ovdje u Zenici sam tražio, ali ništa konkretno. Tamo u H&M ja uzeo sebi tamno-plavi, 30 eura platio.AgresivnoDjubre je napisao/la: P.S Niko mi ne rece,gdje ima jednobojnih suskavaca i cijena istih ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ma ništakarlovacko je napisao/la:Hvala buraz ,vidis nisam znao .

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- karlovacko
- Kontakt:
Nadam se da ce biti taj plavo-bijeli kad' ja odem .anonimni je napisao/la:Ma ništakarlovacko je napisao/la:Hvala buraz ,vidis nisam znao .Ja sam sebi htio uzeti prije mjesec-dva (mada je meni i ovo previše, al' kontam štediću i kupit' ga), al' ne dade mi se, zato znam cijenu

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
e je*o majku ko da niko ruksaka kući nema 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
U Pull and Bearu. Cijenu neznam, nisam pogledao.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ima u sopingu.Sta god te zanima.Dex je napisao/la:Imal' kakvo sniženje u Zenici ?
P.S Niko mi ne rece,gdje ima jednobojnih suskavaca i cijena istih ?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Gdje ces sa ruksakom od 65L da mi je znat'...iVar je napisao/la:e je*o majku ko da niko ruksaka kući nema
Imam od 45L... North Face
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- karlovacko
- Kontakt:
Imam ja .Adidas,Liverpool-ov,crno-crveni ,znas kako je strasan .iVar je napisao/la:e je*o majku ko da niko ruksaka kući nema

Volim te Željo!
Volim te Željo!
zna li netko gdje se najjeftinije mogu naručiti majice "against modern football" ?
Šta su to skupi ti kačketi, bolje onda nike uzeti 

Ja te volim, volim Željo..
- ArthurBishop
- Kontakt:
http://www.en.pgwear.net/shop/Lesnar je napisao/la:zna li netko gdje se najjeftinije mogu naručiti majice "against modern football" ?
Ne vjerujem da ima igdje jeftinije, a da je kvalitetnije.
Željezničar za život cijeli!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Taj ruksak ama bas nikakve funkcionalnosti na nasim planinama nema,ruksak od 35 do 40 l je idealan ako je planinarenje u pitanju.Svakako ti u ruksak ide presvlaka hrana i pice neces izmisljati toplu vodu na vrhu planine ? Ako sluzi za putovanja onda je druga prica,onda kupis kofer od 30KM i gotova prica.iVar je napisao/la:Ima li iko, slučaajno od forumaša neki ruksak zapremine preko 65l (mislim na ove planinarske, vojne i tako..)
tipa ovako:
Ako ima da mi kaže kako se čini za transport stvari i tako

Bavim se vec dugo planinarstvom,tako da ti pricam iz svog licnog iskustva.

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sigi, daj me uputi u neko planinarsko drustvo u sa, gdje je mladja raja i tako
od 20 do 30 godina vecinom da je raja 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- moustapha
- Kontakt:
Imas Fasto planinarsko drustvo, sve studenti.Bosniacum Lilium je napisao/la:sigi, daj me uputi u neko planinarsko drustvo u sa, gdje je mladja raja i takood 20 do 30 godina vecinom da je raja
http://www.pdfasto.com/
#divovi
Ko je rek'o da mi treba za planinarenje?SiggiSmallz je napisao/la:Taj ruksak ama bas nikakve funkcionalnosti na nasim planinama nema,ruksak od 35 do 40 l je idealan ako je planinarenje u pitanju.Svakako ti u ruksak ide presvlaka hrana i pice neces izmisljati toplu vodu na vrhu planine ? Ako sluzi za putovanja onda je druga prica,onda kupis kofer od 30KM i gotova prica.iVar je napisao/la:Ima li iko, slučaajno od forumaša neki ruksak zapremine preko 65l (mislim na ove planinarske, vojne i tako..)
tipa ovako:
Ako ima da mi kaže kako se čini za transport stvari i tako![]()
Bavim se vec dugo planinarstvom,tako da ti pricam iz svog licnog iskustva.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Imas polovnih kacketa za 15-20 KM 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Evo trazim po piku Fred Perry, slabo ima štaAgresivnoDjubre je napisao/la:Imas polovnih kacketa za 15-20 KM
- karlovacko
- Kontakt:
Tesko buraz Bgm .AgresivnoDjubre je napisao/la:Imas polovnih kacketa za 15-20 KM
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Udruzenje "Avantur" pravo dobro drustvo.Bosniacum Lilium je napisao/la:sigi, daj me uputi u neko planinarsko drustvo u sa, gdje je mladja raja i takood 20 do 30 godina vecinom da je raja
http://planinarenje.ba/planinarski-imen ... je-avantur" onclick="window.open(this.href);return false;
FASTO je drustvo difovaca.
Ako je Road Trip u pitanju ok,za takve stvari je funkcionalan,ne znam ipak je tvoj izbor,ako zelis ruksak kupis i zdravo.iVar je napisao/la:Ko je rek'o da mi treba za planinarenje?SiggiSmallz je napisao/la:Taj ruksak ama bas nikakve funkcionalnosti na nasim planinama nema,ruksak od 35 do 40 l je idealan ako je planinarenje u pitanju.Svakako ti u ruksak ide presvlaka hrana i pice neces izmisljati toplu vodu na vrhu planine ? Ako sluzi za putovanja onda je druga prica,onda kupis kofer od 30KM i gotova prica.iVar je napisao/la:Ima li iko, slučaajno od forumaša neki ruksak zapremine preko 65l (mislim na ove planinarske, vojne i tako..)
tipa ovako:
Ako ima da mi kaže kako se čini za transport stvari i tako![]()
Bavim se vec dugo planinarstvom,tako da ti pricam iz svog licnog iskustva.Hoću da ponesem većinu stvojih stvari koje mi trebaju, ne osnovno nego više, idem negdje nadam se pa zato..a kofere ne volim, nisu mi praktični uopšte

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Nisu se kod mene raspale, ali nekakve su loseg izgleda kad sam ih na slici gledao odlične rekao sam odmah kupujem, ali kad sam kupio i poslije skontas da su skroz bbezveze. Ne bih vise nikadEvolution87 je napisao/la:samo sto ce ti se ove neo brzo raspasti. barem su meni tako

gio- A imas adidas samba koje su slične gazelama... znal' neko cijenu?
Ma ja neo nosim svaki dan, neka 3 mjeseca, jedino sto fali je "prirodna" bjelina, mislim nije sad baš skroz izgubilo boju ali nije to ni ono što je bilo na početku
@nime Ma vjerovatno im je slična cijena ko i Gazelama, ako negdje izbiju pare
definitivno kupujem.
Za sad čuvam pare za opremu, o kojoj smo sinoć diskutovali i moram sebi kačket kupiti
@nime Ma vjerovatno im je slična cijena ko i Gazelama, ako negdje izbiju pare

Za sad čuvam pare za opremu, o kojoj smo sinoć diskutovali i moram sebi kačket kupiti

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko i 10 gostiju.