Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
koji bolid je ovaj Wenger svake godine ista prica, ako ne dovede 2 prava pojacanja dabogda zavrsili na poziciji koja ne vodi u ligu sampiona da ga se smjeni vec jednom
šta će ga smjeniti kad im donosi lovu,lik sad najavljuje razvoj mladih a nakon toga slijedi nova prodaja,i tako u krug iz ciklusa u ciklus,a zato će dobiti masni novi ugovor a ne radi rezultata koji su kanta
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakvih sve ljudi ovdje ima. Lafo navijaju za Arsenal, a zele mu najgore, misleci da ce se tako nesto promjeniti.
Nego, rece li ono Gio10 da cemo nakon Evertona svi mi uvdjeti klasu Llorentea?
Celik!3,2,2.
uvidjet cemo njegovu klasu na danasnjem treninguAllGunsBlazing je napisao/la:Kakvih sve ljudi ovdje ima. Lafo navijaju za Arsenal, a zele mu najgore, misleci da ce se tako nesto promjeniti.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da ce biti kakav dobar stream, ne smijemo propustiti to.jasmin10 je napisao/la: uvidjet cemo njegovu klasu na danasnjem treningu
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bezveze sirite paniku, pojacanja samo sto nisu stigla.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Slabo je odigrao, što jest jest.AllGunsBlazing je napisao/la: Nego, rece li ono Gio10 da cemo nakon Evertona svi mi uvdjeti klasu Llorentea?
Ali dobro ima vremena
Sportski pozdrav i za tebe ( da ne pisem i na temi Juventusa )
Ja te volim, volim Željo..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaku cemo sliku gledati naredne eszone Giroud top, Llorente flop of the match.
Ma ne kazem ja da je City u stanju natrpati Arsenal ali kazem da bi dobro bilo da se to desi jer je Wengeru ocigledno potrebna samarcina da bi se pojacao. Zato se treba nadati da se to desi u pripremnoj utakmici.
Kokoske su dovele i Paulinha, koji je navodno fin igrac. Ne znam kako igra ali pisalo se da je dobar. Pored toga i Soldado. Boljeg od njega oni ne mogu dovesti. Doveli su i Chadila jeftino, zadnja godina ugovora iz manje poznatog tima i slabije lige. Bas su ga ulovili, dobar igrac. Za 60 miliona dovedose 3 igraca. A jos se ne zna sta ce Bale i hoce li ici. Ako ode za tolike pare, dobro i jeste, ako ostane, mozda jos bolje.
P.S. Da, treba pisati peticiju. Mi ovdje sa ss.ba foruma smo nezadovoljni prelaznim rokom. Ako je Tottenham potrosio 60 miliona, mi ocekujemo da Arsenal potrosi 60 miliona i jednu funtu.
Kokoske su dovele i Paulinha, koji je navodno fin igrac. Ne znam kako igra ali pisalo se da je dobar. Pored toga i Soldado. Boljeg od njega oni ne mogu dovesti. Doveli su i Chadila jeftino, zadnja godina ugovora iz manje poznatog tima i slabije lige. Bas su ga ulovili, dobar igrac. Za 60 miliona dovedose 3 igraca. A jos se ne zna sta ce Bale i hoce li ici. Ako ode za tolike pare, dobro i jeste, ako ostane, mozda jos bolje.
P.S. Da, treba pisati peticiju. Mi ovdje sa ss.ba foruma smo nezadovoljni prelaznim rokom. Ako je Tottenham potrosio 60 miliona, mi ocekujemo da Arsenal potrosi 60 miliona i jednu funtu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
E jes nas pojacao poslije onih 8-2 nemoj vise da nas tako pojacava doveo nam Artetu i Santosa, Mertesaker eto moze proci.
Ne znam što se neki ovdje žale što nismo doveli Suareza, Arsenal je poslao zvaničnu ponudu, više nije do njih, čeka se odgovor Liverpula i Sukija, ako odbiju to nikako nije u nadležnosti Wengera.
Ponuda je odbijena odavno druze...Durden je napisao/la:Ne znam što se neki ovdje žale što nismo doveli Suareza, Arsenal je poslao zvaničnu ponudu, više nije do njih, čeka se odgovor Liverpula i Sukija, ako odbiju to nikako nije u nadležnosti Wengera.
- Marsal
- Kontakt:
Ne vjerujem dok RodgersBoss to ne napiše.Paradajz je napisao/la: Ponuda je odbijena odavno druze...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
SamoZeljo je napisao/la:Ma ne kazem ja da je City u stanju natrpati Arsenal ali kazem da bi dobro bilo da se to desi jer je Wengeru ocigledno potrebna samarcina da bi se pojacao. Zato se treba nadati da se to desi u pripremnoj utakmici.
Ja mu samo cekam kraj ovog prelaznok roka, ako ne dovede kako treba, ima od mene nogu pa i nek radi sta oce.
Bio sam odsutan 2 dana, fanovi stare kurawe dosli da brane Llorentea ko da ih je **** majke mi..
- BritishCore
- Kontakt:
http://****/fudbal/zbog-cega-se ... -arsenala/
Jedan od najglupljih tekstova u povijesti čovječanstva.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Srećom, mogu se vaditi da nije njihov.BritishCore je napisao/la:http://****/fudbal/zbog-cega-se ... -arsenala/
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... lings.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Marsal
- Kontakt:
Kontaktirali su Stevana Jovetića, pričali s njim, flertovali, a on je otišao u Manchester City.
Onda ista situacija i sa Gonzalom Higuainom. Pa dalje slijede: Wayne Rooney, Jackson Martinez, Edinson Cavani, Radamal Falcao, Robert Lewandowski
Ovi nas počeli izbacivat iz Top 4 i predviđat nam borbu za 6 mjesto i prije scousera i yidsa čak.Realnost je da će Arsenal s ovakvom ekipom i znatno jačom konkurencijom naredne sezone voditi bitku za mjesto koje vodi u Evropsku ligu.
Znao sam da je ovaj sport.baretardiran ali zar je moguće, zar je moguce jednostavno bit ovoliki debil?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ipak meni je omiljeni dio kad mudro zakljucuju da je Yaya Sanogo sklon ozlijedama, a kladim se da za tog igraca nisu ni culi niti ga pratili a kamoli da znaju je li sklon ozlijedama ili nije nego ono klasicno lupanje ako je dosao u Arsenal mora da je sklon ozlijedama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.