SamoZeljo je napisao/la:Ma ne kazem ja da je City u stanju natrpati Arsenal ali kazem da bi dobro bilo da se to desi jer je Wengeru ocigledno potrebna samarcina da bi se pojacao. Zato se treba nadati da se to desi u pripremnoj utakmici.
Kokoske su dovele i Paulinha, koji je navodno fin igrac. Ne znam kako igra ali pisalo se da je dobar. Pored toga i Soldado. Boljeg od njega oni ne mogu dovesti. Doveli su i Chadila jeftino, zadnja godina ugovora iz manje poznatog tima i slabije lige. Bas su ga ulovili, dobar igrac. Za 60 miliona dovedose 3 igraca. A jos se ne zna sta ce Bale i hoce li ici. Ako ode za tolike pare, dobro i jeste, ako ostane, mozda jos bolje.
P.S. Da, treba pisati peticiju. Mi ovdje sa ss.ba foruma smo nezadovoljni prelaznim rokom. Ako je Tottenham potrosio 60 miliona, mi ocekujemo da Arsenal potrosi 60 miliona i jednu funtu.
Ja mu samo cekam kraj ovog prelaznok roka, ako ne dovede kako treba, ima od mene nogu pa i nek radi sta oce.
Bio sam odsutan 2 dana, fanovi stare kurawe dosli da brane Llorentea ko da ih je **** majke mi..