Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 01 avg 2013, 16:30

SamoZeljo je napisao/la:Ma ne kazem ja da je City u stanju natrpati Arsenal ali kazem da bi dobro bilo da se to desi jer je Wengeru ocigledno potrebna samarcina da bi se pojacao. Zato se treba nadati da se to desi u pripremnoj utakmici.

Kokoske su dovele i Paulinha, koji je navodno fin igrac. Ne znam kako igra ali pisalo se da je dobar. Pored toga i Soldado. Boljeg od njega oni ne mogu dovesti. Doveli su i Chadila jeftino, zadnja godina ugovora iz manje poznatog tima i slabije lige. Bas su ga ulovili, dobar igrac. Za 60 miliona dovedose 3 igraca. A jos se ne zna sta ce Bale i hoce li ici. Ako ode za tolike pare, dobro i jeste, ako ostane, mozda jos bolje.

P.S. Da, treba pisati peticiju. Mi ovdje sa ss.ba foruma smo nezadovoljni prelaznim rokom. Ako je Tottenham potrosio 60 miliona, mi ocekujemo da Arsenal potrosi 60 miliona i jednu funtu. :mrgreen:

Ja mu samo cekam kraj ovog prelaznok roka, ako ne dovede kako treba, ima od mene nogu pa i nek radi sta oce.

Bio sam odsutan 2 dana, fanovi stare kurawe dosli da brane Llorentea ko da ih je **** majke mi..

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 16:43

http://****/fudbal/zbog-cega-se ... -arsenala/

Jedan od najglupljih tekstova u povijesti čovječanstva.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 01 avg 2013, 16:47

BritishCore je napisao/la:http://****/fudbal/zbog-cega-se ... -arsenala/

Jedan od najglupljih tekstova u povijesti čovječanstva.
Srećom, mogu se vaditi da nije njihov.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... lings.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 avg 2013, 16:53

Kontaktirali su Stevana Jovetića, pričali s njim, flertovali, a on je otišao u Manchester City.

Onda ista situacija i sa Gonzalom Higuainom. Pa dalje slijede: Wayne Rooney, Jackson Martinez, Edinson Cavani, Radamal Falcao, Robert Lewandowski
:lol: :lol: :lol:
Realnost je da će Arsenal s ovakvom ekipom i znatno jačom konkurencijom naredne sezone voditi bitku za mjesto koje vodi u Evropsku ligu.
Ovi nas počeli izbacivat iz Top 4 i predviđat nam borbu za 6 mjesto i prije scousera i yidsa čak. :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znao sam da je ovaj sport.baretardiran ali zar je moguće, zar je moguce jednostavno bit ovoliki debil?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2013, 16:54

Ipak meni je omiljeni dio kad mudro zakljucuju da je Yaya Sanogo sklon ozlijedama, a kladim se da za tog igraca nisu ni culi niti ga pratili a kamoli da znaju je li sklon ozlijedama ili nije nego ono klasicno lupanje ako je dosao u Arsenal mora da je sklon ozlijedama :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2013, 17:10

Ma to ti je isto ko kad za Jacka kazu da je sklon ozljedama zato sto se jednom povrijedio na 17 mjeseci.
Celik!3,2,2.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 01 avg 2013, 17:25

Vođa zna. 8-)
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 17:33

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 avg 2013, 17:39

slika
Pitch perfect: But at least the playing surface is looking in good shape...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ko da je april i mi smo na 9. mjestu :lol:
Vođa zna.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 01 avg 2013, 17:48

Neka se nama povrijede Cazorla i Wilshere ili Arteta u isto vrijeme, a to je sasvim realno u Arsenalu vidjeli bi onda jacinu ovog Arsenala. Sredina bi bila u raspadu kao sto se mnogo puta dokazalo ovih godina sa izostankom najboljih igraca. Ko ce da kreira igru ? Rosicky koji ne moze da sastavi dva meca od prve minute, Ramsey koji se jos nije dokazao da se moze pouzdati u njega ili mozda diaby uskrsne na kratko iz bolnice. Ostale da i ne pominjem.

Onda Wallcot je imao odlicnu sezonu prosle godine za njegove dosadasnje standarde, medjutim na ovim pripremama do sada je pokazao svoje staro lice. Pogubljenost ne moze biti veca i taj ne zna sta ce sa nogama a o lopti da ne pricam. Ox takodjer nije sazreo da bude u prvoj postavi Arsenala. O ostalim mladim da i ne pricam. Sa Podolskim se nikada ne zna, Giroud se pokazao kao dobar na pripremama ali i sa njim se ne zna. Dakle, na krilima imamo Wallcot koji nije dobro krenuo u sezonu a to je veliki problem za njega, Oxa koji nije igrac koji ce iznijeti sezonu i Podolskog koji je takodjer ogranicen. Kao napadac ostaje Giroud od kojeg ce najvise da zavisi Arsenal i ako ne bude igrao kako se ocekuje biti ce to veliki problem. Da mozda nece Sanogo da ga kvaliletno zamijeni ? Hoce sigurno.

Dalje da ne pricam, dakle sa ovom postavom Arsenala je ugrozeno i cetvrto mjesto i liga prvaka a da ne pricam o nekoj borbi za trofeje. Tottenham je svake godine sve jaci i pitanje je kada ce da popusti Arsenal.

Do sada je bilo tolerancije za Wengera i njegovu stednju zbog otplacivanja dugovanja za stadion i navijaci su to nekako trpili. Ove godine je i sam rekao da je dobio novac da ga potrosi. Nemoguce je da ce se izvuci ove godine sa pricom da nema dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu. U medjuvremenu taj isti Wenger razgovara o produzenju svog ugovora koji je veci od bilo kojeg igraca Arsenala. Cini se nekih 7,5 miliona po sezoni.

Pa vi i dalje pisite o Wengeru sve najbolje i gledajte Boga u njemu ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 avg 2013, 17:56

dakle ti si reko da će nam se povrijedit i wilshere i cazorla i arteta u isto vrijeme, bukvalno sredina terena će nam se povrijedit ( nenormalna pretpostavka)

onda walcott loše krenuo sa pripremama, a frajer baš naprotiv bio poprilično dobar, vidno popravljen prijem lopte, nema više odbijanja ko od kladu i dao je par golova ne znam koliko. i znači od njega ništa po tebi.

giroud bio dobar al da bi ti bio ti, ti si rekao ne zna se kakav će bit i usput moliš boga da bude flop da bi ti bio u pravu.

Oxu je vrijeme da postane standardan i milion put je dosad pokazao klasu i 20 mu je godina, i nije jedino krilo pa da mora nešto sam radit.

stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate. dovoljno je pročitat početak gdje kažeš da bi vidjeli pravu arsenalovu snagu kad bi izostala 3 najvažnija igrača na sredini terena :shock: . pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici
Vođa zna.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 01 avg 2013, 18:25

Marsal je napisao/la:
Paradajz je napisao/la: Ponuda je odbijena odavno druze...
Ne vjerujem dok RodgersBoss to ne napiše. :mrgreen:
Ponuda je odbijena. :D

Kako vrijeme prolazi sve mi se cini da sam bio upravu.Nikada nisam govorio da je nemoguce da Suarez prede u Arsenal ali da su za to jako male sanse koje se sada cine manje.Liverpool odlucan da ga zadrzi,Arsenal popusta kao i Suarez i sve mi se cini da ostaje u Liverpoolu jer Real je izgleda blizu Balea.

Nesto razmisljam da Suarez popusta jer se blizi Emirates kup i jedina izgledna prilika u godini da osvoji sa Arsenalom neki trofej. :mrgreen:
Inace,kako teku pripreme za slavlje jer sam cuo da ste favorit broj 1 na Emirates kupu? :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2013, 18:28

Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom :D :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 18:32

GunnerS je napisao/la:Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom :D :lol:
BREAKING: Arsene Wenger has announced that Arsenal have signed the Korean midfielder Fu-Kin-No-Won

Eto i vama pojacanja :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2013, 18:34

nerkolfc je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom :D :lol:
BREAKING: Arsene Wenger has announced that Arsenal have signed the Korean midfielder Fu-Kin-No-Won

A vi eto osvojište sve za redom ;)
Za koje se mjesto iduće godine borite ?! 10-to ?! :lol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 18:38

GunnerS je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:

A vi eto osvojište sve za redom ;)
Za koje se mjesto iduće godine borite ?! 10-to ?! :lol:
Osvajamo , češće nego vi .
Nama mjesto samo dođe , mi se ne borimo za njega :D :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2013, 18:40

Kao EPL ?! Koliko 22 and counting 8-)
Dobro vam dođu ;) 7 :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 18:44

GunnerS je napisao/la:Kao EPL ?! Koliko 22 and counting 8-)
Dobro vam dođu ;) 7 :D
Since Arsenal last won a trophy

Arsene Wenger has earned over £50m in wages
29 English teams have won domestic trophies
Arsenal have bought 49 players...
Members of that 2005 team have won 53 trophies elsewhere
Chelsea have had nine different managers

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2013, 18:46

Hočemo brojati o Liverpoolu i njegovom EPL-u :lol: :lol: :lol:

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 01 avg 2013, 18:50

"We are still working on improving our squad, but we have a base of young players who get a chance here, who started in the Premier League, like (Wojciech) Szczesny,
Jenkinson, (Alex Oxlade-)Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey, (Theo) Walcott - that is unique, nobody else has done that.

These players can have a special bond and they are on the way upwards, they are not over the hill.

They will be better next year and that is why I am confident we will be stronger next season."
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.