Atrofirace mi ionako nejaki misici.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

fare svaka castfarinelli123 je napisao/la:Otkad su pocele ove pripremne utakmice samo sedim ispred kompjutera, rifresujem ovu stranicu, otvaram sve zive stranice na svim mogucim jezicima i citam sve sto ima veze sa Bajernom. Otisao sam u aut, totalno. Ma kakvi, vec sam na atletskoj stazi.
Atrofirace mi ionako nejaki misici.

A i da jeste, nema veze.
 A i da jeste, nema veze. 
Pogrešan izbor iz nekoliko razloga, a koji glase:anelbavarac je napisao/la:Mediji u njemackoj su slozni da je Pep "prelomio" oko formacije i prvih 11 za pocetak Bundeslige.
Naravno vecina ovde je slozna da Javi nije za stopera,da Mandzo zaluzuje mjesto u prvih 11 ali...

za Ingolstadt u potrazi za novim Audijima. Sponzor zove i ovaj način putovanja je baš simpatičan.
  za Ingolstadt u potrazi za novim Audijima. Sponzor zove i ovaj način putovanja je baš simpatičan.  kada se budemo kanili da ga vrnemo.
  kada se budemo kanili da ga vrnemo.
[youtube][/youtube]VfL-Manager Klaus Allofs sprach gestern am Rande der Manager-Tagung in Frankfurt mit Bayern-Sportchef Matthias Sammer. „Alles ist möglich“, so Allofs hinterher zur WAZ, „auch, dass die Bayern ihn behalten wollen.“ Eine Entscheidung sei noch nicht gefallen.
Sasvim realna opcija. Lewa je svakako Bayernov igrač (najkasnije do sljedeće sezone) a Slavonac je nešto previše nervozan u zadnje vrijeme.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pise se kako bi Mandzukic i Lewandovski mogli zamijeniti klubove, koliko je to realno ne znam.

Proradi seljakluk balkanski, a ne inat.DieRoten je napisao/la:Ali, balkanska krv je to, proradi inat u njemu valjda..

Kaže Pepi da su igrači odigrali vrlo dobro prvih 30 minuta,a da ih je sustigao umor jer su igrali dvije noći za redom.Zadovoljan je sa pripremama i sa stavom i zalaganjem igrača.Kaže da je zadovoljan i sa Javiem uzmimajući u obzir da je imao svega 5-6 treninga sa ekipom.Audi cup je najvažniji kompetišnfarinelli123 je napisao/la:
Je l' ima neko voljan, a da zna Nemacki, da mi u par recenica preprica sta je Pep izjavio? Klip je malo duzi, ali ne mora sve, par recenica samo.
 u pripremnom periodu i naglasio je kako mu je potreban igrač kao što je slavonski đilkoš.
  u pripremnom periodu i naglasio je kako mu je potreban igrač kao što je slavonski đilkoš.Tako je.Napokon da smo poceli nesto zarađivati od prodaje igraca mada para ne nedostaje.Saurman je napisao/la:Nakupi se lijepa svota : Can 5 mil , Gomez 20 mil i Petersen 3 mil.Tu su još mogući odlasci Contenta i Gustava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.