Nažalost na ovom forumu izgleda ne važe ista pravila za sve.Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nista necu izgubiti napustanjem ovog sranj_a od foruma iako sam tu vec dugo vremena i jako aktivan.
Ovo je postala smijurija. FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Imamo najlošije uslove od svih premierligaša što se tiče omladinskog pogona.zizu1991 je napisao/la:Juniori nas yebu dugi niz godina .... Kada će se to pokrenuti sa mrtve tačke
Sto si budala da napustas jednostavno je tako i cim se pomiris sa tim bice ti lakse mislis da je meni drago....Titova-Juga je napisao/la:Nista necu izgubiti napustanjem ovog sranj_a od foruma iako sam tu vec dugo vremena i jako aktivan.
04.10.2009 !!
Nadam se da će se krenuti sa ulaganjem u tu zadnju stepenicu do seniorskog nogometa, jer kako iznjedriti kvalitet, ako nemaš uslova.anel81m je napisao/la:Imamo najlošije uslove od svih premierligaša što se tiče omladinskog pogona.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Jao likova, svakom loncu ... Prošetajte malo, lakše će vam biti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tito stipu papke i ni slucajno da ides. Vazno je sta u srcu nosimo i da cemo se uvijek boriti protiv tog zla koje smo uvijek pobjedjivali.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
I ja TitoTitova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Idi goozi nesto dr, sem nacionalizmabagrcavi je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.![]()
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma stipu kundu Tito. Cuj prijavio aaaaaaaa to moze samo njihov geografski polozaj. Jao papka
jeli te stid
Šta te trese rajkane ? Prije par noći mi šalješ pp da ne treba čestitati "ustašama", da bi nas oni zaklali bla bla bla, a sad mi glumiš neku komunjaru.moRAja je napisao/la:Ma stipu kundu Tito. Cuj prijavio aaaaaaaa to moze samo njihov geografski polozaj. Jao papka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeli te stid
A Tito stara komunjara konta ako voliš i poštuješ svoje, automatski mrziš druge.
DRUG NEBI TI PUNCA
Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av

Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Ni jedno ni drugo. Ja sam isti kao prije rata. Nisam mjenjao ni sportski ni politicki dres i veci sam patriota od tebe 100 puta. Srami se smekeru,samo se blamiras. Kod nas u Mostaru nema smekera, mi imamo kodeks cuvanja raje a ne smekanja. Stidi sebagrcavi je napisao/la:Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
OKmoRAja je napisao/la:Ni jedno ni drugo. Ja sam isti kao prije rata. Nisam mjenjao ni sportski ni politicki dres i veci sam patriota od tebe 100 puta. Srami se smekeru,samo se blamiras. Kod nas u Mostaru nema smekera, mi imamo kodeks cuvanja raje a ne smekanja. Stidi sebagrcavi je napisao/la:Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
Joj Tito je glavni, pravi narodni heroj
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne zelim se vise raspravljat s tobom i ne kvari nam temu. Radi tebe je mujoisuljo nedavno dobio ban. Mrzitelju Veleza sibri s nase teme beze ce me banovat
[/quote]bagrcavi je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
Joj Tito je glavni, pravi narodni heroj
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
RIP JBT 1892-1980 SFSN
Stipu pacijenta bola, vidiš da ima 2 nicka i sa obadva dolazi na našu temu, on i još par sličnih.Samo ga treba izbjegavat.moRAja je napisao/la:Ne zelim se vise raspravljat s tobom i ne kvari nam temu. Radi tebe je mujoisuljo nedavno dobio ban. Mrzitelju Veleza sibri s nase teme beze ce me banovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.