Idi goozi nesto dr, sem nacionalizmabagrcavi je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.![]()
[youtube][/youtube]
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma stipu kundu Tito. Cuj prijavio aaaaaaaa to moze samo njihov geografski polozaj. Jao papka
jeli te stid

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Šta te trese rajkane ? Prije par noći mi šalješ pp da ne treba čestitati "ustašama", da bi nas oni zaklali bla bla bla, a sad mi glumiš neku komunjaru.moRAja je napisao/la:Ma stipu kundu Tito. Cuj prijavio aaaaaaaa to moze samo njihov geografski polozaj. Jao papka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeli te stid
A Tito stara komunjara konta ako voliš i poštuješ svoje, automatski mrziš druge.
DRUG NEBI TI PUNCA
Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av

Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Ni jedno ni drugo. Ja sam isti kao prije rata. Nisam mjenjao ni sportski ni politicki dres i veci sam patriota od tebe 100 puta. Srami se smekeru,samo se blamiras. Kod nas u Mostaru nema smekera, mi imamo kodeks cuvanja raje a ne smekanja. Stidi sebagrcavi je napisao/la:Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
OKmoRAja je napisao/la:Ni jedno ni drugo. Ja sam isti kao prije rata. Nisam mjenjao ni sportski ni politicki dres i veci sam patriota od tebe 100 puta. Srami se smekeru,samo se blamiras. Kod nas u Mostaru nema smekera, mi imamo kodeks cuvanja raje a ne smekanja. Stidi sebagrcavi je napisao/la:Odluči se jesi li komunjara ili ultra-nacionalista.moRAja je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()

Joj Tito je glavni, pravi narodni heroj

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne zelim se vise raspravljat s tobom i ne kvari nam temu. Radi tebe je mujoisuljo nedavno dobio ban. Mrzitelju Veleza sibri s nase teme beze ce me banovat
[/quote]bagrcavi je napisao/la:Stidi se svojih postupaka. Smekas li kolege na poslu da bi te sef pomilovao po glavi av av av![]()
![]()
Joj Tito je glavni, pravi narodni heroj

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
RIP JBT 1892-1980 SFSN
Stipu pacijenta bola, vidiš da ima 2 nicka i sa obadva dolazi na našu temu, on i još par sličnih.Samo ga treba izbjegavat.moRAja je napisao/la:Ne zelim se vise raspravljat s tobom i ne kvari nam temu. Radi tebe je mujoisuljo nedavno dobio ban. Mrzitelju Veleza sibri s nase teme beze ce me banovat
Šta te briga za avatar bolan ne bio. Dok oni kenjaju, gomila nas još vjeruje u to... Neće avatar ništa promijeniti...Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:
svuda ih ima, samo se kote moj pirke
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bas neobicno vidjeti Titovu Jugu bez svog prepoznatljivog avatara, bezveze mu ga uklonili a covjek ga toliko vremena koristi 

Demonstracija sile,al' ne mogu nas slomiti nikada.Još malo pa će pokušati da nam skinu grb sa petokrakom al mogu smo da sanjaju da će nas uništiti. 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Evo da se i ovo pojasni - ovo nisu ni profesionalni ni amaterski ugovori. Ovo su gradjanski ugovori. Razlike su sljedece:el-fighter je napisao/la:Dobro je da su profesionalni, kod nas se inace zakljucuju amaterski na godinu dana.gollum je napisao/la:Bilten broj 530 N/FSBiH.
Profesionalni kostaju minimum 130,000km + plata za igraca koliko se pogodi. Razlog za tako veliku cifru mozete naci na stranicama FSBiHa gdje stoji pravilnik, i medju pravilima ima to da klub koji ponudi prvi profesionalni ugovor igracu plati prvo 30,000km maticnom klubu gdje je junior bio, pa onda gdje je prvi put debitovao za seniore, pa onda plati isto tako veliku sumu novca FSBiHu, pa onda tovar ostalih stvari koje se saberu, tako da uglavnom kad saberes sve - 130,000km se plati prije nego i dodjes do plate igraca. E sad zamisli da bi takav igrac bio barem 30-40 hiljada, znaci nemozes profesionalnom ugovoru ni primirisat bez ulozenih 160-170 hiljada.
Amaterski ugovori su drugaciji time da se mogu ponistiti kad god ko hoce - i oni su slaba zastita klubu. Drugim rijecima, ponudi neko bolji ugovor - igrac ode i to je to.
A ovo su gradjanski ugovori, ugovori kao da potpises sa firmom ili biznis partnerom. To su ugovori za koje mozes tuziti firme, ljude itd, pa samim tim evo i igrace i mozes ih sudski goniti. Stoga, to su ugovori koji su fakticki jednako dobri kao i profesionalni i daju veliku legalnu zastitu klubu. Ko Velez zezne - moze platit dobru odstetu.
Radi takvih ugovora Letic nije mogao da ode nigdje. Mozda je Letic i mislio da je potpisao amaterski (jer nije profesionalni) ali kao sto smo vidjeli, na kraju kada se ugovor prostudirao, morao je ne samo da se vrati nego da i produzi "vjernost" klubu.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
IDEMOOOOOOOO ROOODJENIIIIIIIIIII danas po bod(ove),vi to mozete ako hocete.Jeste da je Musa odmaro svoje igrace na utakmici Kupa UEFA protiv Udineza za nas
ali mozda je vrijeme da se uzme neki bod i sa Pecare.Siroki jeste jak ali daleko od toga da se ne moze dobiti ili bar nerijeseno odigrati.Zato danas
FORZAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIII
P.S.Ide mi se danas na utakmicu,ne mogu nikoga od moje raje da nafatam da ide sa mnom

FORZAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIII
P.S.Ide mi se danas na utakmicu,ne mogu nikoga od moje raje da nafatam da ide sa mnom

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Sama cinjenica da u sred utakmice sa Udinesom on razmislja o Velezu, dovoljno govori sta Musa misli o Rodjenim.
Mislim da cuvati igrace u tekmi s Udinesom da se spremis za tekmu s Velezom je kompliment poslu koji odradjuje Rahimic.
Mislim da cuvati igrace u tekmi s Udinesom da se spremis za tekmu s Velezom je kompliment poslu koji odradjuje Rahimic.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja sam te prijavio, ovo je sportski forum a ne forum za političku propagandu jedne partije.Titova-Juga je napisao/la:svuda ih ima, samo se kote moj pirke

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zasto me to ne cudi... Prijavio me lik koji ne zna razlikovati tvrdo I meko "c", te neko ko u svakom petom svom upisu spominje bosnjake I sl. I jos zatim ima mozga meni replicirati kako je ovo sportski forum. Te nisam ni ocekivao da me za onakav avatar prijavi neko koga boli rinaka za krvnim zrncima. Jadni ste, al borit cu se uzainat 

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.