Svaki veci transfer se placa u ratama godinama.
Ako bude tako jedini koji ce ispasti faca je Levy koji ce Bejla uvaliti za duplo vece pare.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ima se mozese drug,bolje se ti brini za Cesca i hocete li uopce dovesti stopera,jer ako ostannete na onome negine vam 3 (ponovo),Pero prodao panjeve za duplu lovu zaradio 70 mil moze mu se a isplatit ce seM4kaveli je napisao/la:Al' gledaj @LenBiasa kaoi slika Pereza.
![]()
Ako bude tako jedini koji ce ispasti faca je Levy koji ce Bejla uvaliti za duplo vece pare.
sta pricas ti, igraci tima za koji navijas u prirodnoj velicini ti stanu u avatarM4kaveli je napisao/la:Al' gledaj @LenBiasa kaoi slika Pereza.
![]()
Nije poenta u tome da li se ima para ili nema nego da ste ti i @Len u potpunosti fulali. Neka svako kupuje koga hoce i placa koliko hoce naravno, ali ako cemo biti realni Levy ce jedini ispasti faca ako se transfer bude ovako odvijao i uvalit ce velsanina za duplo vece pare.emir18 je napisao/la:Ima se mozese drug,bolje se ti brini za Cesca i hocete li uopce dovesti stopera,jer ako ostannete na onome negine vam 3 (ponovo),Pero prodao panjeve za duplu lovu zaradio 70 mil moze mu se a isplatit ce seM4kaveli je napisao/la:Al' gledaj @LenBiasa kaoi slika Pereza.
![]()
LenBias je napisao/la:
Dovesti nabolje igra EPL za 100 mil na pet rata je odlican posao,nije Pero djaba zagrizao,Bale se duplo isplatiti to je sigurno,a ovo za izdomnirao je zbo toga sto je bila prica 145,120,105 mil a evo kako je krenulo daj Boze da bude i preko 100.M4kaveli je napisao/la:Nije poenta u tome da li se ima para ili nema nego da ste ti i @Len u potpunosti fulali. Neka svako kupuje koga hoce i placa koliko hoce naravno, ali ako cemo biti realni Levy ce jedini ispasti faca ako se transfer bude ovako odvijao i uvalit ce velsanina za duplo vece pare.emir18 je napisao/la:Ima se mozese drug,bolje se ti brini za Cesca i hocete li uopce dovesti stopera,jer ako ostannete na onome negine vam 3 (ponovo),Pero prodao panjeve za duplu lovu zaradio 70 mil moze mu se a isplatit ce seM4kaveli je napisao/la:Al' gledaj @LenBiasa kaoi slika Pereza.
![]()
Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
nisam se tebi obratio, ne budi svakom loncu poklopac smaracubparena je napisao/la:Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
Kad se budes normalno izrazavao i ponasao a ne k'o seljak mozda ti i odgovorim.LenBias je napisao/la:nisam se tebi obratio, ne budi svakom loncu poklopac smaracubparena je napisao/la:Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
Bice nam lakse kada vi moderatori ovaj forum dovedete u red. A zna se koji je najkraci i najlaksi put do toga - banane.Monolog je napisao/la:Kolicina nervoze na dva topica (Barceloninom i Realovom) jasno pokazuje koliko nevinih ljudi navija za ova dva kluba. Opustite se, bice svima lakse.

Vidi kantice što glumi nevinašce.M4kaveli je napisao/la:Bice nam lakse kada vi moderatori ovaj forum dovedete u red. A zna se koji je najkraci i najlaksi put do toga - banane.Monolog je napisao/la:Kolicina nervoze na dva topica (Barceloninom i Realovom) jasno pokazuje koliko nevinih ljudi navija za ova dva kluba. Opustite se, bice svima lakse.
Pa haj da jednom vrijedja ili dva puta, ali svaki post, al' bukvalno svaki i ne dobije ni opomenu.
Da je ovo ozbiljan forum davno bi likovi poput @madridista, @LenBiasa i ostalih dobili ban4life, ali nije.
veceras ujutro ja msm ili sutra protiv evertona.mandraX je napisao/la:Kad Real igra slijedeću tekmu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.