Dovesti nabolje igra EPL za 100 mil na pet rata je odlican posao,nije Pero djaba zagrizao,Bale se duplo isplatiti to je sigurno,a ovo za izdomnirao je zbo toga sto je bila prica 145,120,105 mil a evo kako je krenulo daj Boze da bude i preko 100.M4kaveli je napisao/la:Nije poenta u tome da li se ima para ili nema nego da ste ti i @Len u potpunosti fulali. Neka svako kupuje koga hoce i placa koliko hoce naravno, ali ako cemo biti realni Levy ce jedini ispasti faca ako se transfer bude ovako odvijao i uvalit ce velsanina za duplo vece pare.emir18 je napisao/la:Ima se mozese drug,bolje se ti brini za Cesca i hocete li uopce dovesti stopera,jer ako ostannete na onome negine vam 3 (ponovo),Pero prodao panjeve za duplu lovu zaradio 70 mil moze mu se a isplatit ce seM4kaveli je napisao/la:Al' gledaj @LenBiasa kaoi slika Pereza.
![]()
Svaki veci transfer se placa u ratama godinama.
Ako bude tako jedini koji ce ispasti faca je Levy koji ce Bejla uvaliti za duplo vece pare.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
nisam se tebi obratio, ne budi svakom loncu poklopac smaracubparena je napisao/la:Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kad se budes normalno izrazavao i ponasao a ne k'o seljak mozda ti i odgovorim.LenBias je napisao/la:nisam se tebi obratio, ne budi svakom loncu poklopac smaracubparena je napisao/la:Odgoj - da ne vrijedjas ljude koji ne misle kao ti. A i ne moraju...LenBias je napisao/la:kanto sta sam ja tacno fulao?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kolicina nervoze na dva topica (Barceloninom i Realovom) jasno pokazuje koliko nevinih ljudi navija za ova dva kluba. Opustite se, bice svima lakse.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa ne razumijem sta prica lik (kanta sam napisao jer je tako proglasen od strane takmicenja na forumu), vezano za balea kaze da smo fulali i ja (koji sam rekao da dolazi) i osoba koja je rekla da bale ne dolazi, mislim, koja je treca opcija, da nije bale umro pa je kvota 1 al cemo brojat da smo fulali oba?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Nema nervoze,ali ima seljacina.
Da ne kazem nesto vise.
Kako to da najveca bagra na ovom forumu navija bas za ovaj klub.
Poslano sa moj Digitron FCB
Da ne kazem nesto vise.
Kako to da najveca bagra na ovom forumu navija bas za ovaj klub.
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
Bice nam lakse kada vi moderatori ovaj forum dovedete u red. A zna se koji je najkraci i najlaksi put do toga - banane.Monolog je napisao/la:Kolicina nervoze na dva topica (Barceloninom i Realovom) jasno pokazuje koliko nevinih ljudi navija za ova dva kluba. Opustite se, bice svima lakse.
Pa haj da jednom vrijedja ili dva puta, ali svaki post, al' bukvalno svaki i ne dobije ni opomenu.
Da je ovo ozbiljan forum davno bi likovi poput @madridista, @LenBiasa i ostalih dobili ban4life, ali nije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RickBlaine
- Kontakt:

Photoshop, Bale nema tetovazu :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Vidi kantice što glumi nevinašce.M4kaveli je napisao/la:Bice nam lakse kada vi moderatori ovaj forum dovedete u red. A zna se koji je najkraci i najlaksi put do toga - banane.Monolog je napisao/la:Kolicina nervoze na dva topica (Barceloninom i Realovom) jasno pokazuje koliko nevinih ljudi navija za ova dva kluba. Opustite se, bice svima lakse.
Pa haj da jednom vrijedja ili dva puta, ali svaki post, al' bukvalno svaki i ne dobije ni opomenu.
Da je ovo ozbiljan forum davno bi likovi poput @madridista, @LenBiasa i ostalih dobili ban4life, ali nije.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Makaš kad te proglase kraljem foruma oslovljavat cemo te sa kralju.
Do tad si kanta,j3biga.
Do tad si kanta,j3biga.
Gledam i razmisljam kako bi bilo kad bi vas se spojilo uzivo na isto mjesto 
Kad Real igra slijedeću tekmu?
veceras ujutro ja msm ili sutra protiv evertona.mandraX je napisao/la:Kad Real igra slijedeću tekmu?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
zipa kanti i felgi što se kočopere
Yebo majku tamo kad odeš, šta god da napišeš to te na nož dočeka, i onda očekuje neki vorm velkam kad ovdje dođu. Mozga to nema moj prijatelju, ni najmanje.
naprijed rejal
LenBias je napisao/la:gledaj kulesa citate poceli izmisljati![]()
![]()
![]()
kakvi pacenici jadni
liBo mene za Murinjom,pogotovu za realom druže,samo copy/paste sa jednog portala što su napisali
Pobjeda je bolja od orgazma!
Na kraju bi ga mjerili.MElloo je napisao/la:Gledam i razmisljam kako bi bilo kad bi vas se spojilo uzivo na isto mjesto
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
makni tog izdajnika s avatara.LBJ MVP je napisao/la:Na kraju bi ga mjerili.MElloo je napisao/la:Gledam i razmisljam kako bi bilo kad bi vas se spojilo uzivo na isto mjesto
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.