I sada da ih se docekuje u Staroj Pazovi, nema smisla.
Ako nisu zasluzili balkon, onda ga jbi.
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
To je tacno, nazalost !MaGiCa je napisao/la:
Dakle, ni ovaj rezultat nece znaciti nista dok se sistemski FSS ne promeni. Moze samo da sluzi Karadzicu i holesterol ekipi da vladaju jos koju godinu duze. To je tuzna istina.
svaki potez Markovića čini da ja osjecam ogromnu frustraciju i bijes i želim da igram pikado sa slikom Đure...marconato je napisao/la:Markovic je prebrz za Pejcinovica![]()
[youtube][/youtube]
http://www.njuz.net/fudbaleri-a-tima-ze ... zentaciju/" onclick="window.open(this.href);return false;Fudbaleri A tima žele da zaigraju za omladinsku reprezentaciju
BEOGRAD, 3. avgust 2013, (Njuz) – Standardni članovi A reprezentacije izjavili su, nakon velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i osvajanja titule na upravo završenom prvenstvu Evrope u Litvaniji, da se nadaju pozivu selektora Drulovića za neku od narednih utakmica omladinaca.
Većina članova najbolje selekcije naše zemlje ističe da bi poziv za omladinsku reprezentaciju za njih bio velika čast i motiv da nastave sa dobrim partijama u svojim klubovima i A selekciji.
Marko Šćepović, jedan od najstandardnijih igrača A tima, izjavio je da bi igranje za omladinsku reprezentaciju za njega predstavljalo ostvarenje snova jer bi konačno mogao da zaigra na nekom velikom takmičenju.
- Od kada sam pogledao finale omladinaca maštam o pozivu selektora Drulovića jer nema veće časti za svakog igrača od igranja u dresu prvaka Evrope. Daću sve od sebe da igrama u Partizanu i A selekciji zaslužim svoje mesto na spisku omladinske reprezentacije i da konačno uverim sve kritičare da imam kvalitet za omladince – rekao je Šećepović.
Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović je ovim povodom izjavio da u A selekciji ima dobrih igrača, ali da, osim u pevanju himne, ne vidi kako bi neko od njih u ovom trenutku mogao da pomogne njegovom timu.
marconato je napisao/la:http://www.njuz.net/fudbaleri-a-tima-ze ... zentaciju/" onclick="window.open(this.href);return false;Fudbaleri A tima žele da zaigraju za omladinsku reprezentaciju
BEOGRAD, 3. avgust 2013, (Njuz) – Standardni članovi A reprezentacije izjavili su, nakon velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i osvajanja titule na upravo završenom prvenstvu Evrope u Litvaniji, da se nadaju pozivu selektora Drulovića za neku od narednih utakmica omladinaca.
Većina članova najbolje selekcije naše zemlje ističe da bi poziv za omladinsku reprezentaciju za njih bio velika čast i motiv da nastave sa dobrim partijama u svojim klubovima i A selekciji.
Marko Šćepović, jedan od najstandardnijih igrača A tima, izjavio je da bi igranje za omladinsku reprezentaciju za njega predstavljalo ostvarenje snova jer bi konačno mogao da zaigra na nekom velikom takmičenju.
- Od kada sam pogledao finale omladinaca maštam o pozivu selektora Drulovića jer nema veće časti za svakog igrača od igranja u dresu prvaka Evrope. Daću sve od sebe da igrama u Partizanu i A selekciji zaslužim svoje mesto na spisku omladinske reprezentacije i da konačno uverim sve kritičare da imam kvalitet za omladince – rekao je Šećepović.
Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović je ovim povodom izjavio da u A selekciji ima dobrih igrača, ali da, osim u pevanju himne, ne vidi kako bi neko od njih u ovom trenutku mogao da pomogne njegovom timu.
http://www.zurnal.rs/2013/08/04/riasiro ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;" " & $ за "
" Сава ? " његовог " " ? $ " ' су " & - " % ? " " $ & & ". " ", " $ ", " је - за $ на " у &.
- % ? " & " " (на ?), " 1996. $. & - " $ $ за ". ? ' се " & % " ". ? ' " " $ " $, ? " ? " $ " $ % %. / ' се " " " ' ? за ", ? " ? ? у $ $ ", па ? у " – & је ?.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.