Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil

DejaNMG
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la DejaNMG » 01 avg 2013, 23:36

Kapa do poda, veliki uspjeh! 8-)
I sada da ih se docekuje u Staroj Pazovi, nema smisla.
Ako nisu zasluzili balkon, onda ga jbi.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 01 avg 2013, 23:37

Nest sam sumnjao u vas nakon produzetaka, mozda umora, ali svaka cast!

Cestitke.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 avg 2013, 00:58

Balkon, nego kako!
Zasluženo. Srbija je većim dijelom meča bila bolji rival, kontrolisala meč, imala bolje šanse. Zalaganje i požrtvovanost kakva se ne viđa često kad su u pitanju srpske fudbalske selekcije. Svaka čast na svemu prikazanom, stvarno su fantastična generacija. Mitrović je konačno jedan školovani teški centarfor kakvog nemamo godinama unazad, pa Pavlovski, Đurđević, Veljković, Milinković-Savić...
Nikad mi neće biti jasno uz pomoć kakvih trikova su ovakvi Francuzi izbacili Špance u polufinalu. :?

Drulovića sad treba prekomandovati u mladu repku da vodi iste ove igrače za godinu-dvije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 avg 2013, 11:29

Najtalentovaniji igraci u Evropi se nalaze na Balkanu! To su sinoc pokazali srpski klinci, osvojivsi U19 EP i to bez svog najboljeg igraca (Lazara Markovica) koji uopste nije ni nastupao na turniru...

Da je Srbija normalna i uredjena zemlja, bez mafijasenja i menadzerisanja, u ovoj generaciji bi imali osnov za velike stvari i u A selekciji! Kada se ovoj generaciji dodaju igraci poput Nastasica ('93), Ljajica ('91), Djuricica ('92), Markovica ('94)...onda bi se u normalnim okolnostima, u doglednoj buducnosti mogla napadati i polufinala i finala velikih takmicenja i u seniorima, a ne da ostajemo bez plasmana na ista na polovini kvalifikacija! :roll:

Sto se ovog EP tice, posebno bih pohvalio Mitrovica! Djecko je zvijer! Sinoc je i po 2-3 "africka" Francuza nosio na ledjima, nisu mu mogli nista! Ako ovako nastavi, za par sezona bi mogao biti ponajbolji svjetski spic... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 avg 2013, 12:56

Nisam juce gledao tekmu, bio sam na "Karadjordju". Ali, klinci su ocigledno ili izdominirali svojom predstavom ili samo volimo da preterujemo i da euforicno prilazimo svakom uspehu. :roll:
Odmah se svinjica Dacic ubacio da pokupi kajmak. Klasicna srbistanska posla. Jedan komentar sa b92 je ubo sustinu:

Nesmotrenošću Fudbalskog saveza, omladinska reprezentacija Srbije je postala prvak Evrope. Oni su toliko mladi da još uvek ne znaju da u fudbalu nije cilj dati gol nego izbaciti loptu u aut.
(Dača, 1. avgust 2013 23:27)

Dakle, ni ovaj rezultat nece znaciti nista dok se sistemski FSS ne promeni. Moze samo da sluzi Karadzicu i holesterol ekipi da vladaju jos koju godinu duze. To je tuzna istina. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2013, 13:27

MaGiCa je napisao/la:

Dakle, ni ovaj rezultat nece znaciti nista dok se sistemski FSS ne promeni. Moze samo da sluzi Karadzicu i holesterol ekipi da vladaju jos koju godinu duze. To je tuzna istina. ;)
To je tacno, nazalost !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 avg 2013, 16:32

Markovic je prebrz za Pejcinovica :)
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 avg 2013, 01:01

marconato je napisao/la:Markovic je prebrz za Pejcinovica :)
[youtube][/youtube]
svaki potez Markovića čini da ja osjecam ogromnu frustraciju i bijes i želim da igram pikado sa slikom Đure...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 avg 2013, 14:45

Ovako bi nam po godistu MOGLA izgledati U21 reprezentacija:

............................Peric..........................
.......................(Hajduk Kula).....................

.....Petkovic........Cosic...... .Nastasic......Antic....
.....(OFK)...(Pescara/CSKA)...(Man. City)....(Rad)....

...................Causic..........Kovacevic..............
..............(Eskisehirspor)......(Zvezda)..............

............Kostic.........Djuricic........Markovic.......
..........(Groningen)....(Benfica)......(Benfica)........

............................Mitrovic.........................
...........................(Partizan).........................

Klupa:

odbrana - Golubovic (Rad), Pantic (Villareal), Spajic (Toulouse), Veljkovic (Tottenham), Aksentijevic (Partizan)...
veza - Mijailovic (Kayserispor), Brasanac (Partizan), Pavlovski (OFK), Meleg (Ajax), Lukovic (Rad), Ninkovic (Partizan), Savicevic (Zvezda), Radoja (Vojvodina), Jojic (Partizan), Malbasic (Partizan)...
napad - Djurdjevic (Rad), Despotovic (Spartak), Ozegovic (Zvezda), Mihajlovic (Zvezda), Milunovic (Zvezda)...

Znaci, ovo su svi koji su mi onako pali na pamet, a imaju pravo za U21 (neka mjesavina ovih sto su osvojili U19 i ostalih iz U21) i sa ovim izborom igraca bi ladno mogli napasti i titulu u U21 sledece godine!

Ako bi njima dodali nesto starije, one do 25 god: Aleksic (Spartak), Rodic (Zenit), Subotic (Dortmund), Rajkovic (HSV), Mitrovic (Benfica), Ignjovski (Verder), Krsticic (Sampdoria), Matic (Benfica), Milivojevic (Anderlecht), Tadic (Twente), Ljajic (Fiorentina), Sulejmani (Benfica)...onda bi po logici stvari u buducnosti trebali biti jedna od najjacih evropskih reprezentacija i sa vecinom reprezentacija u najmanju ruku trebali biti ravnopravni!

Naravno da je ovo samo hipoteticki i na papiru, jer dosta njih iz raznoraznih razloga nece igrati, ali kao sto @MaGiCa gore rece, dzaba nam godinama jake mlade selekcije, kad to nije u sluzbi A tima! Sve dok je ovakvog sistema i same strukture u savezu, mi se ne mozemo nicemu lijepom nadati, a u normalnim okolnostima plasmani na velika takmicenja ne bi trebala uopste dolaziti u pitanje, nego dokle cemo tamo dogurati.... :roll: ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 avg 2013, 17:44

Fudbaleri A tima žele da zaigraju za omladinsku reprezentaciju

BEOGRAD, 3. avgust 2013, (Njuz) – Standardni članovi A reprezentacije izjavili su, nakon velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i osvajanja titule na upravo završenom prvenstvu Evrope u Litvaniji, da se nadaju pozivu selektora Drulovića za neku od narednih utakmica omladinaca.

Većina članova najbolje selekcije naše zemlje ističe da bi poziv za omladinsku reprezentaciju za njih bio velika čast i motiv da nastave sa dobrim partijama u svojim klubovima i A selekciji.

Marko Šćepović, jedan od najstandardnijih igrača A tima, izjavio je da bi igranje za omladinsku reprezentaciju za njega predstavljalo ostvarenje snova jer bi konačno mogao da zaigra na nekom velikom takmičenju.

- Od kada sam pogledao finale omladinaca maštam o pozivu selektora Drulovića jer nema veće časti za svakog igrača od igranja u dresu prvaka Evrope. Daću sve od sebe da igrama u Partizanu i A selekciji zaslužim svoje mesto na spisku omladinske reprezentacije i da konačno uverim sve kritičare da imam kvalitet za omladince – rekao je Šećepović.

Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović je ovim povodom izjavio da u A selekciji ima dobrih igrača, ali da, osim u pevanju himne, ne vidi kako bi neko od njih u ovom trenutku mogao da pomogne njegovom timu.
http://www.njuz.net/fudbaleri-a-tima-ze ... zentaciju/" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 avg 2013, 17:53

marconato je napisao/la:
Fudbaleri A tima žele da zaigraju za omladinsku reprezentaciju

BEOGRAD, 3. avgust 2013, (Njuz) – Standardni članovi A reprezentacije izjavili su, nakon velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i osvajanja titule na upravo završenom prvenstvu Evrope u Litvaniji, da se nadaju pozivu selektora Drulovića za neku od narednih utakmica omladinaca.

Većina članova najbolje selekcije naše zemlje ističe da bi poziv za omladinsku reprezentaciju za njih bio velika čast i motiv da nastave sa dobrim partijama u svojim klubovima i A selekciji.

Marko Šćepović, jedan od najstandardnijih igrača A tima, izjavio je da bi igranje za omladinsku reprezentaciju za njega predstavljalo ostvarenje snova jer bi konačno mogao da zaigra na nekom velikom takmičenju.

- Od kada sam pogledao finale omladinaca maštam o pozivu selektora Drulovića jer nema veće časti za svakog igrača od igranja u dresu prvaka Evrope. Daću sve od sebe da igrama u Partizanu i A selekciji zaslužim svoje mesto na spisku omladinske reprezentacije i da konačno uverim sve kritičare da imam kvalitet za omladince – rekao je Šećepović.

Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović je ovim povodom izjavio da u A selekciji ima dobrih igrača, ali da, osim u pevanju himne, ne vidi kako bi neko od njih u ovom trenutku mogao da pomogne njegovom timu.
http://www.njuz.net/fudbaleri-a-tima-ze ... zentaciju/" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
:lol: jel ovo zajebancija neka il ? :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 avg 2013, 18:04

Naravno da je zajebancija, cijeli sajt je zajebancija... :) ali u sustini nije daleko od istine, jer oni na ironican nacin opisuju sveopstu situaciju u drustvu... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2013, 01:31

Onaj mladi Holanđanin srpske krvi :mrgreen: , Živković iz Groningena pogodio za svoj klub u prvenstvu protiv NEC-a. Juče Đurđić strijelac za Furth u Kupu protiv nekih levata. Od prve minute igrao i Mudrinski, kažu fulio nemoguće sa metar-dva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2013, 11:01

" " & $ за "

" Сава ? " његовог " " ? $ " ' су " & - " % ? " " $ & & ". " ", " $ ", " је - за $ на " у &.

- % ? " & " " (на ?), " 1996. $. & - " $ $ за ". ? ' се " & % " ". ? ' " " $ " $, ? " ? " $ " $ % %. / ' се " " " ' ? за ", ? " ? ? у $ $ ", па ? у " – & је ?.
http://www.zurnal.rs/2013/08/04/riasiro ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2013, 16:12

Ajde Miha put pod noge, pa da gledamo Ljaju, Filipa, Markeca...kako oru u napadu :)

slika

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 avg 2013, 17:26

Neka Miha, pricekaj barem jos 2 mjeseca :mrgreen: :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2013, 17:53

Ma potpisujem i poraz od vas na Marakani samo da odmah posle toga ode, recimo opet u Italiju, po mogucnosti sto juznije negdje dole... :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 avg 2013, 12:00

Djukic radi odlican posao u Valenciji! Dobili su na pripremama Milan 2-1, Inter 4-0 i sada i Everton 1-0. Igraju brzo, moderno...

Mogu samo da zamislim kako bi Srbija igrala pod njegovim vodstvom, ali jbg ima covjek sve one karakteristike koje ne odgovaraju nasem maestralnom i bajnom savezu... :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2013, 17:21

Krasic izmedju Spartaka iz Moskve i Djenove. Fener trazi nesto manje od 4 miliona evra.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 avg 2013, 18:38

Ovaj vikend pocinje njemacko i francusko prvenstvo!

U Bundesligi cemo pratiti ukupno 7. nasih igraca:

- Subotic - Dortmund
- Medojevic - Wolfsburg
- Rajkovic i Kacar - HSV
- Ignjovski i 2 Stevanovica (Aleksandar i Predrag) - Verder

U Ligue 1 nasu posebnu paznju ce imati takodje 7. igraca:

- Bisevac - Lyon
- Aleksic - Saint-Etienne
- Savic - Bordeaux
- Spajic i Ninkov - Toulouse
- Pejcinovic - Nizza
- Djordjevic - Nantes

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.