FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 04 avg 2013, 18:27

katzenbrummen je napisao/la:Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas?? ;)
nece ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 04 avg 2013, 18:34

mirza1921 je napisao/la:
mozel nek postavit ovu orginal sliku bez ove najave ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1313_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

malo je isfotošopirati i identična kao ova najava :D
Il club piu titolato al mondo!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 avg 2013, 18:35

amerosm je napisao/la:Dakle da sumiramo:
Mislim da previse trazite i treba vjerovati SEF-u. Ako on smatra da je igrac X za nas pojacanje onda ga i mi trebamo smatrati pojacanjem i isto treba podrzavati, jer ruku na srce ja ne pamtim kada se AO prevario sto se tice igraca koji su dolazili kod nas.
:lol: mi ne trebamo ništa raditi,komentarisati,brinuti o klubu naše je samo da šutimo i plaćamo karte na utakmice jelde

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2013, 18:48

pa to drugo je ono gdje možemo konkretno pomoći, a komentara je slabe fajde. svi znaju da amar ne sluša nikoga u pogledu odabira igrača. da je bilo zajeba - naravno da jeste, ali u ovom trenutku je on jednostavno nezamjenjiv, što se vidjelo čim se počelo šuškati da ode.

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 04 avg 2013, 18:49

ZZtop10 je napisao/la:
katzenbrummen je napisao/la:Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas?? ;)
nece ;)
Hvala drug ;)
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2013, 18:57

Sad gledao salviju i malene, i hvala ti Boze na Adilovicu :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 18:58

pile87 je napisao/la:Sad gledao salviju i malene, i hvala ti Boze na Adilovicu :mrgreen:
Jao krampe !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 avg 2013, 19:04

Neznam sa vama ali po meni mi nemamo nijednog pravog konkurenta ove sezone za titulu i iskren da budem ako dostignemo zavidnu formu i Amar se vrati a tako i navijaci onda titula nebi trebala doci u pitanje.

Gledo sam sinoc Olimpica i Celika. Ovi prvi imaju jaku veznu liniju pa cak i donekle solidnu odbranu dok ovi drugi osim Kajkuta nemaju malte ne nista znaci.

Sarajevo vrlo tanko u napadu dok su u odbrani mora se reci ipak vrlo dobri, pogotovo stoperski par. No nimalo nisam impresioniran njihovim rezultatima sve od utakmica sa amaterima iz San Marina pa do ove sa Slavijom.

Borac mislim da nece biti neki konkurent, ne ocekujem da oni dodju ni top 3. Jednostavno taj klub samo sto se nije ugasio a di nije simobl famozne Republike Srpske on bi vec sada bio gotovo. Zrinjski takodjer nista specijalan, ne ocekujem nesto od njih.

Siroki Brijeg preostaje jedini klub koji inekako mogu nazvati konkurentom mada onaj rezultat iz prvog kola to ne potvrdjuje. Ipak oni su kolektivno jaki i stalno uzimaju bodove kad igraju po Sarajevu, Banja Luci etc...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 avg 2013, 19:06

EuroSport je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Sad gledao salviju i malene, i hvala ti Boze na Adilovicu :mrgreen:
Jao krampe !!!
Brz je kao ona baka što se vuk u nju maskira u crvenkapici.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 avg 2013, 19:08

Pobjedom odmah zauzet 1. mjesto i ne pustat do kraja. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 04 avg 2013, 19:13

sajo10 je napisao/la:Neznam sa vama ali po meni mi nemamo nijednog pravog konkurenta ove sezone za titulu i iskren da budem ako dostignemo zavidnu formu i Amar se vrati a tako i navijaci onda titula nebi trebala doci u pitanje.

Gledo sam sinoc Olimpica i Celika. Ovi prvi imaju jaku veznu liniju pa cak i donekle solidnu odbranu dok ovi drugi osim Kajkuta nemaju malte ne nista znaci.

Sarajevo vrlo tanko u napadu dok su u odbrani mora se reci ipak vrlo dobri, pogotovo stoperski par. No nimalo nisam impresioniran njihovim rezultatima sve od utakmica sa amaterima iz San Marina pa do ove sa Slavijom.

Borac mislim da nece biti neki konkurent, ne ocekujem da oni dodju ni top 3. Jednostavno taj klub samo sto se nije ugasio a di nije simobl famozne Republike Srpske on bi vec sada bio gotovo. Zrinjski takodjer nista specijalan, ne ocekujem nesto od njih.

Siroki Brijeg preostaje jedini klub koji inekako mogu nazvati konkurentom mada onaj rezultat iz prvog kola to ne potvrdjuje. Ipak oni su kolektivno jaki i stalno uzimaju bodove kad igraju po Sarajevu, Banja Luci etc...
Ismijavali smo komšije kako slave titulu poslije šestog kola, a evo pojedini počeli slaviti titulu već poslije drugog kola. Treba ići od utakmice do utakmice i ne radovati se unaprijed. Uostalom i naša navijačka pjesma glasi: "Gol za golom sve do nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule ..."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 avg 2013, 19:16

@valter

Mislim da si malo potrco drug sto se tice moga posta. Kao prvo nigdje nisam napiso da cemo osvojiti titulu i da smo najbolji i najljepsi i sve to. Vec sam napiso da nikako nisam impresioniran onome sto su nasi "rivali" do sad pruzili. Pogotovo Sarajevo. To nije nista ruznu. A logicno da nam samo mogu biti konkurentni jer smo mi sampioni.

No drzim se pred tim da u slucaju da budemo igrali kao sto smo do sad vjerujem itekako u novu titulu. A trenutno smo bez Skaljica, Colica, Kvesica i Zolotica. S drugim rijecima pola prve postave.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 04 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

markan79

Post Postao/la markan79 » 04 avg 2013, 19:18

imam neki osjećaj da će biti patnje večeras.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 avg 2013, 19:20

markan79 je napisao/la:imam neki osjećaj da će biti patnje večeras.
Naprotiv,ja imam osjecaj da ce biti rutinski veceras 2-3 razlike vidjet ces.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2013, 19:22

markan79 je napisao/la:imam neki osjećaj da će biti patnje večeras.
S njima je uvijek patnja
NO PYRO NO PARTY

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 04 avg 2013, 19:28

HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 avg 2013, 19:32

Danas sam pogledao, nakon dugo vremena Mahira Karića /Slavija/. Momak je fakat ekstra talenat i šteta je što je upropastio svoju karijeru. Momak igra glavom, a jedina mahana mu je . nedostatak eksplozivnosti.

Tačno se vidi da je prošao dobru školu (Željo), ali ju je napustio u završnim razredima. Šteta.

Sada lakapo u Dolinu. Ako ga uvalimo na vrijeme do 20. min. Mislim da bi mogla biti kanonada. Bar se nadam
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 04 avg 2013, 19:48

gdjje mogu pratiti desavanje na terenu, imal kakav tekstualni prenos ??

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 04 avg 2013, 19:57

stuttgart je napisao/la:gdjje mogu pratiti desavanje na terenu, imal kakav tekstualni prenos ??
Trebao bi biti tekstualni prijenos ovdje. Nazalost ne vjerujem da ce biti radio prijenos
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 avg 2013, 20:14

Sretno!!! Ocekujem da ce Svraka i Adilovic eksplodirati, i da rutinski slavimo nove tri bobe
Za sve ti hvala Amare!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.