necekatzenbrummen je napisao/la:Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
necekatzenbrummen je napisao/la:Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas??
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1313_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;mirza1921 je napisao/la:mozel nek postavit ovu orginal sliku bez ove najave ?bagrcavi je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5151_n.png
amerosm je napisao/la:Dakle da sumiramo:
Mislim da previse trazite i treba vjerovati SEF-u. Ako on smatra da je igrac X za nas pojacanje onda ga i mi trebamo smatrati pojacanjem i isto treba podrzavati, jer ruku na srce ja ne pamtim kada se AO prevario sto se tice igraca koji su dolazili kod nas.
Hvala drugZZtop10 je napisao/la:necekatzenbrummen je napisao/la:Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas??
Jao krampe !!!pile87 je napisao/la:Sad gledao salviju i malene, i hvala ti Boze na Adilovicu
Brz je kao ona baka što se vuk u nju maskira u crvenkapici.EuroSport je napisao/la:Jao krampe !!!pile87 je napisao/la:Sad gledao salviju i malene, i hvala ti Boze na Adilovicu
Ismijavali smo komšije kako slave titulu poslije šestog kola, a evo pojedini počeli slaviti titulu već poslije drugog kola. Treba ići od utakmice do utakmice i ne radovati se unaprijed. Uostalom i naša navijačka pjesma glasi: "Gol za golom sve do nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule ..."sajo10 je napisao/la:Neznam sa vama ali po meni mi nemamo nijednog pravog konkurenta ove sezone za titulu i iskren da budem ako dostignemo zavidnu formu i Amar se vrati a tako i navijaci onda titula nebi trebala doci u pitanje.
Gledo sam sinoc Olimpica i Celika. Ovi prvi imaju jaku veznu liniju pa cak i donekle solidnu odbranu dok ovi drugi osim Kajkuta nemaju malte ne nista znaci.
Sarajevo vrlo tanko u napadu dok su u odbrani mora se reci ipak vrlo dobri, pogotovo stoperski par. No nimalo nisam impresioniran njihovim rezultatima sve od utakmica sa amaterima iz San Marina pa do ove sa Slavijom.
Borac mislim da nece biti neki konkurent, ne ocekujem da oni dodju ni top 3. Jednostavno taj klub samo sto se nije ugasio a di nije simobl famozne Republike Srpske on bi vec sada bio gotovo. Zrinjski takodjer nista specijalan, ne ocekujem nesto od njih.
Siroki Brijeg preostaje jedini klub koji inekako mogu nazvati konkurentom mada onaj rezultat iz prvog kola to ne potvrdjuje. Ipak oni su kolektivno jaki i stalno uzimaju bodove kad igraju po Sarajevu, Banja Luci etc...
Naprotiv,ja imam osjecaj da ce biti rutinski veceras 2-3 razlike vidjet ces.markan79 je napisao/la:imam neki osjećaj da će biti patnje večeras.
S njima je uvijek patnjamarkan79 je napisao/la:imam neki osjećaj da će biti patnje večeras.
Trebao bi biti tekstualni prijenos ovdje. Nazalost ne vjerujem da ce biti radio prijenosstuttgart je napisao/la:gdjje mogu pratiti desavanje na terenu, imal kakav tekstualni prenos ??