Ovi nasi samo trice znaju pogadjat,to im je jedina akcija lol,,blizu 20 trica smo dali i opet popusili,,da nije smjesno bilo bi zalosno

I ovdje se vidi legendarni moronski stomak

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Kako se necu nervirat drug kad od Gruda i Zrinjskog gubimo poen razlike,pa sad poslje produzetka zahvaljujuci nekom kretenu koji ima veci stomak od mesaraFRANK RIBERY je napisao/la:Phil što se nerviraš.Ja nisam otišao pogledati utakmicu čelika ima 6-7 godina.Gledao sam dok mi je rođak igra u Čeliku.Od tad je Čelik padao polahko i došao je od ekipe koja se nekad borila za prvaka do prosječnog člana Lige 12.
Dobar je Andelija bio u skoro svim tekmma osim ove,,ipak je on Tuzlak i kod njih je poceo..namjerno nece protiv svojih..Igokei je 24 mislim daoflash je napisao/la:...ma **** ja m... onom andeliji lik imao 30 zicera i ni jedan nije dao....pogodili smo bruku 3-ica ali bez i jednog kosa iz reketa i nismo mogli bolje...trebaju nam centri
Ne zamjeram ja nista Marku,,i vise nego sto smo ocekivali je napravio s ovom ekipom,,Sloboda je realno puna jaca i da nije bilo onog **** sudije dobili bi ih.Red je vise da nesto uloze i u kosarkaski klub,,tolke godine igramo samo s domacim igracima sto je dobro al vala mogli bi i nekog iskusnijeg sa strane dovest,,a sto se Andelija tice i da ga je izveo opet bi isti qrac s Pezerom bio koji je srranje od igracamoram_materemi je napisao/la:nije ba andelija tolko kriv...marko je kriv sto ga cuva u igri a i zene u dvorani su vidjele da je los...fkt...vakat je i marku da ide sto jes jes..
ja zamjeram i njemu i upravi...samo se sjeti kako su nasi igraci izgeldali na klupi i terenu a kako sloboda..motivacija nasih igraca je nula poena brate..a kako ce i bit kad je situacija u klubu sugava..prvenstveno finansijski..a atmosfera u ekipi nikakva....zamjeram marku konkretno za ovu utkamicu sto je drzo andeliju onoliko...Phill Jackson je napisao/la:Ne zamjeram ja nista Marku,,i vise nego sto smo ocekivali je napravio s ovom ekipom,,Sloboda je realno puna jaca i da nije bilo onog **** sudije dobili bi ih.Red je vise da nesto uloze i u kosarkaski klub,,tolke godine igramo samo s domacim igracima sto je dobro al vala mogli bi i nekog iskusnijeg sa strane dovest,,a sto se Andelija tice i da ga je izveo opet bi isti qrac s Pezerom bio koji je srranje od igracamoram_materemi je napisao/la:nije ba andelija tolko kriv...marko je kriv sto ga cuva u igri a i zene u dvorani su vidjele da je los...fkt...vakat je i marku da ide sto jes jes..
Phill Jackson je napisao/la:76-71 od Sutjeske izgubili i ovo nam je cetvrti uzastopni poraz
У " ",то " $ - ' у $ ? " ? посао " $ ?Pasha je napisao/la:a kod nas su otkaze/sporazumne raskide dobili Adelmo Delić, Ashar Dedić, a Muhamed Gak je suspendovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.