Okk Celik Zenica

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Okk Celik Zenica

Post Postao/la Phill Jackson » 12 dec 2009, 22:40

Jebbem ja onom moronu od sudije sve..7 sekundi prije kraja vodi Sloboda poen razlike i Andelija dade kos uz faul i moron mu nije prizno poene,,i od dva samo jedno pogodi za izjednacenje,,al sto je najzalosnije ne znam kako je taj debil dobio licencu za sudiju,,stomak mu je nenormalan,najmanje 20 kila sala :roll:

Ovi nasi samo trice znaju pogadjat,to im je jedina akcija lol,,blizu 20 trica smo dali i opet popusili,,da nije smjesno bilo bi zalosno

slika

I ovdje se vidi legendarni moronski stomak :D :D :D

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 dec 2009, 23:45

Hahah, pršut je njegov mana.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 01:35

Phil što se nerviraš.Ja nisam otišao pogledati utakmicu čelika ima 6-7 godina.Gledao sam dok mi je rođak igra u Čeliku.Od tad je Čelik padao polahko i došao je od ekipe koja se nekad borila za prvaka do prosječnog člana Lige 12.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 11:06

FRANK RIBERY je napisao/la:Phil što se nerviraš.Ja nisam otišao pogledati utakmicu čelika ima 6-7 godina.Gledao sam dok mi je rođak igra u Čeliku.Od tad je Čelik padao polahko i došao je od ekipe koja se nekad borila za prvaka do prosječnog člana Lige 12.
Kako se necu nervirat drug kad od Gruda i Zrinjskog gubimo poen razlike,pa sad poslje produzetka zahvaljujuci nekom kretenu koji ima veci stomak od mesara

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 dec 2009, 12:30

...ma **** ja m... onom andeliji lik imao 30 zicera i ni jedan nije dao....pogodili smo bruku 3-ica ali bez i jednog kosa iz reketa i nismo mogli bolje...trebaju nam centri
Nema vise :P

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 12:33

flash je napisao/la:...ma **** ja m... onom andeliji lik imao 30 zicera i ni jedan nije dao....pogodili smo bruku 3-ica ali bez i jednog kosa iz reketa i nismo mogli bolje...trebaju nam centri
Dobar je Andelija bio u skoro svim tekmma osim ove,,ipak je on Tuzlak i kod njih je poceo..namjerno nece protiv svojih..Igokei je 24 mislim dao :roll:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 dec 2009, 12:41

...a bio je dobar u svim tekmama do ove ali nama treba jos najmanje jedan centar kad ovog stane da ima ko da nastavi....jer sinoc je on po meni kriv za poraz....igrali smo cijelu tekmu bez centra
Nema vise :P

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 15:37

Nama trebaju pare.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 13:27

Sad nam slijede tri gostovanja,,Sutjeska,Mladost i Borac,,kad bi jednu od te tri dobili zadovoljan bi bio.

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 14 dec 2009, 13:34

nije ba andelija tolko kriv...marko je kriv sto ga cuva u igri a i zene u dvorani su vidjele da je los...fkt...vakat je i marku da ide sto jes jes..

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 13:41

moram_materemi je napisao/la:nije ba andelija tolko kriv...marko je kriv sto ga cuva u igri a i zene u dvorani su vidjele da je los...fkt...vakat je i marku da ide sto jes jes..
Ne zamjeram ja nista Marku,,i vise nego sto smo ocekivali je napravio s ovom ekipom,,Sloboda je realno puna jaca i da nije bilo onog **** sudije dobili bi ih.Red je vise da nesto uloze i u kosarkaski klub,,tolke godine igramo samo s domacim igracima sto je dobro al vala mogli bi i nekog iskusnijeg sa strane dovest,,a sto se Andelija tice i da ga je izveo opet bi isti qrac s Pezerom bio koji je srranje od igraca

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 14 dec 2009, 14:38

Phill Jackson je napisao/la:
moram_materemi je napisao/la:nije ba andelija tolko kriv...marko je kriv sto ga cuva u igri a i zene u dvorani su vidjele da je los...fkt...vakat je i marku da ide sto jes jes..
Ne zamjeram ja nista Marku,,i vise nego sto smo ocekivali je napravio s ovom ekipom,,Sloboda je realno puna jaca i da nije bilo onog **** sudije dobili bi ih.Red je vise da nesto uloze i u kosarkaski klub,,tolke godine igramo samo s domacim igracima sto je dobro al vala mogli bi i nekog iskusnijeg sa strane dovest,,a sto se Andelija tice i da ga je izveo opet bi isti qrac s Pezerom bio koji je srranje od igraca
ja zamjeram i njemu i upravi...samo se sjeti kako su nasi igraci izgeldali na klupi i terenu a kako sloboda..motivacija nasih igraca je nula poena brate..a kako ce i bit kad je situacija u klubu sugava..prvenstveno finansijski..a atmosfera u ekipi nikakva....zamjeram marku konkretno za ovu utkamicu sto je drzo andeliju onoliko...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 dec 2009, 00:14

76-71 od Sutjeske izgubili i ovo nam je cetvrti uzastopni poraz :(

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 21 dec 2009, 00:17

Phill Jackson je napisao/la:76-71 od Sutjeske izgubili i ovo nam je cetvrti uzastopni poraz :(
:cry: :cry: :cry:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2009, 00:23

Rezultatska kriza :roll:

Rango123
Kontakt:

Post Postao/la Rango123 » 23 dec 2009, 12:44

Highlights + izjave trenera obje ekipe!
KK Sutjeska - KK Celik
77 - 71

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 jan 2010, 14:51

nakon pauze večeras naši gostuju u Mrkonjić-gradu. Mladost se pojačala, a kod nas su otkaze/sporazumne raskide dobili Adelmo Delić, Ashar Dedić, a Muhamed Gak je suspendovan. sve u svemu možemo ponovo očekivati poraz. :evil:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 03 jan 2010, 18:19

Pasha je napisao/la:a kod nas su otkaze/sporazumne raskide dobili Adelmo Delić, Ashar Dedić, a Muhamed Gak je suspendovan
У " ",то " $ - ' у $ ? " ? посао " $ ? ;)
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jan 2010, 18:32

Doveli smo zamjene za dvojicu mojih bivsih komsija,neki Elnis Prasovic iz Novog Grada 25 g.,i bek Srđan Golubovic iz Prijedora(22godine),,obojica ce igrat protiv Mladosti

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 03 jan 2010, 18:56

? " је " ? &," $ $ " $ првог ",? $ је ? тога наступао " за ?,а Срђан ? је $ " &," је за нас у " 2006-07,$ ' ? " ? &.По ",& $ ¥ сте $...
Zadnja izmjena: Dragan-BL, dana/u 03 jan 2010, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.