Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen

Eto ti lajk na taj prelijepi cover
I da, prođi s tom trebom kraj nje, zagrli je prijateljski, poljubac u obraz, smij se s njom i da kad prolazi kraj tebe nikako nemoj bit skrhan, jer će vidjet da te uništila mentalno
I da, prođi s tom trebom kraj nje, zagrli je prijateljski, poljubac u obraz, smij se s njom i da kad prolazi kraj tebe nikako nemoj bit skrhan, jer će vidjet da te uništila mentalno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hvala ljudi.Sve se svodi na ignoriranje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
To vrijedi isključivo pod uslovima da je Otelo bar mrvicu u njenom srcu/glavi/duši. AKo nije, može radit šta hoće, neće je pogoditi.
Zapravo, ako Otelo uradi nešto od onoga što mu savjetujemo, a gospođica nezrela uzvrati na sličan način, onda hemija postoji. Možda je ovo zapisano i u nekim vjerskim knjigama, moram provjerit.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Još ako je mrzi..Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
cover ti k. nevalja 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Gospodjica "ljutim se zbog lajka" i ja smo skupa oko dvije godine bili.I znala je uzvracati slicnim stvarima kad bi se posvadjali.insider je napisao/la:Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
To vrijedi isključivo pod uslovima da je Otelo bar mrvicu u njenom srcu/glavi/duši. AKo nije, može radit šta hoće, neće je pogoditi.
Zapravo, ako Otelo uradi nešto od onoga što mu savjetujemo, a gospođica nezrela uzvrati na sličan način, onda hemija postoji. Možda je ovo zapisano i u nekim vjerskim knjigama, moram provjerit.
@ivar cover je genijalan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Gledaj iskustva što govori iz njega..Dex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Valja trčati sutra,danas sam zakazao,zeznuo me alarm..
Ma samo u kost, slušaj nas, mi smo objektivni 
Uvjeren sam u toDex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
- karlovacko
- Kontakt:
Prebij je !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo
@Otelo Sad pokaži ko je gazda
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo
Cover k. nevalja izvini al' koja se treba još pali na lika koji gleda serijeOtelo je napisao/la:
@ivar cover je genijalan
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma neću..Ma mogao sam ja i kad sam ustao,al dok sam sve odradio bilo 12 sati,bježi,po onoj vrućini ne mogu hodati,a ne trčati..Dex je napisao/la:Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda![]()
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo![]()
Stavi sliku one "Zauvijek Tina"

Ja legnem i čekam pogodno vrijeme da dominiram putemNarin je napisao/la:Ma neću..Ma mogao sam ja i kad sam ustao,al dok sam sve odradio bilo 12 sati,bježi,po onoj vrućini ne mogu hodati,a ne trčati..Dex je napisao/la:Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda![]()
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo![]()
iVar je napisao/la: @Bagrcavi domoljub pa šta, barem imam krvne osnove za to.
neka neka momčino, aferim !
Nisi pravi domoljub ako ne slušaš Thompsona
DRUG NEBI TI PUNCA
Cover je zbog mene a ne zbog neke trebe a ni ne preferiram barenje putem fb slikaiVar je napisao/la:Cover k. nevalja izvini al' koja se treba još pali na lika koji gleda serijeOtelo je napisao/la:
@ivar cover je genijalanizvini jarane, msm normalno je ali smatraće te svaka tetkom vjeruj mi..ne d'o Bog da gledaš još turske saFunice..aaaa meĆi kakav perverzni cover nek misli da bariš kakvu, eto je nazad za dan!
Stavi i Da Vinčija, on ima dominantne citate
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CHR, HP46 i 76 gostiju.