Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ofucano, staromodno i apšisalo, čim se maleni pitarčić smije to je out.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
I to vama ko smijesno ?? To govori o vama kakvi ste ko ljudi haj ovaj iz sumske me ne iznenadjuje znam ja kakvi ste vi al brate vi u gradačcu :O.astra1922 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!![]()
![]()
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu![]()
![]()
![]()
tako smo ga mi u gradaccu redovno.on se okrene i ko tele gleda
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa dobro,nije baš produhovljeno kao "je-be-mo vam ma-ter u pi-čku" ili "pu-ši ga ma-jmune je-be-mo ti ma ter",ali ima i ovo svojih draži 

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 06 avg 2013, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Dobro, možeš i ovima iz Gradčca i progledati kroz prste, oni su relativno novi u sportu, al' da su komsinice na tom nivou, to je neprcjenjivo, gradska raja, fin de sicle.
Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja. 

To je navijanje u tu se niko ne spominje imenom niti je namijenjeno jedon osobi. Svaka navijacka skupina ima u svom reportoaru takve pjesme upucene protivnickim anvijacima,sudiji,gradu nekom itd.. Al psovati samo jednom covjeku i to bas se nabrijati kad on dodje a ostalima nista je nesto drugo ti htjeo priznati ili ne.Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,nije baš produhovljeno kao "je-be-mo vam ma-ter u pi-čku" ili "pu-ši ga ma-jmune je-be-mo ti ma ter",ali ima i ovo svojih draži
ne odgovaraj na ovaj post posto ti necu vise nista napisati ne zaspuzujete vi tamo to.
Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.

DRUG NEBI TI PUNCA
E sad tesko je reci ko tu sta pusi kad je rijec o Sefu i Samribagrcavi je napisao/la:Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.

Mi smo Sefovi, Sef je Nas.....

Sada će trans da je Samra sama sebi popušila, pitarska posla.bagrcavi je napisao/la:Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.
SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA! 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Armagedon, raketa si...
Evo jednog odlicnog sportskog psihologa F.K. Ajj Bojac, zvanicno predstavljen ove sezone:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo jednog odlicnog sportskog psihologa F.K. Ajj Bojac, zvanicno predstavljen ove sezone:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!
England je napisao/la:Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Armageddon2012
- Kontakt:
@vivailčelik,yebeš nam temu!! 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
@ebo statistike nemojte nam kvariti temu
ili mozda
Samra je jedna, grijeha je vrijedna

ili mozda
Samra je jedna, grijeha je vrijedna

E ovo je najrealnije, mislim da se bukvalno mogu poistovjetiti sa Samrom zadnje 3, 4 godine.England je napisao/la:Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!

Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BeYaZ, Bordo10, laszlo i 26 gostiju.