Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA! 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Armagedon, raketa si...
Evo jednog odlicnog sportskog psihologa F.K. Ajj Bojac, zvanicno predstavljen ove sezone:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jednog odlicnog sportskog psihologa F.K. Ajj Bojac, zvanicno predstavljen ove sezone:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
England je napisao/la:Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!
DRUG NEBI TI PUNCA
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Armageddon2012
- Kontakt:
@vivailčelik,yebeš nam temu!! 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
@ebo statistike nemojte nam kvariti temu
ili mozda
Samra je jedna, grijeha je vrijedna
ili mozda
Samra je jedna, grijeha je vrijedna
E ovo je najrealnije, mislim da se bukvalno mogu poistovjetiti sa Samrom zadnje 3, 4 godine.England je napisao/la:Svi smo mi Samra je realanije. ?EXIT je napisao/la:SVI U NAPAD JEDNA JE SAMRA!
Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ko im sad ne bi **** mater. Gdje su ti delegati iz federacije nek zastite nase klubove ocigledo da oni iz sumske ovde dominiraju. Koja sramota .......miky_hz je napisao/la:3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Sramotna kazna za Slaviju, ovo će im dati vjetar u leđa da nastave sa četničkim zastavama!
Grbavica naš je Hram!!!
- SarajlijaTM
Veoma interesantno,sa strucne strane gledano,takav nacin ispoljavanja ljutnje je obicno prouzrokovan nekim drugim problemima. traumama u djetinjstvu,problemima kod kuce... da ne nabrajam.astra1922 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!![]()
![]()
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu![]()
![]()
![]()
tako smo ga mi u gradaccu redovno.on se okrene i ko tele gleda
znaci,takav neko zna da za svoj postupak u danasnjem drustvu ne moze odgovarati,niti biti bilo kako ugrozen i to obilato koristi jer inace ne moze,gdje bi vjerovatno trebao. znaci da nema te neke "linije" koju amar ne moze preci prema publici ili da si u situaciji na ulici da ga sretnes,cisto sumnjam da bi ga onolikog od 2m i sa pujdarom ko stanic smio i pozdraviti bilo ko iz tog "fan kluba"
na nasem sjeveru ima takva grupica ljudi kojima tacno vidis na faci da cim izadje sa stadiona i krene prema kuci nestaje taj mangupluk sa lica i opet se vide objeseni krivi zubi,a u glavi zena koja mu soli pamet.
nego pitanje jedno:
zasto taj osimov fan klub ne organizuje neko druzenje s njim gdje,pa mu onako fino kazete u lice,bez murije i zastitara sve u lice? eno covjek je vrlo cesto u svojoj kafani,uvjek nagodan za pricu
na presicama kad spusta novinarima i ostalima svi sute,logikom da se useru da ih ne provali ko sto bi od vas sviju napravio magarce u takvoj situaciji
@ismare-jel ti sta manja dnevnica sad kako je dino trener ili je ostala ista? ima'l sta na kladari?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Protiv sam vojnih zastava generalno.I mnogi se ljiljane trude prikazati kao vojnu zastavu iako u 99% slučajeva to nije tako.Čisti ljiljani na bijelom platnu su prva međunarodno priznata zastava BiH i nju niko ne može niti smije osporiti.Zastava ABiH ima dodatke na ljiljanu i nju se može smatrati vojnom i ona se dosta rijetko koristi.terabajt je napisao/la:I ko im sad ne bi **** mater. Gdje su ti delegati iz federacije nek zastite nase klubove ocigledo da oni iz sumske ovde dominiraju. Koja sramota .......miky_hz je napisao/la:3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
Smiješno je da je Sarajevo dobilo manju kaznu od Slavije,pogotovo zbog toga što je zastava ABiH bila istaknuta(mislim)na godišnjicu osnivanja a tzv. navijači Slavije je ističu bez ikakvog povoda,tek radi provokacije.
Riđokosi prekida utakmicu na Koševu,dok Paradžik sve to nijemo gleda.
Sarajevo se definitivno trenba žaliti na ovu odluku.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Taj od 2 metra pokazuje nekulturu na pressicama kada na pitanja jednog novinara odgovara sa "Da bi ti imao šta pitati".Pametnom dosta napisano.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kod nas nema novinara što si mogo primjetiti u zadnjih mjesec dana.
DRUG NEBI TI PUNCA
Po pitanju Gradacca Amar je sam sebi navukao bijes i mrznju od strane navijaca Zvijezde jer u svakom interviju je spomenuo Zvijezdu i Gradacac u losem kontekstu i nikad ih ne zaobilazi pa je cak i novinare krivio da prenose u javnost njegovo vidjenje ( BEZOBRAZNI NOVINARI )! Za 90 godina osnivanja nk Zvijezde nazvao upravu i cestitao i zamislite rekao kako novinari prenose dezinformacije koje smo svi vidjeli na njegovim presicama i pozelio da prisustvuje proslavi 90 godina postojanja Zvijezde ! Kad protiv Zvijezde igra nerijeseno i lopte mu nevaljaju na sto mu se vjerovatno i otac Ivica ( LEGENDA ) smijao ! Nemam nista protiv njega al postao je prenaporan po pitanju Gradacca i Zvijezde !
A ko će te iste novinare zaštititi ako budu imali problema sa nekim ljudima a ako budu kritikovali trenere i ljude iz različitih uprava?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
K...te se nesto cija je "zastava" iliti kazna veca a ni Sarajevo ni Slavija nemogu proci 2. predkolo EL-a. Ima Sarajevo vecih problema nego da ispravlja krive Drine. Za Slaviju i da ne pricam.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.