Teletović: Trudiću se da ispunim zamisli selektora
Povodom izjave selektora košarkaške reprezentacije BiH Aleksandra Petrovića, kapiten bh. tima Mirza Teletović želi istaći slijedeće:
- Selektor ima svoju viziju na koji način reprezentacija treba da igra i kako će izgledati igra. Kao kapiten, trudim se da ispunim sve zamisli selektora, a tako će biti i u budućnosti. Svjestan sam da su igrači malo ispred mene, kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA. Međutim, jedina je istina kako sam se poželio igranja i kako sam sa nestrpljenjem čekao okupljanje, kako bi se družio sa momcima i igrao ozbiljne utakmice.
U naredom periodu, kao kapiten i igrač bh. selekcije, trudiću se još i više kako bih ispunio sve zamisli selektora, jer cilj nam je svima isti, a to je što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo u prijateljskim utakmicama pokazati snagu, a ja ću se truditi da što prije uhvatim staru formu i budem istinski vođa ove sjajne generacije košarkaša, koju imamo", kazao je Mirza, te dodao:
- Napomenuo bih na kraju, kako između mene i selektora nema nesuglasica i kako selektorove riječi shvatam kao poticaj za budućnost, jer smo svi svjesni da nam se ukazala historijska šansa na predstojećem EP i želimo je iskoristiti.
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Izjava Teletovica
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Izjava Teletovica![]()
Povodom izjave selektora košarkaške reprezentacije BiH Aleksandra Petrovića, kapiten bh. tima Mirza Teletović želi istaći slijedeće:
- Selektor ima svoju viziju na koji način reprezentacija treba da igra i kako će izgledati igra. Kao kapiten, trudim se da ispunim sve zamisli selektora, a tako će biti i u budućnosti. Svjestan sam da su igrači malo ispred mene, kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA. Međutim, jedina je istina kako sam se poželio igranja i kako sam sa nestrpljenjem čekao okupljanje, kako bi se družio sa momcima i igrao ozbiljne utakmice.
U naredom periodu, kao kapiten i igrač bh. selekcije, trudiću se još i više kako bih ispunio sve zamisli selektora, jer cilj nam je svima isti, a to je što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo u prijateljskim utakmicama pokazati snagu, a ja ću se truditi da što prije uhvatim staru formu i budem istinski vođa ove sjajne generacije košarkaša, koju imamo", kazao je Mirza, te dodao:
- Napomenuo bih na kraju, kako između mene i selektora nema nesuglasica i kako selektorove riječi shvatam kao poticaj za budućnost, jer smo svi svjesni da nam se ukazala historijska šansa na predstojećem EP i želimo je iskoristiti.
Aferim
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hajd hvala Bogu..Iako ja nisam pomislio nijednog trena da bi Mirza mogao napustiti pripreme..Al da sam se zabrinuo za atmosferu i odnose izmedju njega i Ace-jesam..Unofficialpage je napisao/la:Izjava Teletovica![]()
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 avg 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne znamo tacnost belaja ,no mislim da treba stat uz Acu...
Mirza je igracina i to stoji,al brate mora se znat ko je sef..
Nakon losih rezultata prvi leti selektor,jbg
.
Mirza je igracina i to stoji,al brate mora se znat ko je sef..
Nakon losih rezultata prvi leti selektor,jbg
.
I Zack je govorio da je se nesto desilo na treningu neki dan. Sigurno je bilo oko ovoga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!
Očekivao sam, mislim znam za NBA zabranu ali očekivao sam da je fizičku spremu održavao koliko-toliko.
Očekivao sam, mislim znam za NBA zabranu ali očekivao sam da je fizičku spremu održavao koliko-toliko.
Inače, poslije pročitane izjave i od Mirze ne mogu se oteti dojmu kako je Aco ovo mangupski uradio i na jedan način naružio Mirzu koji je ostao zavezanih ruku naspram navijača i javnosti i sada će morati pokazati svoj maksimum.
Bolje da se neke stvari riješe odma na startu nego kasnije ili nedaj boze na Eurobasketu...
Ovo bi na kraju moglo izrasti u jako pozitivan događaj..
Bolje da se neke stvari riješe odma na startu nego kasnije ili nedaj boze na Eurobasketu...
Ovo bi na kraju moglo izrasti u jako pozitivan događaj..
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 avg 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
A ja sam opet negdje citao (ne trazi mi se clanak) da je Mirza na ono okupljanje 18. jula (kad vec) dosao sa manje kilograma i da je vec tada bio u dobroj fizickoj snazi, kao - samostalno je trenirao. Sad, ko ce znat sta se desilo izmedju njih, svako ima neku svoju pricu. Neka Aco i Mirza popricaju, neka se smire strasti (sto Mirza i potvrdjuje ovom izjavom), ovo nam sigurno ne treba u ovim trenucima.Batko je napisao/la:Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!
Izdržati, to je temelj vrline!
I ja se sjecam tog clanka..Malo kontradiktorno zvuci sa ovom danasnjom Acinom izjavom..rogeRF je napisao/la:A ja sam opet negdje citao (ne trazi mi se clanak) da je Mirza na ono okupljanje 18. jula (kad vec) dosao sa manje kilograma i da je vec tada bio u dobroj fizickoj snazi, kao - samostalno je trenirao. Sad, ko ce znat sta se desilo izmedju njih, svako ima neku svoju pricu. Neka Aco i Mirza popricaju, neka se smire strasti (sto Mirza i potvrdjuje ovom izjavom), ovo nam sigurno ne treba u ovim trenucima.Batko je napisao/la:Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Moguce je svasta, lukav je AcoBatko je napisao/la:Inače, poslije pročitane izjave i od Mirze ne mogu se oteti dojmu kako je Aco ovo mangupski uradio i na jedan način naružio Mirzu koji je ostao zavezanih ruku naspram navijača i javnosti i sada će morati pokazati svoj maksimum.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
CG bez Pekovića na EP 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja sam vidio mirzu dan il dva prije okupljanja (mislim dan prije), i onako na prvu, nista se ne bi moglo primijetiti da se udebljao...jer ako jeste, onda je to razlika u kilo-dva ocigledno, jer za nesto vise bi se valjda moglo vidjeti...nisam bas siguran da je ova acina izjava tacna da je u dosta losem stanju, al et vidjecemo, fakat se nadam da nije nista ozbiljno...bez njega smo nista na EP...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odakle ti info ? Povreda ?JTS je napisao/la:CG bez Pekovića na EP
http://www.kscg.me/index.php?option=com ... Itemid=122grgr je napisao/la:Odakle ti info ? Povreda ?JTS je napisao/la:CG bez Pekovića na EP
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
To je samo plus za nas ... Inace ovo sa teletovicem me nije iznenadilo, ja sam ocekivao ovakav komentar ace jos prije prvenstva tokom kvalifikacija al s obzirom da smo bili sa 7 igraca nije nista rekao. Mirza zaista nekad forsira i previse , veliki je igrac trenutno najveci . Al ne moze nikad bit ispred dresa u kojem igra. Nadam se ce sve proci ok jer realno bez raspolozenog teletovica mi smo nista 
Acine kucne carolije 
- storm_raider
- Kontakt:
Koja gospodska izjava Mirze Teletovića
Ubjedljivo moj najdraži sportaš u BiH.
Ubjedljivo moj najdraži sportaš u BiH.
Neznam šta je bilo između njih ,ali Aco sam sebi skače u stomak pa prije par dana je izjavio da je Mirza došao na pripreme spreman,pa danas ova izjava nema smisla.Nikada neće Mirza sebe staviti ispred ekipe pogotovu u reprezentaciji,jer oni koji ga poznaju dobro vidjeli su koliki je on i patriota i čovjek.Prema tome nema potreba za nekim teškim riječima i tekstovima,jer Mirza je profesionalac 100%.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1storm_raider je napisao/la:Mangupski Aco, mangupski...
Al' pazi ti Mirzine reakcije. Zamisli da je Pape ovako kritikovao Dzeku ili Spahica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.