EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la Unofficialpage » 06 avg 2013, 18:15

Izjava Teletovica 8-)
Teletović: Trudiću se da ispunim zamisli selektora
Povodom izjave selektora košarkaške reprezentacije BiH Aleksandra Petrovića, kapiten bh. tima Mirza Teletović želi istaći slijedeće:

- Selektor ima svoju viziju na koji način reprezentacija treba da igra i kako će izgledati igra. Kao kapiten, trudim se da ispunim sve zamisli selektora, a tako će biti i u budućnosti. Svjestan sam da su igrači malo ispred mene, kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA. Međutim, jedina je istina kako sam se poželio igranja i kako sam sa nestrpljenjem čekao okupljanje, kako bi se družio sa momcima i igrao ozbiljne utakmice.

U naredom periodu, kao kapiten i igrač bh. selekcije, trudiću se još i više kako bih ispunio sve zamisli selektora, jer cilj nam je svima isti, a to je što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo u prijateljskim utakmicama pokazati snagu, a ja ću se truditi da što prije uhvatim staru formu i budem istinski vođa ove sjajne generacije košarkaša, koju imamo", kazao je Mirza, te dodao:

- Napomenuo bih na kraju, kako između mene i selektora nema nesuglasica i kako selektorove riječi shvatam kao poticaj za budućnost, jer smo svi svjesni da nam se ukazala historijska šansa na predstojećem EP i želimo je iskoristiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 06 avg 2013, 18:16

Unofficialpage je napisao/la:Izjava Teletovica 8-)
Povodom izjave selektora košarkaške reprezentacije BiH Aleksandra Petrovića, kapiten bh. tima Mirza Teletović želi istaći slijedeće:

- Selektor ima svoju viziju na koji način reprezentacija treba da igra i kako će izgledati igra. Kao kapiten, trudim se da ispunim sve zamisli selektora, a tako će biti i u budućnosti. Svjestan sam da su igrači malo ispred mene, kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA. Međutim, jedina je istina kako sam se poželio igranja i kako sam sa nestrpljenjem čekao okupljanje, kako bi se družio sa momcima i igrao ozbiljne utakmice.

U naredom periodu, kao kapiten i igrač bh. selekcije, trudiću se još i više kako bih ispunio sve zamisli selektora, jer cilj nam je svima isti, a to je što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo u prijateljskim utakmicama pokazati snagu, a ja ću se truditi da što prije uhvatim staru formu i budem istinski vođa ove sjajne generacije košarkaša, koju imamo", kazao je Mirza, te dodao:

- Napomenuo bih na kraju, kako između mene i selektora nema nesuglasica i kako selektorove riječi shvatam kao poticaj za budućnost, jer smo svi svjesni da nam se ukazala historijska šansa na predstojećem EP i želimo je iskoristiti.

Aferim 8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Rios

Post Postao/la Rios » 06 avg 2013, 18:17

Unofficialpage je napisao/la:Izjava Teletovica 8-)

Hajd hvala Bogu..Iako ja nisam pomislio nijednog trena da bi Mirza mogao napustiti pripreme..Al da sam se zabrinuo za atmosferu i odnose izmedju njega i Ace-jesam..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 avg 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 avg 2013, 18:18

Ne znamo tacnost belaja ,no mislim da treba stat uz Acu...
Mirza je igracina i to stoji,al brate mora se znat ko je sef..
Nakon losih rezultata prvi leti selektor,jbg
.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2013, 18:21

I Zack je govorio da je se nesto desilo na treningu neki dan. Sigurno je bilo oko ovoga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 avg 2013, 18:23

Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!

Očekivao sam, mislim znam za NBA zabranu ali očekivao sam da je fizičku spremu održavao koliko-toliko.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 avg 2013, 18:43

Inače, poslije pročitane izjave i od Mirze ne mogu se oteti dojmu kako je Aco ovo mangupski uradio i na jedan način naružio Mirzu koji je ostao zavezanih ruku naspram navijača i javnosti i sada će morati pokazati svoj maksimum.

Bolje da se neke stvari riješe odma na startu nego kasnije ili nedaj boze na Eurobasketu...

Ovo bi na kraju moglo izrasti u jako pozitivan događaj..
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 avg 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 06 avg 2013, 18:44

Batko je napisao/la:Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!

Očekivao sam, mislim znam za NBA zabranu ali očekivao sam da je fizičku spremu održavao koliko-toliko.
A ja sam opet negdje citao (ne trazi mi se clanak) da je Mirza na ono okupljanje 18. jula (kad vec) dosao sa manje kilograma i da je vec tada bio u dobroj fizickoj snazi, kao - samostalno je trenirao. Sad, ko ce znat sta se desilo izmedju njih, svako ima neku svoju pricu. Neka Aco i Mirza popricaju, neka se smire strasti (sto Mirza i potvrdjuje ovom izjavom), ovo nam sigurno ne treba u ovim trenucima.
Izdržati, to je temelj vrline!

Rios

Post Postao/la Rios » 06 avg 2013, 18:50

rogeRF je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ako je istina da je došao udebljan onda je to za mene veoma loš znak. Neozbiljnost i krajnji amaterizam!!

A ja sam opet negdje citao (ne trazi mi se clanak) da je Mirza na ono okupljanje 18. jula (kad vec) dosao sa manje kilograma i da je vec tada bio u dobroj fizickoj snazi, kao - samostalno je trenirao. Sad, ko ce znat sta se desilo izmedju njih, svako ima neku svoju pricu. Neka Aco i Mirza popricaju, neka se smire strasti (sto Mirza i potvrdjuje ovom izjavom), ovo nam sigurno ne treba u ovim trenucima.
I ja se sjecam tog clanka..Malo kontradiktorno zvuci sa ovom danasnjom Acinom izjavom.. :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 avg 2013, 19:04

Batko je napisao/la:Inače, poslije pročitane izjave i od Mirze ne mogu se oteti dojmu kako je Aco ovo mangupski uradio i na jedan način naružio Mirzu koji je ostao zavezanih ruku naspram navijača i javnosti i sada će morati pokazati svoj maksimum.

Bolje da se neke stvari riješe odma na startu nego kasnije ili nedaj boze na Eurobasketu...
Moguce je svasta, lukav je Aco :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 avg 2013, 19:27

CG bez Pekovića na EP :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2013, 19:48

ja sam vidio mirzu dan il dva prije okupljanja (mislim dan prije), i onako na prvu, nista se ne bi moglo primijetiti da se udebljao...jer ako jeste, onda je to razlika u kilo-dva ocigledno, jer za nesto vise bi se valjda moglo vidjeti...nisam bas siguran da je ova acina izjava tacna da je u dosta losem stanju, al et vidjecemo, fakat se nadam da nije nista ozbiljno...bez njega smo nista na EP...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 avg 2013, 19:57

JTS je napisao/la:CG bez Pekovića na EP :mrgreen:
Odakle ti info ? Povreda ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 avg 2013, 19:58

grgr je napisao/la:
JTS je napisao/la:CG bez Pekovića na EP :mrgreen:
Odakle ti info ? Povreda ?
http://www.kscg.me/index.php?option=com ... Itemid=122
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 avg 2013, 20:11

To je samo plus za nas ... Inace ovo sa teletovicem me nije iznenadilo, ja sam ocekivao ovakav komentar ace jos prije prvenstva tokom kvalifikacija al s obzirom da smo bili sa 7 igraca nije nista rekao. Mirza zaista nekad forsira i previse , veliki je igrac trenutno najveci . Al ne moze nikad bit ispred dresa u kojem igra. Nadam se ce sve proci ok jer realno bez raspolozenog teletovica mi smo nista :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 avg 2013, 20:12

Acine kucne carolije :!:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 avg 2013, 22:40

Mangupski Aco, mangupski... 8-)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2013, 22:46

Koja gospodska izjava Mirze Teletovića 8-)

Ubjedljivo moj najdraži sportaš u BiH.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 avg 2013, 22:48

Neznam šta je bilo između njih ,ali Aco sam sebi skače u stomak pa prije par dana je izjavio da je Mirza došao na pripreme spreman,pa danas ova izjava nema smisla.Nikada neće Mirza sebe staviti ispred ekipe pogotovu u reprezentaciji,jer oni koji ga poznaju dobro vidjeli su koliki je on i patriota i čovjek.Prema tome nema potreba za nekim teškim riječima i tekstovima,jer Mirza je profesionalac 100%.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2013, 22:48

storm_raider je napisao/la:Mangupski Aco, mangupski... 8-)
+1
Al' pazi ti Mirzine reakcije. Zamisli da je Pape ovako kritikovao Dzeku ili Spahica. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 6 gostiju.