Sto LZAES, da pratis zelju malo vise i amara ne bi to govorio. Amar je iskren i nema dlake na jeziku a ja se sjecam intervjua prosle godine kada su ga pitali ko ce ispasti u tom smislu nesto. Pa je onda komentarisao timove i spomenuo je zvijezdu jako dobrom kontekstu . Necu da ti trazim al sjetit ce se ovi koji prase ss.ba i nasu ligu.Kvota je napisao/la:Po pitanju Gradacca Amar je sam sebi navukao bijes i mrznju od strane navijaca Zvijezde jer u svakom interviju je spomenuo Zvijezdu i Gradacac u losem kontekstu i nikad ih ne zaobilazi pa je cak i novinare krivio da prenose u javnost njegovo vidjenje ( BEZOBRAZNI NOVINARI )! Za 90 godina osnivanja nk Zvijezde nazvao upravu i cestitao i zamislite rekao kako novinari prenose dezinformacije koje smo svi vidjeli na njegovim presicama i pozelio da prisustvuje proslavi 90 godina postojanja Zvijezde ! Kad protiv Zvijezde igra nerijeseno i lopte mu nevaljaju na sto mu se vjerovatno i otac Ivica ( LEGENDA ) smijao ! Nemam nista protiv njega al postao je prenaporan po pitanju Gradacca i Zvijezde !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 06 avg 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Normalna kritika je ok, čak šta više dobrodošla je.Ali ovo što u zadnje vrijeme pišu "novinari" je na nivou retardiranog djeteta i može samo izazvat proljev čitaocu a ne neki pomak na bolje.Mancini je napisao/la:A ko će te iste novinare zaštititi ako budu imali problema sa nekim ljudima a ako budu kritikovali trenere i ljude iz različitih uprava?
Čast izuzecima.
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
vjerovatno bi ih trebao pohvaliti,ako nista zbog one "sapunice" u sportu. nesto se ne sjecam da je na neko smisaono pitanje,bilo ko dobio podrugljiv odgovor.Mancini je napisao/la:Taj od 2 metra pokazuje nekulturu na pressicama kada na pitanja jednog novinara odgovara sa "Da bi ti imao šta pitati".Pametnom dosta napisano.
ljudima koji nemaju kompleksa,a pritom mislim na novinare,taj covjek je odlican sagovornik. s druge strane od sarajevskog mangupa na pokusaj sukanja,ako nisi veci manga,mozes biti samo izofiran.pa izvoli
sta ces covjek ne voli papke i to ti je,a nisu ni oni krivi sto ih svugdje guraju
@kvota-iskreno,osim presice oko utakmice sa zvjezdom ne znam da vas ikako spominje,a i o cemu bi drugom tu pricao,mozda o leotaru,primjer samo dajem.
problem je sto ce ti u lijepoj nasoj bih ljudi sve lakse oprostiti nego uspjeh. drugim rijecima,danas ste svi procitali clanak o "covjeku" koji je od "minimalac" plate 360km za 5-6g stekao imovinu od 6mil. i to je vecini normala i to niko ne osudjuje,niti sta ko smije reci.
lijepo je jednom receno"brko je svoje postigao radom,svojim i ivicinim i kao takav ne pripada novokomponovanoj 'eliti' i samim tim je nepodoban"
a nadji kad je sta slagao ili preuvelicao na presicama,istina boli,to je takodjer od problema
Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
NO PYRO NO PARTY
- SarajlijaTM
ev ja se ne sjecam toga,daj neki video ili pisani dokaz o tome. nemoj me pogresno shvatiti,al mi iskazi forumasa i nisu bas relevantniKvota je napisao/la:Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
Ne sjecam se da sam te necim uvrijedio pa se ovako ponasas ! Ako ti je do vrijedjanja otvori sebi temu i uzivaj sam u njoj!Mancini je napisao/la:Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.
Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vela havle covjeka, ne znam cemu ovo vrijedjanje nadam se da ce administratori ovo sankcionisati! Nema sekunde kulture dialoga...bagrcavi je napisao/la:Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ti optuzujes ti objavi.Kvota je napisao/la:Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
@mancini treba cijenit, ali tako i oni trebaju cijeniti trenerski rad. Poslije utakmice u Zenici novinar uzima mikrofon i kaze skloni to da mi ne prlja, a kasnije taj isit novinar ima obraza da postavi pitanje. Cinimi se da taj novinar sad radi na ss.ba. I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
NO PYRO NO PARTY
Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
- SarajlijaTM
Stvarno,sram te bilo,ode covjek,sarme ne proba zbog tebeMancini je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
Ja napišem kako novinari nisu zaštićeni i kako ih nema niko pravo da ih vrijeđa a mene ovdje napadoše.
- SarajlijaTM
Ovo je jedna od stvari koja mene uzasno nervira,sluzba je sluzba,a druzba je druzba. To nikako neki da shvateBuu je napisao/la:I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
@mancini- ono sto nas bokačo napise poslje utakmice je misaona imenisa za 99% sportskih novinara. cast izuzetcima,ali i ovi sto imaju nekog smisla,od gomile skarta se ne vide
Bili smo uz zadnji dvaest metara s obje strane losi,losi,losi,losi,i nee losi..I ovaj dio a i ovaj dio a izmedju smo bili fini,simpaticni,iskreno,iskreno,simpaticni,igrali smo pravilno..
SEF objasnio !
[youtube][/youtube]
SEF objasnio !
[youtube][/youtube]
Kakvi bolan novinari, kod nas novinari odu na rezultate i prikupe informacije pa u pola sata emisije objasne fudbal, rukomet (M/Z), odbojku (M/Z), kosarku i ostale sportove i da se od njega ocekuje da postuje nekog, J**+ se njega......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.