Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

terabajt
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la terabajt » 06 avg 2013, 19:12

Kvota je napisao/la:Po pitanju Gradacca Amar je sam sebi navukao bijes i mrznju od strane navijaca Zvijezde jer u svakom interviju je spomenuo Zvijezdu i Gradacac u losem kontekstu i nikad ih ne zaobilazi pa je cak i novinare krivio da prenose u javnost njegovo vidjenje ( BEZOBRAZNI NOVINARI )! Za 90 godina osnivanja nk Zvijezde nazvao upravu i cestitao i zamislite rekao kako novinari prenose dezinformacije koje smo svi vidjeli na njegovim presicama i pozelio da prisustvuje proslavi 90 godina postojanja Zvijezde ! Kad protiv Zvijezde igra nerijeseno i lopte mu nevaljaju na sto mu se vjerovatno i otac Ivica ( LEGENDA ) smijao ! Nemam nista protiv njega al postao je prenaporan po pitanju Gradacca i Zvijezde !
Sto LZAES, da pratis zelju malo vise i amara ne bi to govorio. Amar je iskren i nema dlake na jeziku a ja se sjecam intervjua prosle godine kada su ga pitali ko ce ispasti u tom smislu nesto. Pa je onda komentarisao timove i spomenuo je zvijezdu jako dobrom kontekstu . Necu da ti trazim al sjetit ce se ovi koji prase ss.ba i nasu ligu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 06 avg 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2013, 19:13

@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2013, 19:14

Mancini je napisao/la:A ko će te iste novinare zaštititi ako budu imali problema sa nekim ljudima a ako budu kritikovali trenere i ljude iz različitih uprava?
Normalna kritika je ok, čak šta više dobrodošla je.Ali ovo što u zadnje vrijeme pišu "novinari" je na nivou retardiranog djeteta i može samo izazvat proljev čitaocu a ne neki pomak na bolje.
Čast izuzecima. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2013, 19:16

Mancini je napisao/la:Taj od 2 metra pokazuje nekulturu na pressicama kada na pitanja jednog novinara odgovara sa "Da bi ti imao šta pitati".Pametnom dosta napisano.
vjerovatno bi ih trebao pohvaliti,ako nista zbog one "sapunice" u sportu. nesto se ne sjecam da je na neko smisaono pitanje,bilo ko dobio podrugljiv odgovor.
ljudima koji nemaju kompleksa,a pritom mislim na novinare,taj covjek je odlican sagovornik. s druge strane od sarajevskog mangupa na pokusaj sukanja,ako nisi veci manga,mozes biti samo izofiran.pa izvoli ;)

sta ces covjek ne voli papke i to ti je,a nisu ni oni krivi sto ih svugdje guraju

@kvota-iskreno,osim presice oko utakmice sa zvjezdom ne znam da vas ikako spominje,a i o cemu bi drugom tu pricao,mozda o leotaru,primjer samo dajem.

problem je sto ce ti u lijepoj nasoj bih ljudi sve lakse oprostiti nego uspjeh. drugim rijecima,danas ste svi procitali clanak o "covjeku" koji je od "minimalac" plate 360km za 5-6g stekao imovinu od 6mil. i to je vecini normala i to niko ne osudjuje,niti sta ko smije reci.

lijepo je jednom receno"brko je svoje postigao radom,svojim i ivicinim i kao takav ne pripada novokomponovanoj 'eliti' i samim tim je nepodoban"
a nadji kad je sta slagao ili preuvelicao na presicama,istina boli,to je takodjer od problema

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 avg 2013, 19:19

Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2013, 19:22

Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2013, 19:23

Kvota je napisao/la:
Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !
ev ja se ne sjecam toga,daj neki video ili pisani dokaz o tome. nemoj me pogresno shvatiti,al mi iskazi forumasa i nisu bas relevantni

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2013, 19:28

Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 avg 2013, 19:30

Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 avg 2013, 19:32

Mancini je napisao/la:Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.
Ne sjecam se da sam te necim uvrijedio pa se ovako ponasas ! Ako ti je do vrijedjanja otvori sebi temu i uzivaj sam u njoj! :oops:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2013, 19:42

Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2013, 19:43

Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2013, 19:48

bagrcavi je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !
Vela havle covjeka, ne znam cemu ovo vrijedjanje nadam se da ce administratori ovo sankcionisati! Nema sekunde kulture dialoga...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2013, 19:49

Kvota je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !
Ti optuzujes ti objavi.
@mancini treba cijenit, ali tako i oni trebaju cijeniti trenerski rad. Poslije utakmice u Zenici novinar uzima mikrofon i kaze skloni to da mi ne prlja, a kasnije taj isit novinar ima obraza da postavi pitanje. Cinimi se da taj novinar sad radi na ss.ba. I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
NO PYRO NO PARTY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2013, 19:49

Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2013, 19:55

Mancini je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
Stvarno,sram te bilo,ode covjek,sarme ne proba zbog tebe

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2013, 19:56

Ja napišem kako novinari nisu zaštićeni i kako ih nema niko pravo da ih vrijeđa a mene ovdje napadoše.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2013, 19:59

Buu je napisao/la:I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
Ovo je jedna od stvari koja mene uzasno nervira,sluzba je sluzba,a druzba je druzba. To nikako neki da shvate

@mancini- ono sto nas bokačo napise poslje utakmice je misaona imenisa za 99% sportskih novinara. cast izuzetcima,ali i ovi sto imaju nekog smisla,od gomile skarta se ne vide

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 avg 2013, 19:59

Bili smo uz zadnji dvaest metara s obje strane losi,losi,losi,losi,i nee losi..I ovaj dio a i ovaj dio a izmedju smo bili fini,simpaticni,iskreno,iskreno,simpaticni,igrali smo pravilno..

SEF objasnio !

[youtube][/youtube]

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 avg 2013, 19:59

Kakvi bolan novinari, kod nas novinari odu na rezultate i prikupe informacije pa u pola sata emisije objasne fudbal, rukomet (M/Z), odbojku (M/Z), kosarku i ostale sportove i da se od njega ocekuje da postuje nekog, J**+ se njega......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []