Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
DRUG NEBI TI PUNCA
Vela havle covjeka, ne znam cemu ovo vrijedjanje nadam se da ce administratori ovo sankcionisati! Nema sekunde kulture dialoga...bagrcavi je napisao/la:Stvarno si bezobrazan, ja ne znam dokle će moderatori tolerisati to tvoje vrijeđanje.Nije ovo prvi put.Stidi se !Mancini je napisao/la:Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ti optuzujes ti objavi.Kvota je napisao/la:Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
@mancini treba cijenit, ali tako i oni trebaju cijeniti trenerski rad. Poslije utakmice u Zenici novinar uzima mikrofon i kaze skloni to da mi ne prlja, a kasnije taj isit novinar ima obraza da postavi pitanje. Cinimi se da taj novinar sad radi na ss.ba. I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
NO PYRO NO PARTY
Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SarajlijaTM
Stvarno,sram te bilo,ode covjek,sarme ne proba zbog tebeMancini je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
Ja napišem kako novinari nisu zaštićeni i kako ih nema niko pravo da ih vrijeđa a mene ovdje napadoše.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SarajlijaTM
Ovo je jedna od stvari koja mene uzasno nervira,sluzba je sluzba,a druzba je druzba. To nikako neki da shvateBuu je napisao/la:I gdje si ti vidio da je novinar i trener na ti ? Mora postojati neko postovanje, a toga nema. Kad toga bude onda mozes ocekivati i pozitivne odgovore.
@mancini- ono sto nas bokačo napise poslje utakmice je misaona imenisa za 99% sportskih novinara. cast izuzetcima,ali i ovi sto imaju nekog smisla,od gomile skarta se ne vide
Bili smo uz zadnji dvaest metara s obje strane losi,losi,losi,losi,i nee losi..I ovaj dio a i ovaj dio a izmedju smo bili fini,simpaticni,iskreno,iskreno,simpaticni,igrali smo pravilno..
SEF objasnio !
[youtube][/youtube]
SEF objasnio !
[youtube][/youtube]
Kakvi bolan novinari, kod nas novinari odu na rezultate i prikupe informacije pa u pola sata emisije objasne fudbal, rukomet (M/Z), odbojku (M/Z), kosarku i ostale sportove i da se od njega ocekuje da postuje nekog, **** se njega......
Tad je pored zastave istaknut i transparent, sto kod Slavije nije bio slucaj. Pa mozda tu treba traziti razlog vise kazne?tepsija je napisao/la: Protiv sam vojnih zastava generalno.I mnogi se ljiljane trude prikazati kao vojnu zastavu iako u 99% slučajeva to nije tako.Čisti ljiljani na bijelom platnu su prva međunarodno priznata zastava BiH i nju niko ne može niti smije osporiti.Zastava ABiH ima dodatke na ljiljanu i nju se može smatrati vojnom i ona se dosta rijetko koristi.
Smiješno je da je Sarajevo dobilo manju kaznu od Slavije,pogotovo zbog toga što je zastava ABiH bila istaknuta(mislim)na godišnjicu osnivanja a tzv. navijači Slavije je ističu bez ikakvog povoda,tek radi provokacije.
Riđokosi prekida utakmicu na Koševu,dok Paradžik sve to nijemo gleda.
Sarajevo se definitivno trenba žaliti na ovu odluku.
- SarajlijaTM
Vjerovatno bi bio bolji svima da o svemu prica u superlativu,hvali stadion,grad i protivnicke navijace. Uopsteno podilazi svima,smjeska se novinarima i laje na sudije,komitet i slicno. Znaci cim odskaces od sivila,ne valjas.chily-rz je napisao/la:Bili smo uz zadnji dvaest metara s obje strane losi,losi,losi,losi,i nee losi..I ovaj dio a i ovaj dio a izmedju smo bili fini,simpaticni,iskreno,iskreno,simpaticni,igrali smo pravilno..
SEF objasnio !
[youtube][/youtube]
Ne valja ni Željo,svi imate nesto protiv,kupovanje,ovo-ono,svi sve znaju,vidio sam ko ima kakve info kad je osim rekao za godisnji. Znao sam prave info i smijao se insajderima 7 dana i istrazivackom novinarstvu

Dok smo bili u sredini tabele i vodile nas razne ublehe,prijetio nam raspad i sl. tad smo svima bili odlicni.
Znaci,covjek se vratio u bih,ako nista,ukinuo je nacionalni kljuc,et ako nista drugo. Ivica spasio fudbal u bih,isao krm.ku na noge sto niko htio nije. Jedini stao uz safeta kad ste ga svi htjeli tjerati nakon portugala. I sta dobiju obojica:
MAMA TI JE K. ,TATA Š,A TI...
surova istina,bosnjo ce ti sve oprostiti osim uspjeha...
pa se sad hvatajte presica i ubjedjujte u suprotno,ali ovo je jedina prava istina,osim par placenika,koji ce se sami prepoznati
btw.meni je ova presica vrh,ko i svima koji su odrasli uz nadraliste. I pola sarajeva prica ovako,ona druga poilovina koristi domicilni dijalekt i rjecnik

tad je prekinuta utakmica i to je skinuto a sad je nastavljena i to je bilo cijelu utakmicu. Jos se incident ponavlja ovo je 2 put sto je jos veci razlog za vecu kaznu a ona manja.RedBlue je napisao/la:Tad je pored zastave istaknut i transparent, sto kod Slavije nije bio slucaj. Pa mozda tu treba traziti razlog vise kazne?tepsija je napisao/la: Protiv sam vojnih zastava generalno.I mnogi se ljiljane trude prikazati kao vojnu zastavu iako u 99% slučajeva to nije tako.Čisti ljiljani na bijelom platnu su prva međunarodno priznata zastava BiH i nju niko ne može niti smije osporiti.Zastava ABiH ima dodatke na ljiljanu i nju se može smatrati vojnom i ona se dosta rijetko koristi.
Smiješno je da je Sarajevo dobilo manju kaznu od Slavije,pogotovo zbog toga što je zastava ABiH bila istaknuta(mislim)na godišnjicu osnivanja a tzv. navijači Slavije je ističu bez ikakvog povoda,tek radi provokacije.
Riđokosi prekida utakmicu na Koševu,dok Paradžik sve to nijemo gleda.
Sarajevo se definitivno trenba žaliti na ovu odluku.
Nećeš dugo bezobrazniče, zbog tvojih uvreda ja sam morao otići da se iftarim, nisam smio više ono da čitam.Nećeš dugo razbojniče, nećeš !Mancini je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
DRUG NEBI TI PUNCA
Prva sjednica disciplinske komisje ove sezone i odma muljaze.......... vec su pokazali u kojem smijeru ide ova sezonaa
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam prijavio post. Ovakve uvrede jos nisam procitao na forumu. Zasto Mancini, zasto?bagrcavi je napisao/la:Nećeš dugo bezobrazniče, zbog tvojih uvreda ja sam morao otići da se iftarim, nisam smio više ono da čitam.Nećeš dugo razbojniče, nećeš !Mancini je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš?Koga ja vrijeđam?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jesu li ovi ljudi normalni?O kakvim uvredama vi pričate?
- moustapha
- Kontakt:
Moram reci da sam frapiran ponasanjem ovog @Mancinia. Gdje su ti moderatori da vide ovo?
Svasta se dopusta na forumu u posljednje vrijeme.

Svasta se dopusta na forumu u posljednje vrijeme.
#divovi
Nemaju ljudi pametnija posla od raspravljanja sa vama.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ja sam morao djete u drugu sobu skloniti.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Direktorcic, Maestro^^, Redred i 32 gosta.