Kako vam je Djelmic? Slusa li?

Hoce li igrati?
Moderator/ica: vlakanje
Tradicija je postala i da daleko najlakše u ligi dobijate penale, pogotovo kući i pogotovo nakon napucanih lopti u ruku.Armageddon2012 je napisao/la:nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...
a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar![]()
....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.
a trebinje je van svakog komentara!
Ima najbolji lakat u prvenstvu.playlife je napisao/la:Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje
Kontam da će Žuržinov biti dobro pojačanje, pružao je on dobre partije u Zrinjskom
Mene bi bilo sram da govorim o penalima i suđenju a da navijam za Želju.DRHAUSE je napisao/la:Tradicija je postala i da daleko najlakše u ligi dobijate penale, pogotovo kući i pogotovo nakon napucanih lopti u ruku.Armageddon2012 je napisao/la:nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...
a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar![]()
....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.
a trebinje je van svakog komentara!
Otoka je pravi test za ovu Borčevu ekipu. Olimpic definitivno ima najbolji vezni red u ligi, možda i najbolju ekipu uopšte. U prva dva kola su sigurno pokazali najviše. Ako ne izgubimo, to je znak da bi Borac i ove godine mogao biti u samom vrhu.playlife je napisao/la:Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje
![]()
Jel to misliš na onog brkatog što na press konferencijama pokusava biti zanimljiv, a prosipa sam sebeArmageddon2012 je napisao/la:biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..
sad me strah da sa novim stručnjakom ne zaigraju fudbal,a onda je sve moguće
Pa **** te vama prpa a mi i bez Brke i pola ekipe??!!???## stravu saljevat djeco,stravu....Armageddon2012 je napisao/la:biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..
sad me strah da sa novim stručnjakom ne zaigraju fudbal,a onda je sve moguće
S obzirom da ovo jos nisu svoje igrace uspijeli naucit Sir Alex Ferguson, Mourinho a ni Pep, svako pametan ce skontat da je Brko doktor za njih tj. bolji za klasuplaylife je napisao/la:Jel to misliš na onog brkatog što na press konferencijama pokusava biti zanimljiv, a prosipa sam sebeArmageddon2012 je napisao/la:biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..
sad me strah da sa novim stručnjakom ne zaigraju fudbal,a onda je sve moguće, ako na tog misliš on je pravi stručnjak jer malo ko danas moze imati monopol nad onoliko klubova u pl
i plus sto je naucio igrače da dobiju tekmu 1:0 s tim da ne postignu gol
Naravno! Imamo ih zadnjih godina poprilicno na gradskom ( cudnog li imena za stadion na selu) i to sve glat sa 0:3. Bez da se igraci i oznojeRedBlue je napisao/la:Sigurno zbog vaših pobjeda u Banjaluci.
Naci ce Brko novog kreativca no sikiriki,opet cete vi prekidati tekme,il vi il novi kreativacveteran 1987 je napisao/la:Kazu da brko nije mogao podnijeti nagli odlazak toliko `igraca`
Eto ove godine otisli Vukasovic, Aleckovic, prije Zrilic, Skakic itd...sve organizatori igre.
Ostao samo Cuic.
Ma i bolji treneri bi to tesko podnijeli.
Avdukić, Dujaković, Runić, Raspudić, Subić, Radulović, Grahovac, Djelmić, Žižović, Grujić i Stokić...Mokroguz je napisao/la:Koji je sastav bio prosle utakmice protiv Viteza??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.