FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Mokroguz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Mokroguz » 05 avg 2013, 03:30

Gdje ste ba?! :mrgreen:

Kako vam je Djelmic? Slusa li? :P
Hoce li igrati?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 avg 2013, 12:14

Žuržinov potpisao za Borac

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2013, 11:04

nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...

a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar :twisted: :twisted: ....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.

a trebinje je van svakog komentara! :roll:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 06 avg 2013, 12:54

Armageddon2012 je napisao/la:nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...

a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar :twisted: :twisted: ....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.

Tradicija je postala i da daleko najlakše u ligi dobijate penale, pogotovo kući i pogotovo nakon napucanih lopti u ruku. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 avg 2013, 13:15

Hoces da kazes da ovo nisu bili cisti penali? Pa nismo mi krivi sto Stajic glumi golmana. :D

I usput pogledaj statistiku penala za i protiv, za proslu sezonu. ;)

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 06 avg 2013, 13:33

Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako :D, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje :mrgreen: Kontam da će Žuržinov biti dobro pojačanje, pružao je on dobre partije u Zrinjskom ;)
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 06 avg 2013, 13:49

playlife je napisao/la:Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako :D, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje :mrgreen: Kontam da će Žuržinov biti dobro pojačanje, pružao je on dobre partije u Zrinjskom ;)
Ima najbolji lakat u prvenstvu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 avg 2013, 15:15

DRHAUSE je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...

Tradicija je postala i da daleko najlakše u ligi dobijate penale, pogotovo kući i pogotovo nakon napucanih lopti u ruku. 8-)
Mene bi bilo sram da govorim o penalima i suđenju a da navijam za Želju.
playlife je napisao/la:Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako :D, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje :mrgreen:
Otoka je pravi test za ovu Borčevu ekipu. Olimpic definitivno ima najbolji vezni red u ligi, možda i najbolju ekipu uopšte. U prva dva kola su sigurno pokazali najviše. Ako ne izgubimo, to je znak da bi Borac i ove godine mogao biti u samom vrhu.
Protiv Želje treba biti oprezan, danas svako igra fudbal, što bi rekao jedan naš navijač 8-)
NAPRIJED NARODE!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2013, 15:23

biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..

sad me strah da sa novim stručnjakom ne zaigraju fudbal,a onda je sve moguće :?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 06 avg 2013, 17:26

Armageddon2012 je napisao/la:biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..

Jel to misliš na onog brkatog što na press konferencijama pokusava biti zanimljiv, a prosipa sam sebe :), ako na tog misliš on je pravi stručnjak jer malo ko danas moze imati monopol nad onoliko klubova u pl :) i plus sto je naucio igrače da dobiju tekmu 1:0 s tim da ne postignu gol :D
¥ & ", & " &!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 avg 2013, 20:43

Kakav sastav ocekujete da ce biti sa strane Borca?
Citam da Zurzinov ce debitirati protiv nas, igrace lijevog beka onda, je l' tako??

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

RedBlue
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RedBlue » 06 avg 2013, 21:55

Žuržinov će igrati špica. 8-) :mrgreen:

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 06 avg 2013, 22:06

Armageddon2012 je napisao/la:biće zayebano protiv željezničara,jer nemaju više onog stručnjaka na klupi....sa njim su ovdje igrali dobro bez lopte,ali u pet završenih premijerligaških utakmica koje je taj stručnjak vodio, nisu uspjeli uzeti bod ili postići gol,to bi ipak bilo previše..

Pa **** te vama prpa a mi i bez Brke i pola ekipe??!!???## stravu saljevat djeco,stravu....
Amare hvala ti...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 06 avg 2013, 22:46

playlife je napisao/la:

Jel to misliš na onog brkatog što na press konferencijama pokusava biti zanimljiv, a prosipa sam sebe :), ako na tog misliš on je pravi stručnjak jer malo ko danas moze imati monopol nad onoliko klubova u pl :) i plus sto je naucio igrače da dobiju tekmu 1:0 s tim da ne postignu gol :D
S obzirom da ovo jos nisu svoje igrace uspijeli naucit Sir Alex Ferguson, Mourinho a ni Pep, svako pametan ce skontat da je Brko doktor za njih tj. bolji za klasu :arrow: SIR AMAR OSIM! THE SPECIAL ONE!! :mrgreen:

I da zaboravio sam reci da vam nabija komplexe vec duzi niz godina.

Procito sam neki clanak, da se zadnje 4 godine povecao broj Infarkta ( srca, mozga, pluca), brojnih KVS-bolesti i Diabbetesa u Banja Luci, sto li pitam se?! :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 avg 2013, 22:48

Sigurno zbog vaših pobjeda u Banjaluci. 8-)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 06 avg 2013, 22:52

RedBlue je napisao/la:Sigurno zbog vaših pobjeda u Banjaluci. 8-)
Naravno! Imamo ih zadnjih godina poprilicno na gradskom ( cudnog li imena za stadion na selu) i to sve glat sa 0:3. Bez da se igraci i oznoje :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 06 avg 2013, 23:05

Kazu da brko nije mogao podnijeti nagli odlazak toliko `igraca`
Eto ove godine otisli Vukasovic, Aleckovic, prije Zrilic, Skakic itd...sve organizatori igre.
Ostao samo Cuic.
Ma i bolji treneri bi to tesko podnijeli.
"JOŠ OD 1926"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 06 avg 2013, 23:20

veteran 1987 je napisao/la:Kazu da brko nije mogao podnijeti nagli odlazak toliko `igraca`
Eto ove godine otisli Vukasovic, Aleckovic, prije Zrilic, Skakic itd...sve organizatori igre.
Ostao samo Cuic.
Ma i bolji treneri bi to tesko podnijeli.
Naci ce Brko novog kreativca no sikiriki,opet cete vi prekidati tekme,il vi il novi kreativac :D
Amare hvala ti...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2013, 16:20

Koji je sastav bio prosle utakmice protiv Viteza??

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 07 avg 2013, 17:15

Mokroguz je napisao/la:Koji je sastav bio prosle utakmice protiv Viteza??
Avdukić, Dujaković, Runić, Raspudić, Subić, Radulović, Grahovac, Djelmić, Žižović, Grujić i Stokić...
¥ & ", & " &!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.