RealMoudrid je napisao/la:Radi se o UEFA-inoj nagradi za igrača godine koja obuhvata sezonu 2012/2013 u kojoj je Superkup osvojio Ronaldo zajedno sa Realom.
Ballon d'Or je FIFA-ina nagrada za prethodnu godinu.
Nisam pažljivo čitao, neki dan si na Barcinoj temi vezano za Ballon d'Or rekao da Messi nije ništa pokazao u važnim utakmicama, pa sam ti s YT zalijepio utakmicu vs. Milana, nestao si.
Nisi ti ništa čitao u tome je problem. A očigledno ni učio ako ti je utakmica protiv Milana množina.
Sjajni Messi, pokazao puno toga u jednoj četvrtfinalnoj utakmici protiv ekipe koja se sama izbacila iz natjecanja. Zlatna lopta.
Sigurno je bilo teško zabiti pola svojih golova u Ligi prvaka Spartaku.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
bparena je napisao/la:
Nazalost zbog Mesija su zamrzili Ikera - steta dobar je to co'ek i golman. Nije zasluzio.
Nisi normalan,nema madridiste koji mrzi Ikera,dok sa druge strane vjerujem da veliki broj ljudi koji pošteno rade i plaćaju porez a i onih koji žive od tog poreza osjeća gadjenje prema malom prevarantskom gnomu .
Iker u istu rečenicu s malom pizzdom može samo u smislu da hoćeš reći da je Iker kapiten Madrida a mali gnom obična varalica .
Ma jeste ba - nemojte se stidit.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
madridist je napisao/la:Koji ti je qrac? Slika sa legendom objašnjava fascinaciju midgetom,ali vjerovanje u vlastite laži smrducka na patologiju.
Pravo da ti kazem da te ne razumijem.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
RealMoudrid je napisao/la:Nisi ti ništa čitao u tome je problem. A očigledno ni učio ako ti je utakmica protiv Milana množina.
Sjajni Messi, pokazao puno toga u jednoj četvrtfinalnoj utakmici protiv ekipe koja se sama izbacila iz natjecanja. Zlatna lopta.
De navedi mi te važne utakmice u kojima ništa nije pokazao.
RealMoudrid je napisao/la:Nisi ti ništa čitao u tome je problem. A očigledno ni učio ako ti je utakmica protiv Milana množina.
De navedi mi te važne utakmice u kojima ništa nije pokazao.
Kao što već rekoh, Midžet je u zadnje dvije godine odigrao 10-12 polufinalnih utakmica u kojima je zabio 3-4 gola i u kojima je uspio promašiti penal za prolaz u finale ili je uradio jedno veliko ništa na terenu.
Jednostavno, nije uradio ništa što bi trebao uraditi jedan najbolji igrač svijeta da bi njegova ekipa prošla dalje.
A s kim ste sve igrali i sam znaš.
Mada je za vas vrhunac vjerovatno 2 gola protiv Reala u finalu Superkupa. Da, svakako.
2012/2013
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
LenBias je napisao/la:na temi real madrida nista novo, kuleske kante, rerne i felge konstantno buncaju
Godinama sve isto Nikako da se domognete kante.
bparena je napisao/la:
Nazalost zbog Mesija su zamrzili Ikera - steta dobar je to co'ek i golman. Nije zasluzio.
Nisi normalan,nema madridiste koji mrzi Ikera,dok sa druge strane vjerujem da veliki broj ljudi koji pošteno rade i plaćaju porez a i onih koji žive od tog poreza osjeća gadjenje prema malom prevarantskom gnomu .
Iker u istu rečenicu s malom pizzdom može samo u smislu da hoćeš reći da je Iker kapiten Madrida a mali gnom obična varalica .
" onclick="window.open(this.href);return false; aa evo ko je zasluzio zlatnu loptu........ovo je polufinale lige prvaka ove godine hahah
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bice nebeska nepravda da Ribery ne uzme ovu nagradu kao i zlatnu loptu jer je bio najbolji igrac najbolje ekipe za tu godinu a takvi dobijaju nagrade, golovi poluamaterskim ekipama na rubu bankrota ne mogu biti ozbiljna referenca pa tako Messi nema tu sta da trazi. Uostalom nagrade za najboljeg strijelca postoje i dobice ih akoj e zabio najvise golova ali najbolji strijelac ne znaci najbolji igrac.
KAd se samo sjetim kako je Ribery Messija na guzicu bacio u polufinalu, doslovno go ja izdominirao.
BigBigBang je napisao/la:Bice nebeska nepravda da Ribery ne uzme ovu nagradu kao i zlatnu loptu jer je bio najbolji igrac najbolje ekipe za tu godinu a takvi dobijaju nagrade, golovi poluamaterskim ekipama na rubu bankrota ne mogu biti ozbiljna referenca pa tako Messi nema tu sta da trazi. Uostalom nagrade za najboljeg strijelca postoje i dobice ih akoj e zabio najvise golova ali najbolji strijelac ne znaci najbolji igrac.
KAd se samo sjetim kako je Ribery Messija na guzicu bacio u polufinalu, doslovno go ja izdominirao.
Messi je jedina konkurencija Riberyu, i nazalost, vrlo moguce da ce ponovo uzeti Loptu kontra svake logike. Ako je Ronaldu nisu dali prije 2 godine, nek mu je ne daju nikada.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
BigBigBang je napisao/la:Bice nebeska nepravda da Ribery ne uzme ovu nagradu kao i zlatnu loptu jer je bio najbolji igrac najbolje ekipe za tu godinu a takvi dobijaju nagrade, golovi poluamaterskim ekipama na rubu bankrota ne mogu biti ozbiljna referenca pa tako Messi nema tu sta da trazi. Uostalom nagrade za najboljeg strijelca postoje i dobice ih akoj e zabio najvise golova ali najbolji strijelac ne znaci najbolji igrac.
E baš ce zbog toga dobiti zlatnu loptu
Inace, Ribery zabio strašnih 13 golovima velesilama poput Augsburga, Fürtha i slicnih evropskih velikana....to mu je najjaca referenca
E baš ce zbog toga dobiti zlatnu loptu
Inace, Ribery zabio strašnih 13 golovima velesilama poput Augsburga, Fürtha i slicnih evropskih velikana....to mu je najjaca referenca
Pocni ispocetka gledati fudbal.
[youtube][/youtube]
Vodja zna !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.