Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
ne kvari botuiVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
manu pri pisanju (moj prijatelj ima govornu manu,a isto tako i pise)iVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
iVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Pa raznesi niko ti ne branibagrcavi je napisao/la:Meni onako da kaže ja bih je raznio, al raznio znači
Koje taj?legenda reala je napisao/la:Stvarno mi nije jasno u čemu je uschtipak zgriješio sad, znam ja da je ona malo na svoju ruku, al je bespotrebno napadate.
no nebitno
Malik
Jel živ Kemo Dajc
Jesil ti uopste u toku ? Cura konstantno provocira i pise ZA ŽELJU,kako vec pise ...vi to konstantvo gledate al zasto bi to vidjeli kad samo citate njeno crvkutanjebagrcavi je napisao/la:Meni onako da kaže ja bih je raznio, al raznio znači
nedim1993 je napisao/la:
ne kvari botu
ovi gori od arsenala matere miGabrielle je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:
ne kvari botu![]()
![]()
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
TIKA TAKA
Nije zanimljivo provociranje na indiciranju strukture ljudi koji navijaju za neki klub,to je krajnje neozbiljno i dno dnaNeutral je napisao/la:Zar to nije "in" ? Konstantno je tako na relaciji HZ i TM-a na ovom forumu, tako da se i ne primjeti to "koškanje" ako neka djevojka to napiše. Ako već nju napadaš, onda napadaj i ostale koji provociraju, ha ja. Ravnopravnost svih.
Ma nebitno, kad ne znaš, nekad kad budem vremena na FB ti objasnimUnofficialpage je napisao/la:
Koje taj?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.