@Juznjak,
Njega vazda zaboravim, majke mi. Kako je on pucao slobodnjake, jbt zivot. Znam da je za Romu i Betis pogodio iz svake moguce pozicije.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Zajko Zeba, Samir Bekrić, Said Husejinović, Dalibor Šilić ...M4kaveli je napisao/la:Rivelino, Rivaldo, Zidane, Ronaldinho, Recoba, Pirlo, Del Piero, Messi ..Monolog je napisao/la:emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.![]()
![]()
Ma daaaaj. Ovo je vec pretjerivanje.
Mihajlovic, Junihno, van Hooijdonk, Platini, Maradona, Zico...
A, sto se tice Carlosa - imao je razoran sut. To, ako se ja pitam, nije dovoljno da bi bio uvrsten u najbolje izvodjace slobodnjaka.
Nije da ih nema.
pobiJ*M4kaveli je napisao/la:Izvoli pobi me, nije valjda da samo znas vrijedjat ko kakav seljak.LenBias je napisao/la:koji si ti komad zahrdjalog zeljeza, nevjerovatno
I kada se sve sagleda one koje sam ja nabrojao su bolji izvodjaci od Ronalda. Jos se onaj smije na Ronaldinha.Monolog je napisao/la:Pa ako cemo gledati tehniku, onda je Miske najbolji izvodjac slobodnjaka na svijetu. Lazem, drugi najbolji, odmah iza Beckhama.U biti, gleda se sve. Ronaldo ima prejak udarac, ali za razliku od Carlosovog, Ronaldovi mnogo cesce zavrsavaju u protivnickim mrezama (ili idu u okvir gola). Ko pokusava osporiti njegove sposobnosti izvodjenja slobodnjaka, taj nije normalan. Definitivno spada u top 10. Zidane je mozda imao tehniku, al' njegovi slobodnjaci su slabiji (losiji, upotrijebite koji god zelite pridjev) od Ronaldovih. Mak4velije je jedan od najcudnijih likova na ovom forumu. Ne bi on pohvalio Ronalda, nema tih para. Cak i kad ga pohvali, mora izmedju redova reci da je on ipak broj 2 ili broj 3 na svijetu (naravno, iza Inieste
).
Nema nikakve svi znamo da je pri odredjivanju najboljih izvodjaca slobodnih udaraca najbitniji posjed lopte.M4kaveli je napisao/la:Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
Zico, Rivelino, Maradona, Platini, Mihajlovic, Rivaldo, Juninho, Beckham, Ronaldinho, Pirlo, Del Piero, Recoba, Messi ..BigBigBang je napisao/la:Nema nikakve svi znamo da je pri procjeni najboljih izvodjaca slobodnih udaraca najbitniji posjed lopte.M4kaveli je napisao/la:Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
I opet ne moze u top10.Monolog je napisao/la:Recoba, Messi sigurno. Rivelino, Pirlo i Del Piero su u istoj ravni (svi imaju svoje prednosti, ali i nedostatke u poredjenju sa Ronaldom). Ostali su bolji izvodjaci slobodnjaka od Ronalda, s tim da ne mozemo reci kako su toliko bolji da Ronaldo ne moze u istu recenicu s njima.
Boldirano govori ko je zaludjen.LenBias je napisao/la:hajde sto nece priznati da je ronaldo bolji igrac od messija nego eto sada messi i slobodnjake bolje izvodikatalonski kulesi zaludjeni
L_blancos je napisao/la:Uskoro ocekujem raspravu da je Messi bolji golman od Ikera.
E to ćemo vidjeti,mislim da je on sinoć volio dobit 1:0 nego godišnju platu.BigBigBang je napisao/la: Ovi u Realu su se nalozili u prijateljskoj protiv Mourinha ali ne veselite se previse ako se sretnete u nekoj bitnoj utakmici Mourinho ce izaci kao pobjednik...

M4kaveli je napisao/la:
@geoxx tehnika, Ronaldo ide previse na snagu.
Cuj ti njegove pretpostavke.RickBlaine je napisao/la:Makas lave, kao pretpostavku uzmi da ja tvrdim kako bi Midzet da je sutirao jos 12 puta isto toliko puta promasio gol cime ta tvoja teorija i statistika odmah pada u vodu. Pada i pod uvjetom ako detaljno analiziramo te slobodnjake pa zakljucimo kako je Midzetu vjerojatno bilo lakse dati gol sa 20 metara nego sa 35 Ronaldu ili Ronaldu koji ce izvesti slobodnjak i sa lijeve i desne strane unatoc cinjenici da je sa druge njemu kao desnjaku znatno teze dati gol.L_blancos je napisao/la:Uskoro ocekujem raspravu da je Messi bolji golman od Ikera.
I da, slazem se da je prosle sezone Midzet bio bolji od Ronalda kada su u pitanju slobodnjaci. Za razliku od Ronalda koji je bio bolji u tom segmentu cijelu karijeru, a kako je krenulo, ponovo se vraca stari poredak. Vec drugi u predsezoni :kava:
Glavni uzorak koji se gleda kada su u pitanju izvedeni slobodni udarci jesu golovi i nista drugo. Ne budi glup i dosadan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.