Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2013, 10:28

Pa ako cemo gledati tehniku, onda je Miske najbolji izvodjac slobodnjaka na svijetu. Lazem, drugi najbolji, odmah iza Beckhama. :mrgreen: U biti, gleda se sve. Ronaldo ima prejak udarac, ali za razliku od Carlosovog, Ronaldovi mnogo cesce zavrsavaju u protivnickim mrezama (ili idu u okvir gola). Ko pokusava osporiti njegove sposobnosti izvodjenja slobodnjaka, taj nije normalan. Definitivno spada u top 10. Zidane je mozda imao tehniku, al' njegovi slobodnjaci su slabiji (losiji, upotrijebite koji god zelite pridjev) od Ronaldovih. Mak4velije je jedan od najcudnijih likova na ovom forumu. Ne bi on pohvalio Ronalda, nema tih para. Cak i kad ga pohvali, mora izmedju redova reci da je on ipak broj 2 ili broj 3 na svijetu (naravno, iza Inieste :mrgreen: ).

@Juznjak,

Njega vazda zaboravim, majke mi. Kako je on pucao slobodnjake, jbt zivot. Znam da je za Romu i Betis pogodio iz svake moguce pozicije. 8-) Zaboravih i Thomasa Haßlera. I on je ubijao iz slobodnjaka, posebno dok je nosio dres Karlsruhera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 avg 2013, 10:29

M4kaveli je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.
:mrgreen: :mrgreen:
Ma daaaaj. Ovo je vec pretjerivanje.
Mihajlovic, Junihno, van Hooijdonk, Platini, Maradona, Zico...
A, sto se tice Carlosa - imao je razoran sut. To, ako se ja pitam, nije dovoljno da bi bio uvrsten u najbolje izvodjace slobodnjaka.
Rivelino, Rivaldo, Zidane, Ronaldinho, Recoba, Pirlo, Del Piero, Messi ..
Nije da ih nema. :mrgreen:
Zajko Zeba, Samir Bekrić, Said Husejinović, Dalibor Šilić ...
Ja te volim, volim Željo..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 avg 2013, 10:30

M4kaveli je napisao/la:
LenBias je napisao/la:koji si ti komad zahrdjalog zeljeza, nevjerovatno :lol:
Izvoli pobi me, nije valjda da samo znas vrijedjat ko kakav seljak.
pobiJ*

nema potrebe, pobijas ti sam sebe glupostima stalno, evo trcim pravdati ronaldove slobodnjake nekom pogubljenome kulesu, cijeli normalni svijet svjestan da je ronaldo jedan od najboljih svih vremena sto se toga tice i da ja tebi, kanti forumskoj, branim tu tezu, urazumi se jadan ne bio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 avg 2013, 10:43

Marcos Assuncao, CR, Ronaldinho, Juninho, Riquelme, Beckham, Carlos i Sasa Kajkut...
O starijima ne bih. :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 avg 2013, 10:43

Monolog je napisao/la:Pa ako cemo gledati tehniku, onda je Miske najbolji izvodjac slobodnjaka na svijetu. Lazem, drugi najbolji, odmah iza Beckhama. :mrgreen: U biti, gleda se sve. Ronaldo ima prejak udarac, ali za razliku od Carlosovog, Ronaldovi mnogo cesce zavrsavaju u protivnickim mrezama (ili idu u okvir gola). Ko pokusava osporiti njegove sposobnosti izvodjenja slobodnjaka, taj nije normalan. Definitivno spada u top 10. Zidane je mozda imao tehniku, al' njegovi slobodnjaci su slabiji (losiji, upotrijebite koji god zelite pridjev) od Ronaldovih. Mak4velije je jedan od najcudnijih likova na ovom forumu. Ne bi on pohvalio Ronalda, nema tih para. Cak i kad ga pohvali, mora izmedju redova reci da je on ipak broj 2 ili broj 3 na svijetu (naravno, iza Inieste :mrgreen: ).
I kada se sve sagleda one koje sam ja nabrojao su bolji izvodjaci od Ronalda. Jos se onaj smije na Ronaldinha. :mrgreen:
Pohvalio sam ja Ronalda mnogo puta cak i sada, prije jedno 15-tak minuta, ali ako cemo realno ima ih dosta ispred njega.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 avg 2013, 11:03

M4kaveli je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas :mrgreen: , cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho :lol: :lol:
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?
Nema nikakve svi znamo da je pri odredjivanju najboljih izvodjaca slobodnih udaraca najbitniji posjed lopte.

Ovi u Realu su se nalozili u prijateljskoj protiv Mourinha ali ne veselite se previse ako se sretnete u nekoj bitnoj utakmici Mourinho ce izaci kao pobjednik...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 avg 2013, 11:07

BigBigBang je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas :mrgreen: , cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho :lol: :lol:
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?
Nema nikakve svi znamo da je pri procjeni najboljih izvodjaca slobodnih udaraca najbitniji posjed lopte.
Zico, Rivelino, Maradona, Platini, Mihajlovic, Rivaldo, Juninho, Beckham, Ronaldinho, Pirlo, Del Piero, Recoba, Messi ..
Mani suplje, boldiraj slabijeg od Cristiana .. ako ga ima.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 08 avg 2013, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 avg 2013, 11:09

Midzet :lol: :lol: :lol:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2013, 11:11

Recoba, Messi sigurno. Rivelino, Pirlo i Del Piero su u istoj ravni (svi imaju svoje prednosti, ali i nedostatke u poredjenju sa Ronaldom). Ostali su bolji izvodjaci slobodnjaka od Ronalda, s tim da ne mozemo reci kako su toliko bolji da Ronaldo ne moze u istu recenicu s njima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 avg 2013, 11:16

Uskoro ocekujem raspravu da je Messi bolji golman od Ikera. :D
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 08 avg 2013, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 avg 2013, 11:16

Monolog je napisao/la:Recoba, Messi sigurno. Rivelino, Pirlo i Del Piero su u istoj ravni (svi imaju svoje prednosti, ali i nedostatke u poredjenju sa Ronaldom). Ostali su bolji izvodjaci slobodnjaka od Ronalda, s tim da ne mozemo reci kako su toliko bolji da Ronaldo ne moze u istu recenicu s njima.
I opet ne moze u top10. :mrgreen: A vjerovatno ih je bilo jos, Pele, Di Stefano, Kubala, Crujff ..
Znas li ti koliko Cristiano uzima suteva da bi postigao gol ?

Ronaldo: 49 slobodnih udaraca ( najviše u ligama petice ), 4 gola = 8,16%.
Messi: 34 slobodna udarca ( od toga 5 stativa/prečki, najviše u ligama petice ), 3 gola = 8,82%.

Recoba je mogao izvesti slobodnjak kao Ronaldinho .. definitivno bolji od Cristiana.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 avg 2013, 11:18

hajde sto nece priznati da je ronaldo bolji igrac od messija nego eto sada messi i slobodnjake bolje izvodi :lol: katalonski kulesi zaludjeni :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 avg 2013, 11:20

LenBias je napisao/la:hajde sto nece priznati da je ronaldo bolji igrac od messija nego eto sada messi i slobodnjake bolje izvodi :lol: katalonski kulesi zaludjeni :lol:
Boldirano govori ko je zaludjen. :mrgreen:
Bio je bolji u slobodnjacima, vise nije.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 avg 2013, 11:22

L_blancos je napisao/la:Uskoro ocekujem raspravu da je Messi bolji golman od Ikera. :D
:lol:

Makas lave, kao pretpostavku uzmi da ja tvrdim kako bi Midzet da je sutirao jos 12 puta isto toliko puta promasio gol cime ta tvoja teorija i statistika odmah pada u vodu. Pada i pod uvjetom ako detaljno analiziramo te slobodnjake pa zakljucimo kako je Midzetu vjerojatno bilo lakse dati gol sa 20 metara nego sa 35 Ronaldu ili Ronaldu koji ce izvesti slobodnjak i sa lijeve i desne strane unatoc cinjenici da je sa druge njemu kao desnjaku znatno teze dati gol.
I da, slazem se da je prosle sezone Midzet bio bolji od Ronalda kada su u pitanju slobodnjaci. Za razliku od Ronalda koji je bio bolji u tom segmentu cijelu karijeru, a kako je krenulo, ponovo se vraca stari poredak. Vec drugi u predsezoni :kava:
Glavni uzorak koji se gleda kada su u pitanju izvedeni slobodni udarci jesu golovi i nista drugo. Ne budi glup i dosadan.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 avg 2013, 11:26

Niko da spomene maestra Sennu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 avg 2013, 11:28

BigBigBang je napisao/la: Ovi u Realu su se nalozili u prijateljskoj protiv Mourinha ali ne veselite se previse ako se sretnete u nekoj bitnoj utakmici Mourinho ce izaci kao pobjednik...
E to ćemo vidjeti,mislim da je on sinoć volio dobit 1:0 nego godišnju platu.
U svakom slučaju ne bojimo se nikog ;) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 avg 2013, 11:29

Niko da spomene maestra Sennu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 avg 2013, 11:30

slika

Poruka za Mourinha ;) ..Ovo mi se svidjelo - nitko nije veci od kluba :)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 08 avg 2013, 11:35

M4kaveli je napisao/la:

@geoxx tehnika, Ronaldo ide previse na snagu.
:lol: :lol: :lol: oj budale
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 avg 2013, 11:36

RickBlaine je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Uskoro ocekujem raspravu da je Messi bolji golman od Ikera. :D
Makas lave, kao pretpostavku uzmi da ja tvrdim kako bi Midzet da je sutirao jos 12 puta isto toliko puta promasio gol cime ta tvoja teorija i statistika odmah pada u vodu. Pada i pod uvjetom ako detaljno analiziramo te slobodnjake pa zakljucimo kako je Midzetu vjerojatno bilo lakse dati gol sa 20 metara nego sa 35 Ronaldu ili Ronaldu koji ce izvesti slobodnjak i sa lijeve i desne strane unatoc cinjenici da je sa druge njemu kao desnjaku znatno teze dati gol.
I da, slazem se da je prosle sezone Midzet bio bolji od Ronalda kada su u pitanju slobodnjaci. Za razliku od Ronalda koji je bio bolji u tom segmentu cijelu karijeru, a kako je krenulo, ponovo se vraca stari poredak. Vec drugi u predsezoni :kava:
Glavni uzorak koji se gleda kada su u pitanju izvedeni slobodni udarci jesu golovi i nista drugo. Ne budi glup i dosadan.
Cuj ti njegove pretpostavke. :lol:
Haj sad ti pretpostavi sta bi bilo da Cristiano nije dajvao na svaki kontakt kako bi uzeo slobodnjak. :kafa:
Sto znaci da je CR bolji od 90% nabrojanih, kako da ne. :P

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.