Je li bilo muških (unisex sux) ? kada bi te random vidio u njima pomislio bi da si Francuz 100%

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a vecinom narucim sa stranica ili ebaya rodbini u dojclandu pa onda mi oni donesuanonimni je napisao/la:@ tyler durden
Upratio sam da samo po Hummelu udarašKako kupuješ tene, eBay, druge stranice za online kupovinu ili rodbina iz dijaspore?
U springfieldu sam ja uzimo sličnehanniz je napisao/la:gdje se ima uzeti košulja dugih rukava?? nešta ovako:
Samo Hummel nosati i imam i ja dosta majica , trenerki , 2x patike , prejaka odječatyler durden je napisao/la: a hummel beton ocmi
Cenera ja platio, i naleti sutra nekako, snižuju cijene ko ludi, ostaje im prošlogodišnjeg puno pa rasprodaja opasnaNarin je napisao/la:Koliko su para? Nisu valjda 40,kao i većina majica tamo...
Onaj u Džananović centru, čim uđeš tamo na glavni ulaz pa desnoHead je napisao/la:Koji SPF.onaj u BBI ili gore kod city puba?
Imal brojeva L,XL?
mislio sam da si iz Sarajeva.Dex je napisao/la:Onaj u Džananović centru, čim uđeš tamo na glavni ulaz pa desnoHead je napisao/la:Koji SPF.onaj u BBI ili gore kod city puba?
Imal brojeva L,XL?
Ima svakakvih, imaš onih s cvjetićima, za plaže, svakakve, osim ako nije nestalo šta u zadnjih par dana, nisam danas u Springfield išodonCorleone1892 je napisao/la:Da li zna dokad je to sniženje ?
Dex, jesul samo karirane košulje, imali običnih onih ako misliš na šta mislim ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.