RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 avg 2013, 18:24

saffet je napisao/la:Jedan od najboljih igrača veleža na klupi, Hebibovic, jer nije prihvatio ponuđene uslove za produženje ugovora. Ako cete tako momka da unistavate i ubijate u pojam, svaka vam cast.
Nisam znao da je to razlog sto je Dino na klupi. Ali ako jeste, slazem se s tom odlukom.
Velez je ispred svih i vazniji od svih. Hajdarovica je Velez naucio kako se igra fudbal. Sram ga bilo ako ne zeli da produzi s Velezom. I treba ga na klupu dok se ne ispravi. Samo je Velez bitan. To svi igraci moraju da svate.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 avg 2013, 18:52

2:0 Jusufbašić zabio... 8-)

polahko ulazi u formu...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 avg 2013, 18:57

3:0 Zvonić....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 avg 2013, 19:32

Cestitke na 3 boda. Ali prava tekma je sa Celikom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2013, 19:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
saffet je napisao/la:Jedan od najboljih igrača veleža na klupi, Hebibovic, jer nije prihvatio ponuđene uslove za produženje ugovora. Ako cete tako momka da unistavate i ubijate u pojam, svaka vam cast.
Pa sta trebaju, gurati ga pa da djaba ode. Takvi igraci idu na tribine, a ne na klupu.

Nije ovo diktatorska zemlja. Po toj logici igrač ako je u posljednjoj sezoni ugovora mora pristati na sve ili tu godinu neće igrati. Šta ako mu nude par stoja za novi ugovor? Ko bi to sebi radio, pa niko normalan.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 10 avg 2013, 19:43

Pa sta trebaju, gurati ga pa da djaba ode. Takvi igraci idu na tribine, a ne na klupu.
Normalno ,tako i treba sta sad mrljo mali se vec umislio da je igracina ,a do juce se lomatao po podhumu,buturovic polju,kupresu i ostalim ledinama,eto sad njemu mizernu produzit ugovor .Ma mrs na tribine.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 10 avg 2013, 20:04

Mostarac ispravka nije dino hajdarovic odbio produziti ugovor nego Ani Hebibovic.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 avg 2013, 20:15

Tri boda bez igre,na zalaganje se nema sta prigovoriti jer su momci poginuli na terenu. Dino svaka cast mozda njegova najbolja utakmica u dresu Veleza,Sevko,Majkic i ostali ne na nivou ali solidni. Kodro nula bodova a o Zlaji nemam rijeci. Ne mogu vjerovat da ga Ibro gura da igra. Njegovi briljantni pasovi bi zavrsavali mnogo drugacije da je bila neka dr ekipa umjesto Leotara. Nista 3 boda su tu i idemo u Zenicu pokusat nesto mada s ovakvim preskakanjem igre cisto sumnjam Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 avg 2013, 20:18

****, normalna stvar u svijetu fudbala.U klubu se počelo raditi na ozbiljnosti izgleda.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 avg 2013, 20:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tri boda bez igre,na zalaganje se nema sta prigovoriti jer su momci poginuli na terenu. Dino svaka cast mozda njegova najbolja utakmica u dresu Veleza,Sevko,Majkic i ostali ne na nivou ali solidni. Kodro nula bodova a o Zlaji nemam rijeci. Ne mogu vjerovat da ga Ibro gura da igra. Njegovi briljantni pasovi bi zavrsavali mnogo drugacije da je bila neka dr ekipa umjesto Leotara. Nista 3 boda su tu i idemo u Zenicu pokusat nesto mada s ovakvim preskakanjem igre cisto sumnjam Forza Velez
Vidit ćemo hoće li se išta u Zenici promjeniti, sa današnjom igrom nemamo se čemu puno nadati.Očito nam fali jedan playmaker, trebali smo Misimoviću poslat ponudu, možda bi se vratio iz Kine, koji će **** tamo. :mrgreen:
Po meni greška i dovođenje Maletića.Imamo Dinu na desnom krilu i samo će mu ovaj mjesto zauzet a nama pare.Desetku su dobru trebali dovest, cijena nije bitna!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 avg 2013, 20:38

Neutral je napisao/la:

Nije ovo diktatorska zemlja. Po toj logici igrač ako je u posljednjoj sezoni ugovora mora pristati na sve ili tu godinu neće igrati. Šta ako mu nude par stoja za novi ugovor? Ko bi to sebi radio, pa niko normalan.
Dobio je sigurno vecu platu od dosadasnje.Barem bi trebao jer se dokazao od kako je dosao u klub.I sto on mora igrati ako ce za koji mjesec otici iz kluba djaba a da neko drugi sjedi na klupi.
Hebibovic mi je veoma drag igrac i volio bih ga i dalje gledati u crvenom dresu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 avg 2013, 21:02

Ne kukajte,i ne tražite dlaku u jajetu.Bodovi se pamte i to je najvažnije.
Željo sa lošom igrom ima 100% učinak,prvi su.
Koliko smo dosad puta igrali lijepo i gubili,kakve nam koristi od toga.
Ipak,nadam se da će sve leći na svoje mjesto,da ćemo zaigrati ljepše i još efikasnije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 avg 2013, 21:15

Da odmah kažem na početku da je utakmica mogla da krene u potpuno drugom smjeru da je sudija u prvom poluvremenu, na početku Kazaziću dao crveni karton, a već se bio za zadnji džep latio, ali se u milisekundi, hvala Bogu, predomislio.

Ista situacija za par minuta na suprotnoj strani, i, ajd makar se držao kriterijuma, i pokazao " samo " žuti igraču Leotara, kao i Kazaziću prije par minuta, svaka čast na tome.

Utakmica kao sama, nije nešto puno pokazala, dosta smo nepovezano igrali, a taj nedostatak smo nadoknađivali agresivnošću. Konačno su pokazali kako se gine za dres. :twisted:

Hajdarević ponovo oduševio. 8-) Momak zna šta nosi na srcu, i daje maksimum u svakoj tekmi. Zato i jesu na kraju utakmice bili povici : Ibro, stavi ga opet na klupu !, aludirajući naravno na Hajdarevića.

Kao što je većina predviđala, ova utakmica je ipak riješena lagano. Čestitke momcima na pobjedi.

I da se na kraju dotaknem Hebibovića, neću da ulazim u razloge držanja na klupi, međutim, i kada je ušao, bio je definitivno najgori na terenu, ja sam mu izbrojao 5 - 6 grešaka. Vidjelo se da bez volje igra. Neću da ga pljujem zato što hoće da ide, samo sam komentarisao njegovu igru, koja se i ne može nazvati igrom.

Slijedi Čelik u idućem kolu, vidjeti ćemo tada, gdje smo i šta smo. Naravno, ni poslije toga ne treba generalizirati, ali će ipak dati jedan dojam o trenutnom stanju u ekipi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 avg 2013, 21:23

Zizu slazem se s tobom. Ma dobro nije sudija ni mogao dat Zlaji crveni posto je Merzic bio zadnji kad ga je ovaj povukao. Jao lika sta uradi nebi mu Efenberg onako gurno loptu :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 10 avg 2013, 21:43

Sreća naša pa je Leotar katastrofa ekipa. Hajdarević najbolji igrač utakmice, dečko se popravio i ušao u formu i što se tiče njega samo možemo da očekujemo još bolje partije.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 avg 2013, 22:11

Rezultat se ne mora ni komentarisati al dvije druge stvari me raduju.
- stavljanje na klupu ko nece da produzi
- da uprava ispunjava obecano za pojacanja, ako je ovo za Maletica tacno a izgleda da jeste.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 10 avg 2013, 22:36

S obzirom da nisam bio na utakmici zamolio bih nekoga da mi kaze u kojoj formaciji je Velez igrao. Da li je opet u pitanju bila standardna Ibrina formacija 4-2-3-1 i ko je igrao klasicnog spica, a ko po lijevoj strani, s obzirom da je Hajdarevic igrao desno. Da li je Kodro igrao na mjestu Hebibovica, ili u vezi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 avg 2013, 22:42

------------------ Oštraković --------------------

Kodro ------Kazazić ---------Merzić --------Letić

---------------Majkić ------ Zolj ( ako sam dobro vidio ) ---

Hajdarević ------- Jusufbašić ---------- Okić

--------------Ćemalović --------------------
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 avg 2013, 23:03

Ne bih htio da trazim dlaku u jajetu, prezadovoljan sam pobjedom ali u odbrani strašno kiksamo. Hajde Merza i nekako ali Zlaja jako loš i puno grešaka pravi i vazda su nesigurni kad protivnički igrač pravi pritisak isto ko da se prepadnu. Hajdarović najbolji danas, Kodru na klupu, Majkić dobar danas, Okić solidan, Letić odličan (šteta što lob nije ušao, odlična akcija)

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 11 avg 2013, 00:24

anel81m je napisao/la:
****, normalna stvar u svijetu fudbala.U klubu se počelo raditi na ozbiljnosti izgleda.
Ja se slazem s tobom da se na neki nacin radi o ozbiljnosti uprave, ali da bi se na taj nacin pokazala ozbilnost zato sluzi konkurencija u ekipi, a ne da ispravljajuci jednu gresku,pravimo drugu, a to da se kodro gura na beka,a sve je danas viđeno. Nemojmo misliti da neka druga ekipa, kao sto je Celik ,nece iskoristiti ovu slabost.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []