4. kolo Premijer Lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

EvoMene
Kontakt:

4. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la EvoMene » 12 avg 2013, 21:58

Radnik - Vitez
Borac - Željezničar
Slavija - Zvijezda
Široki Brijeg - Rudar
Zrinjski - Travnik
Olimpic - Mladost
Čelik - Velež
Leotar - Sarajevo

Da čujemo mišljenja za 4. kolo. :)
Smoke Weed Everyday!

nime_tm87
Kontakt:

Re: 4. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2013, 22:01

Radnik - Vitez X ovdje X ko kuca, tvrda utakmica 1-1 na kraju
Borac - Željezničar X2 takodje tvrda tekma, malo golova na kraju nadam se 0-1
Slavija - Zvijezda X2 ovdje zvijezda uzima prvi bod/ove u ovoj sezoni, iznenadice slaviju 1-1
Široki Brijeg - Rudar 1 ovdje cist kec, ali nece ovo lako siroki uzeti 2-1
Zrinjski - Travnik 1X ne bi me cudio X vjerujte
Olimpic - Mladost 1 ovdje kec, tesko olimpic uzima 1-0
Čelik - Velež 1 ide ovdje prva pobjeda čelika, minimalno 1-0
Leotar - Sarajevo X ovdje čist X, 0-0

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 12 avg 2013, 22:26

Radnik - Vitez (ne ocekujem mnogo golova, tvrda tekma, mozda nekih 0:0, eventualno 1:1)
Borac - Željezničar (takodje zatvorena tekma, al nadam se nasoj pobjedi, makar 0:1, da uknjizimo nova tri boda)
Slavija - Zvijezda (ovdje bi mogao bit kec)
Široki Brijeg - Rudar (bez razmisljanja kec ko kuca)
Zrinjski - Travnik (bez razmisljanja kec ko kuca)
Olimpic - Mladost (bez razmisljanja kec ko kuca - Olimpic u zavidnoj formi, igraju momci do bola)
Čelik - Velež ( uz Brac - Željo, derbi kola, ocekujem golijadu, al neznam ko ima vece sanse, mozda favorit Celik zbog domacinstva i mozda su za tu neku nijansu u boljoj formi)
Leotar - Sarajevo ( sta reci, Sarajevo ne stoji najbolje trenutno, al velik je to klub, trebalo bi da se dohavizaju kad tad, mozda to bude bas sad, pa recimo da tipujem ovdje X2)
Volim te Željo!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 avg 2013, 22:26

Radnik - Vitez x ( Vitez se pokazao u ove 3 utakmice jako tvrda ekipa, bas kao i Radnik i u sudaru te dvije ekipe tesko ce biti pobjednika)

Borac - Željezničar 1 (Derbi kola, jako teska utakmica, obe ekipe i kvalitetne i imaju svoje adute. Ipak prednost Borcu zbog sigurno veceg motiva i domaceg terena)

Slavija - Zvijezda 1 (Slavija solidna ekipa, Zvijezda u debeloj krizi, prema tome sigurna pobjeda domacina)

Široki Brijeg - Rudar 1 (Sigurica kola, Siroki Brijeg u top formi, Rudar ce zeljeti samo da primi sto manje golova, a poraz mu je neizbjezan)

Zrinjski - Travnik 1 (Ove godine Zrinjski puno jaci, puno ozbiljniji i mislim da ce se Travniku osvetiti za proslogodisnji poraz na svom terenu)

Olimpic - Mladost 1 ( Olimpic puno jaci, prvi poraz novog premier ligasa)

Čelik - Velež 1 (Jos jedan veliki bh derbi starih rivala jos od prije rata. Velezu tradicija u Zenici nije saveznik, Velez je u Zenici uglavnom prolazio kao "bos po trnju" i nadam sa da ce biti tako i ovog puta, mada Velez uopste nije losa ekipa. Celik ce uci u ovaj mec sa daleko vise motiva, da konacno obraduju svoje navijace i simpatizere i smatram da iako izuzetno cijenim ekipu Veleza, da oni u Zenici nemaju sta da traze)

Leotar - Sarajevo 2 (Sarajevo puno kvalitetnije, posebno jos ce imati vise motiva da se iskupe radi poraza na svom terenu. Ove godine slabasni Leotar , Sarajevu nece predstvaljati problem)

Eto mog skromnog misljenja :D

Sigurno ovo gore sto je napisano nece biti pogodaka 8/8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 12 avg 2013, 22:50

Radnik - Vitez 1 (Tvrda, borbena utakmica, očekujem ipak minimalnu pobjedu domaćina golom u drugom dijelu)
Borac - Željezničar 1 (Navijački, nadam se da će presuditi domaći teren)
Slavija - Zvijezda 1 (Mislim da Zvijezda u ovom stanju nema šta tražiti kod Slavije koja je u prva tri kola pokazala da ima sasvim solidan tim za ovu ligu)
Široki Brijeg - Rudar 1 (Rudar veoma loš zasada, Široki medju boljim u ligi, kec je neminovan)
Zrinjski - Travnik 1 ( Ne vidim da Travnik ima ikakve šanse u Mostaru)
Olimpic - Mladost 1 (Nažalost vrijeme je za prvi poraz Mladosti, Olimpic je previše kvalitetan)
Čelik - Velež 1 (Uz utakmicu u Banja Luci derbi kola, prednost domaćinu, mislim da će ostvariti prvu pobjedu pogotovo ako imamo u vidu grozno izdanje Veleža na jedinom dosadašnjem gostovanju kod Širokog)
Leotar - Sarajevo X (Leotar nikad gori, ali moraju se čupati barem kući, mislim da Sarajevo dosada nije pokazalo neku zavidnu formu tako da sumnjam da će pobijediti u Trebinju)

Moglo bi ovo biti kolo domaćina, evo meni se čak 7 kečeva javlja. :D
Smoke Weed Everyday!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 avg 2013, 22:56

Radnik - Vitez 2 (Vitez jača ekipa)

Borac - Željezničar 12 (Mnogo teško za prognozu, 0-2 golova recimo)

Slavija - Zvijezda 1 (Slavija bolja, i ovjerava bodove iz Prijedora)

Široki Brijeg - Rudar 1 (Sigurica kola, Rudar jedan od kandidata za ispadanje)

Zrinjski - Travnik 1 (Ovo moraju dobiti, mada neće biti lako)

Olimpic - Mladost 1 (Olimpic najbolje otvorio sezonu, i pobjedom moraju nastaviti niz)

Čelik - Velež 1x (Čelik dobra ekipa, ali Velež neugodan)

Leotar - Sarajevo 2 (Ovo moraju dobiti, Leotar će biti zadnji na polusezoni, dajem glavu.)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 12 avg 2013, 23:03

Radnik - Vitez - 1 Radnik ovo mora dobiti, domaćinska.
Borac - Željezničar - 1 Po meni za sad Borac mnogo bolji,iako ima ovih 5 bodova, Zeljo je imao daleko laksi raspored u prva 3 kola, i dobijen sa minimalcem.Sada imaju veoma teze gostovanje u BL.
Slavija - Zvijezda - 1 Šta reći za Zvijezdu ove godine, još nema postignutog gola,mislim da Sarajlije im neće dozvoliti ni 1 bod odnijeti u Gradačac.
Široki Brijeg - Rudar -1 Široki ove godine će zablistati.Ovo je sigurica.
Zrinjski - Travnik - 1 Posle onog 0:3 iz Gradačca,na svom terenu imaju sličnu ekipu poput Zvijezde.
Olimpic - Mladost - X Namučili su Široki i Čelik, namučiće i Olimpic.Ovo sam stavio više navijački ali sve 3 tipa,po meni su moguća.
Čelik - Velež - 1 Ako bude još jedan remi Čelika,eto smjene Jagodića :lol: Više sam očekivao od Čelika, pobjedom opet su u vrhu,zato dajem ovu 1, ali i X je u kombinaciji.
Leotar - Sarajevo -2 Uf, ovo će biti za "utjehu" navijačima Sarajeva zbog onog gola Wagnera.Biće puno golova Sarajeva :D
003871312

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 avg 2013, 23:06

Radnik - Vitez 1,al ako bude X ili 2 sigurno je stimaljka :lol:
Borac - Željezničar navijacki 2,al mislim da niko nece htjeti izgubiti,jedan ili nijedan go
Slavija - Zvijezda 1 slavija,bar do sad bolja,jos svoja oranica
Široki Brijeg - Rudar 1 siroki,suvisno sta reci jos,osim da su jedna od 2 najkvalitetnije ekipe
Zrinjski - Travnik mesari bunker 1x
Olimpic - Mladost 1 olimpic uz huk sa tribine :mrgreen:
Čelik - Velež x2,ali prije da zenicani nastavljaju tradiciju markica po mark...opsss. bod po bod ;)
Leotar - Sarajevo komsije su u zestokom knock down-u,mozda nece pobjediti,jer je leotar dole vazda nezgodan,ali nece sigurno ni izgubiti 100%

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 12 avg 2013, 23:24

- Radnik - Vitez 1 Domacinska sigurica. Radnik nakon 5 kola ima neuporedivo tezi raspored tako da ovo mora dobiti. Tesko cemo do bodova posle petog kola.
- Borac - Željezničar 1x Mislim da je realniji x ali moguc je i domacinski kec uz pomoc publike.
- Slavija - Zvijezda 1 Domacini moraju verifikovati bodove iz proslog kola.
- Široki Brijeg - Rudar 1 Neizvjesno ali mislim da ce biti domacinski 1.
- Zrinjski - Travnik 1 Sigurica.
- Olimpic - Mladost 1x2 Svi nesto hvale Olimpik kao da je u pitanju Barselona. Ja gledam snimke utakmica i nista mi nije jasno cemu tolika euforija, sem cinjenice da su fizicki bas dobro spremni. Evidentno je da su kvalitetna ekipa ali tolika euforija je nepotrebna. Ovde je sve moguce.
- Čelik - Velež 1 Celik tradicionalno dobija Velez u Zenici
- Leotar - Sarajevo 2 Na zalost, mislim da je ovde 2 sigurna.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 avg 2013, 00:20

Radnik - Vitez - 1- radink definitvno kvalitetnija ekipa,viteza posluzila pocetnicka sreca tako da ovdje nema dilema
Borac - Željezničar-2-derbi ovog kola bez ikakve dileme,navijacki igram 2 na zelju ali ne samo iz srca nego mislim da smo trenutno kvalitetniji i u boljoj formi,borac do sad jedino pokazo da zna penale pucat mada krajnje neizvjesnu utakmicu ocekujem,uz pobjedu nasu na kraju naravno :D
Slavija - Zvijezda-1-slavija sasvim solidna ekipa koja ce brige oko opstanka predbroditi u prvom dijelu sezone,zvijezda ocajno krenula i mislim da se jos nece dic od tog udarca.Slavija također tradicionalano jaka kuci tako da zvijezda ovdje nema sta trazit
Široki Brijeg - Rudar-1-mislim da je ovdje sve jasno po imenima koja se sastaju
Zrinjski - Travnik-1-zrinjski se polako dize u formi i ide ka vrhu tabele i borbi za evropu,travnik sazrio za ispast ima 3 sezone ali eto vazda ostanu nekako,međutim ove godine mislim da je kraj i da im se smijesi federalna liga
Olimpic - Mladost-1-olimpik u strasnom naletu cini se odlucniji nego ikada da dohvate evropu,da su imali malo srece u prva tri kola mogli su i dijeliti prvo mjesto medjutim i ovako su dobro poceli.Mladost simpaticna ekipa,ali mislim da nemaju sansi na otoci ,olimpik je puno kvalitetnija ekipa
Čelik - Velež-1-celik mora konacno nekoga dobiti,a velez je tradicionalano los kao gost na bilo kom terenu a pogotovo u zenici tako pobjeda domacina 95%
Leotar - Sarajevo-x-mislim da ovakvom rasulu nece ni leotara moc dobit :D
=\_1921_/=

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2013, 01:31

Radnik - Vitez 1 Domacinski
Borac - Željezničar 1 Borac bolji
Slavija - Zvijezda X Zvijezda bez ijedne sanse do boda 0:0
Široki Brijeg - Rudar 1 Siroki lagano
Zrinjski - Travnik X Duel starijeg i mladjeg kluba. Stariji uzima prve bod/ove u gostima
Olimpic - Mladost 1 Vukovi lagano 2:0
Čelik - Velež 2 Vrijeme je vise da mlatnemo Celik u Zenici. Veliki respect za Likce
Leotar - Sarajevo 2 Leotar truba
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 avg 2013, 07:49

Radnik - Vitez 1 radnik na domacem terenu dobija nezgodne goste

Borac - Željezničar 1 borac ce doci do pobjede jer zeljo i nije nesto posebno pokazao dosad igraju na iskustvo,ali borac ce ih sigurno dobiti

Slavija - Zvijezda 2 nakon odlicna 3 kola zvijezda ce nastaviti isto tako i u ist. sarajevu ocekujem golijadu gostiju

Široki Brijeg - Rudar 1 (Sigurica kola, Rudar jedan od kandidata za ispadanje)

Zrinjski - Travnik 1 sta reci

Olimpic - Mladost 1 sve osim keca iznenadenje

Čelik - Velež 1 nako neznam velez mi izgleda domacinska ekipa

Leotar - Sarajevo 2 nadam se dvici da nam leo ne pobijeze puno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 13 avg 2013, 09:13

4. KOLO
DATUM SAT DOMAĆIN GOST REZ.
17.08.13. 17:30 FK Radnik B. - NK Vitez 1-1 tvrda utakmica podjednakih ekipa
17.08.13. 17:30 FK Borac - FK Željezničar 1-1 realno , ali moguca svca tri znaka
17.08.13. 17:30 FK Slavija - NK Zvijezda 2-0 sigurica kola
17.08.13. 17:30 NK Široki Brijeg - FK Rudar P. 2-1 rutinska pobjeda sirokog
17.08.13. 17:30 HŠK Zrinjski - NK Travnik 2-0 konacno domaci trijumf plemica
17.08.13. 17:30 FK Olimpic - FK Mladost V.O. 2-0 olimpik siguran
17.08.13. 17:30 NK Čelik - FK Velež 2-1 stari derbi i pobjeda domacina
17.08.13. 17:30 FK Leotar - FK Sarajevo 1-0 iznenađenje kola

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 13 avg 2013, 15:12

Radnik - Vitez 1
Borac - Željezničar X
Slavija - Zvijezda 1
Široki Brijeg - Rudar 1
Zrinjski - Travnik 1
Olimpic - Mladost 1
Čelik - Velež X
Leotar - Sarajevo 2
Bratstvo do groba....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 avg 2013, 15:19

Radnik - Vitez 1
Borac - Željezničar X
Slavija - Zvijezda 1
Široki Brijeg - Rudar 1
Zrinjski - Travnik 1
Olimpic - Mladost 1
Čelik - Velež X
Leotar - Sarajevo X
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 13 avg 2013, 15:26

Radnik - Vitez - Radnik slavi minimalnim rezultatom u dosadnoj utakmici
Borac - Željezničar - U derbiju kola podjela bodova uz dosta golova, 2:2
Slavija - Zvijezda - Zvijezda kriminalna, Slavija potvrđuje 3 boda iz Prijedora, 2:0
Široki Brijeg - Rudar - Ako se zeli boriti za titulu, Siroki ovakve utakmice mora pobjeđivati, 3:0
Zrinjski - Travnik - Potvrđujemo bodove iz Gradačca, 2:0
Olimpic - Mladost - Zicer kola, 4:0
Čelik - Velež - Prva 3 boda za Celik ove sezone protiv tima iz Vrapcica, 2:0 Kajkut x2
Leotar - Sarajevo - Sarajevo koristi losu situaciju kod domacina i iskupljuje se za domaci poraz od Sirokog, 1:2

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 13 avg 2013, 15:38

Radnik - Vitez X-podjednake ekipe

Borac - Željezničar 1-po navici..borac jeste potanak ove godine,ali ne baš u toj mjeri da bi i od ovakvog željezničara gubio bodove...a imamo i težak raspored nakon toga,tako da ne smijemo prosipati bodove protiv ovakvih ekipa.

Slavija - Zvijezda X-mora se i zvijezda pomjeriti sa nule,izginuće za prvi bod..

Široki Brijeg - Rudar X-mora i po koje iznenađenje doći

Zrinjski - Travnik 1-ovdje očekujem 2-0

Olimpic - Mladost 1-olimpik jako fina ekipa,iskoristiće neiskustvo mladosti u premijer ligi.

Čelik - Velež X-uh,ovo će biti utakmica...volio bih da bude na tv!

Leotar - Sarajevo 2-svaki komentar je suvišan...leotar-zdravo!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 avg 2013, 15:44

Radnik - Vitez 1
Borac - Željezničar X
Slavija - Zvijezda 2
Široki Brijeg - Rudar 1
Zrinjski - Travnik 1
Olimpic - Mladost 1
Čelik - Velež 1
Leotar - Sarajevo 2
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 13 avg 2013, 15:54

Radnik - Vitez 1 - Radnik mora dobijati ovakve tekme ako ne želi probleme oko opstanka , Vitez mi se ne čini kao ozbiljna ekipa , pokušaće bunkerom ovdje do boda
Borac - Željezničar X - Dosta nezahvalna utakmica za prognuzu , eto neka bude X . Željo ima dobar početak sezone,igra protiv Travnika je bila odlična,protiv viteza baš i ne ali bitno je da su pobjede tu.Borac iako je imao problema pred poćetak sezone , uspio je da sastavi sasvim solidan tim . Neka sve protekne u najboljem redu i neka bolji pobjedi.
Slavija - Zvijezda 1 - Zvijezda ima dosta problema na početku sezone i Slavija je sigurno ekipa koja će to znati iskoristiti
Široki Brijeg - Rudar 1 - iako je ekipa Širokog Brijega sigurno istrošena,pobjeda protiv Rudara koji je napravio kiks kod kuće ne smije doći u pitanje ako ove godine imaju šampionske ambicije
Zrinjski - Travnik 1 - Iako se Zrinjski mnogo pojačavao i puno se obećavalo , dovedeni su razni polovnjaci iz PL BIH koji ne mogu ovu ekipu odvesti do titule . Travnik također ima jako loš tim , ali proišle godine su ovdje iznenadali . Opet mislim da Zrinjski ne smije sebi dozvoliti drugi vezani kiks kod kuće i da dolaze ovdje do pobjede.
Olimpic - Mladost 1 - Olimpik je sjajno otvorio sezonu , sastavili su finu ekipu (pojačanu Torlakom) i ovdje ne očekujem da će imati ikakvih problema .
Čelik - Velež 1 - Čelik je sezonu otvorio na način koji sigurno njegovi navijači nisu očekivali tako da se ovdje pobjeda postavlja kao imperativ . Što se tiče Veleža ostvarili su dvije očekivane pobjede i ne očekujem da se sa bod(ovima) vrate iz Zenice
Leotar - Sarajevo x2 - Oba kluba se nalaze u problemima , Leotar finansijskim , Sarejevo rezultatskim . Očekujem tvrdu utakmicu , ali opet bi blagu prednost dao komšijama , ali zbog svega viđenog od njih u ovoj sezonu staviću dvoznak
ZELJEZNICAR 1921!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 13 avg 2013, 16:05

Radnik - Vitez 1-1 (Onaj napadač sa br.7 - Kapetan ili Šišić)
Borac - Željezničar 0-1 (Adilović)
Slavija - Zvijezda 1-1 (Dudić pen - Pandža)
Široki Brijeg - Rudar 4-1 (KordićX2, Ješe, Vagner - Cruz)
Zrinjski - Travnik 2-0 (Simeunović, Stojkić)
Olimpic - Mladost 2-1 (Muharemović, Smajić - ?)
Čelik - Velež 1-1 (Kajkut-Ćemalović)
Leotar - Sarajevo 0-1 (Suljić)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.