Nisam znao da si upoznat sa onim ljepoticama, i da su usput i tvoje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Izvini, neće se ponoviti

Ja te volim, volim Željo..
- Evolution87
- Kontakt:
evolucioni nikad ne spuljiraDex je napisao/la:@Evolucioni
Kakva je to šuplja![]()
izvinjene prihvaceno. i ja se nadam da se nece ponovitigio10 je napisao/la:Izvini, neće se ponoviti![]()
Nisam znao da si upoznat sa onim ljepoticama, i da su usput i tvoje![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@Dex to je još bolje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zeman je napisao/la:@Zole
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
NAPRIJED NARODE!
On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
<3LBJ MVP je napisao/la:On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole

NAPRIJED NARODE!
Sta maji?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
I mojeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ovaj put imas moje odobrenje i slobodno radi sta zelis.CashMan je napisao/la:
A da probaš preći u Banoviće?
Jedino ako Šaban neće više da koristi stari profil kad mu istekne ban, nego ovaj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Provaljujete se, nemam stari profil, a sad ću legendi reala i pojasniti na pp 
Manijaci, oprostite!
Gdje sad onaj Sojic, imam je'no pitanje za nj'.
" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
<33333333333333LBJ MVP je napisao/la:On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole
@Zeman <33
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Naci cemo mjesta i za tebe,ne moras se pravit grubBosniacum Lilium je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljiljane znamo mi i za tebe, tebe bare
GAY IS OK!
GAY IS OK!
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ? 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
Nema me pola dana na forumu i odmah gay lobi formiran. Ojjjjj.Narin je napisao/la:Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
Ne smije se ovaj forum napustati , ocigledno.
@LBJ , ocito nije upoznat sa nasim orgijama.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 14 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Koliko nisi aktivan na forumu?Narin je napisao/la:Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
Maestro je vođa iz sjene
Al nerviraju ovi komarci

Al nerviraju ovi komarci
uschtipak je napisao/la:Gdje sad onaj Sojic, imam je'no pitanje za nj'.![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.