FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nusmir
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nusmir » 15 avg 2013, 01:25

Zodiac je napisao/la:Komšija je najpreči 8-) .
jedino sto je vaznije od komsije jest komsinica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2013, 08:20

jarane pa pricali su dobit cemo Kakanj, dobit cemo bodove za zelenim stolom protiv Branitelja, koje smo ustvari i trebali dobiti , zbog prppusta domacina u organizaciji i bez obzira sto nisu to njihovi navijaci..tim navijacima ne pise na celu koji su dosli za koga nvijaju ..to sto i znamo da su Ultrasi to je druga stvar ... pa cemo dobit Rudar, pa ovo ono, pa Vitez nije zeio pobjedit Lukavac jer da bi pustili Slobodi kako bi ih ona prestigla.. svasta se pisalo po forumima ... uglavnom ovo da su pojedini igraic uzeli lovu od Banovica to je tacno... i ovja Cejvanovic jede ****..sad su ga ovo prmazali onaj smrad Denim Rahmanovic i td ....fazon je sto utakmica Banovicima je svakako pustena... a sta se imamo sikirat, pa ova ekipa bi trebala dobiti Buducnost ove sezone, pa i na pripremnoj u Banovicima su ih sad dobili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 15 avg 2013, 09:26

situacija je jasna samo vi koji pisete po forumu nemate pojma ni o cemu..utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare i pocastio ostale trenere,dao sitnis GRADI CEJVANOVICU i jos jednom igracu i poveo sa sobom KARICA na utakmicu Litvanija BiH a vi se ostali zajebavajte protiv Banovica..zasto nko ne pita ako im je toliko stalo do slobode zasto nisu bili na utakmici nego u litvaniji..a mozda je on pocastio putem i troskom Karica za ndobre rezultate uprosloj godini..e sada kada je trebala biti isplata i placa para ponoivo nema a Cejvan se pobunio i prigovorio a "a gdje su pare od BANOVICA " i zato je dobio nogu u guzicu..a vi se samo prsite i u nebesa dizite Azmira..a koji bi glupi biznismenn sa zapada dosao i davao svoje pare u rupu bez dna a da nema koristi ili da nije vidio mogusnost koristi..bili to mozda neko od vas ucinio??? prije nego sto nesto kazete mora te biti dobro informisani i razmislite dobro.poz svim ljudima dobre volje i svima koji zele slobodi bolju buducnost

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 15 avg 2013, 09:32

Ne može to tako. Svi pišu ovdje kao da imaju sve informacije i kao da su i sami učestvovali u svemu. Dajte dokaz za tvrdnje ili čekajte više informacija.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 15 avg 2013, 09:41

tuzlajug je napisao/la:situacija je jasna samo vi koji pisete po forumu nemate pojma ni o cemu..utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare i pocastio ostale trenere,dao sitnis GRADI CEJVANOVICU i jos jednom igracu i poveo sa sobom KARICA na utakmicu Litvanija BiH a vi se ostali zajebavajte protiv Banovica..zasto nko ne pita ako im je toliko stalo do slobode zasto nisu bili na utakmici nego u litvaniji..a mozda je on pocastio putem i troskom Karica za ndobre rezultate uprosloj godini..e sada kada je trebala biti isplata i placa para ponoivo nema a Cejvan se pobunio i prigovorio a "a gdje su pare od BANOVICA " i zato je dobio nogu u guzicu..a vi se samo prsite i u nebesa dizite Azmira..a koji bi glupi biznismenn sa zapada dosao i davao svoje pare u rupu bez dna a da nema koristi ili da nije vidio mogusnost koristi..bili to mozda neko od vas ucinio??? prije nego sto nesto kazete mora te biti dobro informisani i razmislite dobro.poz svim ljudima dobre volje i svima koji zele slobodi bolju buducnost
Ne pricaj gluposti totalno si neupucen.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

sogun
Kontakt:

Post Postao/la sogun » 15 avg 2013, 09:47

Kako će se vama obiti taj Azmir o glavu. Neka vas ovi tuzlanski portalčići i dalje filuju glupostima i na fk sloboda i na onom krdzolini portalu

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 avg 2013, 10:13

tuzlajug je napisao/la:situacija je jasna samo vi koji pisete po forumu nemate pojma ni o cemu..utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare i pocastio ostale trenere,dao sitnis GRADI CEJVANOVICU i jos jednom igracu i poveo sa sobom KARICA na utakmicu Litvanija BiH a vi se ostali zajebavajte protiv Banovica..zasto nko ne pita ako im je toliko stalo do slobode zasto nisu bili na utakmici nego u litvaniji..a mozda je on pocastio putem i troskom Karica za ndobre rezultate uprosloj godini..e sada kada je trebala biti isplata i placa para ponoivo nema a Cejvan se pobunio i prigovorio a "a gdje su pare od BANOVICA " i zato je dobio nogu u guzicu..a vi se samo prsite i u nebesa dizite Azmira..a koji bi glupi biznismenn sa zapada dosao i davao svoje pare u rupu bez dna a da nema koristi ili da nije vidio mogusnost koristi..bili to mozda neko od vas ucinio??? prije nego sto nesto kazete mora te biti dobro informisani i razmislite dobro.poz svim ljudima dobre volje i svima koji zele slobodi bolju buducnost
sogun
Kako će se vama obiti taj Azmir o glavu. Neka vas ovi tuzlanski portalčići i dalje filuju glupostima i na fk sloboda i na onom krdzolini portalu
Samo mi recite kako vas nije stid!?
Tko ste vi uopšte? Tko vas plaća da tako pričate?

Nisu ljudi ludi! Zna se odlično tko je u februaru pokazao kome je stalo do Slobode.
Što se mene tiče, možemo se sutra ugasiti, ali onih 300-tinjak ljudi koliko ih je prodefilovalo kroz okrugle stolove imaju moje prijateljstvo do kraja života.

Jedini koji je bio da se ne pomogne Banovičima je bio Nusret Helić, načelnik Gračanice, a inače jedan teški psihopata i kompleksni bolesnik, koji je po stranačkoj liniji urgirao kod našeg načelnika! WTF
.utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
samo ću to reći :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uzeo pare hahahahahahahhahaha
Ne mogu da vjerujem

Čuj uzeo pare od Banovića :lol: :lol: :lol:

Stvrano imamo gamad koja hoda ovim gradom to je za nepovjerovat :roll:
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 avg 2013, 10:51

sogun je napisao/la:Kako će se vama obiti taj Azmir o glavu. Neka vas ovi tuzlanski portalčići i dalje filuju glupostima i na fk sloboda i na onom krdzolini portalu

Jesi se to regg.na ovaj forum samo da ovo napišeš?

Pišite dušmani pišite,ljubomora je čudo :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 avg 2013, 10:55

Posljednja provjera pred Troglav

slika

Crveno - crni su uoči početka sezone i utakmice protiv Troglava, na jučerašnjem treningu odigrali još jedan međusobni meč.Na kraju su slavili Bijeli rezultatom 2:1. Bila je ovo posljednja provjera pred utakmicu sa hercegovačkim timom.

Bijeli su nastupili u sastavu: Hadžić, Ljubas, Ćejvanović, Efendić, Nezić, Omić, Pršeš, Brčkalić, Mehidić, J. Mujkić, Galin i po izboru Smajila Karića trebali bi biti udarna postava Slobode u subotnjem meču.

Za Crvene su nastupili: Hodžić, A. Mujkić, Omerović, Mehanović, Salihović, Fejzić, Kasumović, Jaganjac, Musić, Selamović, Smajlović.

Fudbaleri u crvenim dresovima poveli su već u trećoj minuti kada je iz slobodnog udarca Omerović postigao prekrasan gol. Samo osam minuta kasnije Bijeli stižu do poravnanja. Nakon slobodnog udarca golman Hodžić slabo reaguje, lopta mu se odbija od prsa, a na nju natrčava Jasmin Mujkić kome nije bilo teško da je pospremi u mrežu.

Bijeli su stigli do pobjede pred sami kraju utakmice kada je Mehidić iskosa sa lijeve strane snažno šutirao, a Hodžić bio nemoćan da je zaustavi na njenom putu ka mreži.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 15 avg 2013, 11:20

Gledaj ovih sto se registruju i sto seru, taman se u klubu pocelo nesto radit i u ovih par zadnji sedmica imali smo dobrih vijesti vise neg zadnje 3g, sad ovi placenici nasli da seru, pa pitam vas **** imatel stida. Azmir da nije dosao sad klub nebi ni postojao ugasio bi se, mada je nekim to mozda i bio cilj, pa vam Azmir planove pokvario. Godinama se krade Sloboda i nehljebari se bogate na njen racun, sad neko dosao ko hoce da radi i donio pare, ova **** hoce da pocrkaju od muke, jer nema se vise mogucnosti lezat i krast od Slobode. Sto se placenici ne registrovaste da serete kad je klub ispadao i gasio se, a ja vi ste **** tad vas nije imao ko placat da serete jer je i Sloboda bila u ****. Klub ispada i raspada se ni traga ni glasa, od clanova uprave, skupstine, opstine, ulizica koji lizu guzicu Imamovicu, i ovih velikih ljubitelja Slobode ko Tinja niko nije htio pric Slobodi i zauzet se za nju. Sad Azmir dosao sa parama i uveo sistem kakav takav ove uhljebe nemogu vise tako krast, sad da bilo kako popljuvat Azmira iako covjek uradi sto stvari dobro i samo nek se ukaze prilika bilo kakva ove uhljebe pljuju. Pa bolan covjek zaradi za sedmicu, vise neg sto su ove uhljebe za cijeli zivot, i on da od prodaje utakmice sebi placa put, pa koja ste vi **** nemogu da vjerujem.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 15 avg 2013, 11:21

fukaratz je napisao/la:koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece moci ;) Azmire samo naprijed
Dzaba vam bodovi u Banovicima kad cemo vas mi dernuti u tuzli ;)
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 15 avg 2013, 11:25

Mozda nebi bilo lose da Azmir kaze i dokaze ako moze koliko je to on para potrosio na slobodu.Mislim da su neki prije njega dali mnogo vise.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2013, 11:30

Tayyp je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece moci ;) Azmire samo naprijed
Da kao i prosle godine...dva puta sto ste nas "dernuli"
Nadam se da cete ove godine ispasti, vrijeme je...poganijeg naroda od vas nisam vidio i ljubomornijeg.

A tih 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bugojnu nemamo sigurno. To ce se vidjeti kad budemo igrali u Bihacu za mjesec-dva. Kao ni u Banovicima jer su neki igraci uzeli novac i vise nisu u klubu, ja cak sumnjam na Crnogorca kao vodju svega toga...U Bugojnu pogotovo nemamo, kad smo mi uopste bili dobri sa njima...
Mi kad smo ispadali nismo mogli sa Zvjezdom da se dogovorimo, a kamoli sa tim nekim klubovima sto su podaleko od Tuzle :arrow:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2013, 11:32

Tayyp je napisao/la:Mozda nebi bilo lose da Azmir kaze i dokaze ako moze koliko je to on para potrosio na slobodu.Mislim da su neki prije njega dali mnogo vise.
Azmir svaki mjesec trazi 50 000 KM iz Amerike, prije njega su neki samo uzeli i pokrali sve zivo..I sta tebe imaju zanimati finansije Slobode kad je mrzis iz dna duse. Ne zanimaju ni nas finansije tvog plavog kluba, mnogo od nas ni ne znaju ko vas vodi jer nas iskreno boli briga...

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 15 avg 2013, 11:42

mogao je zivjeti jos 100 god u americi i biti predsjednik svih opstinskih klubova od drine do une ali da bi se promovisao trebalo je biti nesto u slobodi..i sabovici su davali mrvice na pocetku i sada govore da su pozajmljivaloi slobodi i da im je sada duzna ..sta mislite kakav ce epilog biti sa azmirom???

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 avg 2013, 11:44

tuzlajug je napisao/la:mogao je zivjeti jos 100 god u americi i biti predsjednik svih opstinskih klubova od drine do une ali da bi se promovisao trebalo je biti nesto u slobodi..i sabovici su davali mrvice na pocetku i sada govore da su pozajmljivaloi slobodi i da im je sada duzna ..sta mislite kakav ce epilog biti sa azmirom???
Fule bolan, providan si, dosadan, i smaraš sa glupostima. Uradi ti nešto što će doprinjeti klubu, ostavi se foruma i fejsbuka. De malo šta uradi korisno na svojoj poziciji.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 15 avg 2013, 11:47

tuzlak1987 je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:
Da kao i prosle godine...dva puta sto ste nas "dernuli"
Nadam se da cete ove godine ispasti, vrijeme je...poganijeg naroda od vas nisam vidio i ljubomornijeg.

A tih 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bugojnu nemamo sigurno. To ce se vidjeti kad budemo igrali u Bihacu za mjesec-dva. Kao ni u Banovicima jer su neki igraci uzeli novac i vise nisu u klubu, ja cak sumnjam na Crnogorca kao vodju svega toga...U Bugojnu pogotovo nemamo, kad smo mi uopste bili dobri sa njima...
Mi kad smo ispadali nismo mogli sa Zvjezdom da se dogovorimo, a kamoli sa tim nekim klubovima sto su podaleko od Tuzle :arrow:
Kad smo "MI" pogani i ljubomorni nije mi jasno zasto "VI" niste uspjeli zavrsiti ni jednu utakmicu pa cak ni u Gradačcu.Mi ispali ili ne to je nasa stvar ali jedno je cinjenica da je sloboda bila jaka i stabilna samo prije rata a ako se malo raspitas cut ces koliko su nase fabrike gurale para u tu rupu bez dna u tom periodu.Mozda se u tome krije i odgovor na tvoju konstataciju da vas mi mrzimo.Sad vam je azmir dobar a mi vam se gadimo.Sutra ce vam se gaditi i azmir a uzdizat cete nekog treceg.To je jednostavno vasa sudbina.Glasaj za imamovica kupaj se u tzv moru i uzivaj a sa sportom se pozdravi to je vasa proslost nazalost.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2013, 11:56

Mi smo ispali casno i dostojanstveno iz PL. Drago mi je ustvari sto nisu sredili nista u Gradaccu jer bi tako sve bilo iz godine u godinu i nebi nikad naprijed krenuli...
To sto su "vase" fabrike gurale novac u Slobodu nije tvoj problem, ti vjerovatno nisi tad bio ni ziv. Tad su bila druga vremena i te fabrike su imale vise na promociji od Slobode koja je bila vrh ex yu nogometa i nisu bile vase fabrike vec drzavne. Vazno je da su vam sda i alija pozlatili te fabrike pa da sad rade punom parom...Kupio vas indijac za marku i evo urusilo se sve. Bukvalno vam indijski cigani drze fabrike...
Al dobro je narod zna, SDA...

Azmir nam je dobar naravno, a vi takvi normalno da cete nam se gadit jer vi ne bi imali uopste obrazovanih i sposobnih ljudi da nije Tuzle i tuzlanskog univerziteta i mnogi od vas ovdje rade i proveli su skolovanje, a tamo sa strane pljuju...

Mi ako si skontao i ne volimo Imamovica jer je ucestvovao u unistavanju sporta, kao i jos neki iz njegove stranke, napravio je i dobrih stvari. Bar ta jezera su privukla ljude i bude mjesecno oko 200 000 ljudi na jezerima. A sta to privlaci ljude u Lukavac? nista...sta je to vas nacelnik uradio i vladajuca struktura? niko i ne zna gdje je lukavac, a svi u Jugoslaviji znaju gdje je Tuzla, zato pokrije se bgt jer ce Radnicki kad tad opet biti filijala Slobode sto je bio uvijek
I taj nas sport, mi se samo mozemo ponositi historijom naseg sporta, a vi te historije nemate...A krenut cemo na bolje u buducnosti sa sposobnijim ljudima

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 avg 2013, 12:03

Tayyp je napisao/la:Mi ispali ili ne to je nasa stvar
Isto tako - naš klub, rezultati i namještanja su naša stvar. Što tebe boli neka stvar? Dokazuješ samo da te više interesira Sloboda negoli Radnički. Bože sačuvaj, kakav bolestan mentalitet... Ljubomora i zavist isijava iz postova. :lol:

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 15 avg 2013, 12:10

tuzlak1987 je napisao/la:Mi smo ispali casno i dostojanstveno iz PL. Drago mi je ustvari sto nisu sredili nista u Gradaccu jer bi tako sve bilo iz godine u godinu i nebi nikad naprijed krenuli...
To sto su "vase" fabrike gurale novac u Slobodu nije tvoj problem, ti vjerovatno nisi tad bio ni ziv. Tad su bila druga vremena i te fabrike su imale vise na promociji od Slobode koja je bila vrh ex yu nogometa i nisu bile vase fabrike vec drzavne. Vazno je da su vam sda i alija pozlatili te fabrike pa da sad rade punom parom...Kupio vas indijac za marku i evo urusilo se sve. Bukvalno vam indijski cigani drze fabrike...
Al dobro je narod zna, SDA...

Azmir nam je dobar naravno, a vi takvi normalno da cete nam se gadit jer vi ne bi imali uopste obrazovanih i sposobnih ljudi da nije Tuzle i tuzlanskog univerziteta i mnogi od vas ovdje rade i proveli su skolovanje, a tamo sa strane pljuju...

Mi ako si skontao i ne volimo Imamovica jer je ucestvovao u unistavanju sporta, kao i jos neki iz njegove stranke, napravio je i dobrih stvari. Bar ta jezera su privukla ljude i bude mjesecno oko 200 000 ljudi na jezerima. A sta to privlaci ljude u Lukavac? nista...sta je to vas nacelnik uradio i vladajuca struktura? niko i ne zna gdje je lukavac, a svi u Jugoslaviji znaju gdje je Tuzla, zato pokrije se bgt jer ce Radnicki kad tad opet biti filijala Slobode sto je bio uvijek
I taj nas sport, mi se samo mozemo ponositi historijom naseg sporta, a vi te historije nemate...A krenut cemo na bolje u buducnosti sa sposobnijim ljudima
Bude 200 000 posjetilaca na tim vasim barama a u vrijeme kad je sve fiskalizovano tu se za kupovinu karte izdaje obican racun koji je davno ukinut pa skontaj ako imas cime gdje idu te pare.Dok je takvih kao ti vi necete moci kupiti ni brasna u komsiskim opcinama a kamoli utakmicu.I neznam zasto spominjes sda i Aliju rahmetli.
Kompleks je cudo sto bi rekli ovi moji SIOUX-i.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.