jedino sto je vaznije od komsije jest komsinicaZodiac je napisao/la:Komšija je najpreči.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jedino sto je vaznije od komsije jest komsinicaZodiac je napisao/la:Komšija je najpreči.
Ne pricaj gluposti totalno si neupucen.tuzlajug je napisao/la:situacija je jasna samo vi koji pisete po forumu nemate pojma ni o cemu..utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare i pocastio ostale trenere,dao sitnis GRADI CEJVANOVICU i jos jednom igracu i poveo sa sobom KARICA na utakmicu Litvanija BiH a vi se ostali zajebavajte protiv Banovica..zasto nko ne pita ako im je toliko stalo do slobode zasto nisu bili na utakmici nego u litvaniji..a mozda je on pocastio putem i troskom Karica za ndobre rezultate uprosloj godini..e sada kada je trebala biti isplata i placa para ponoivo nema a Cejvan se pobunio i prigovorio a "a gdje su pare od BANOVICA " i zato je dobio nogu u guzicu..a vi se samo prsite i u nebesa dizite Azmira..a koji bi glupi biznismenn sa zapada dosao i davao svoje pare u rupu bez dna a da nema koristi ili da nije vidio mogusnost koristi..bili to mozda neko od vas ucinio??? prije nego sto nesto kazete mora te biti dobro informisani i razmislite dobro.poz svim ljudima dobre volje i svima koji zele slobodi bolju buducnost
tuzlajug je napisao/la:situacija je jasna samo vi koji pisete po forumu nemate pojma ni o cemu..utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare i pocastio ostale trenere,dao sitnis GRADI CEJVANOVICU i jos jednom igracu i poveo sa sobom KARICA na utakmicu Litvanija BiH a vi se ostali zajebavajte protiv Banovica..zasto nko ne pita ako im je toliko stalo do slobode zasto nisu bili na utakmici nego u litvaniji..a mozda je on pocastio putem i troskom Karica za ndobre rezultate uprosloj godini..e sada kada je trebala biti isplata i placa para ponoivo nema a Cejvan se pobunio i prigovorio a "a gdje su pare od BANOVICA " i zato je dobio nogu u guzicu..a vi se samo prsite i u nebesa dizite Azmira..a koji bi glupi biznismenn sa zapada dosao i davao svoje pare u rupu bez dna a da nema koristi ili da nije vidio mogusnost koristi..bili to mozda neko od vas ucinio??? prije nego sto nesto kazete mora te biti dobro informisani i razmislite dobro.poz svim ljudima dobre volje i svima koji zele slobodi bolju buducnost
Samo mi recite kako vas nije stid!?sogun
Kako će se vama obiti taj Azmir o glavu. Neka vas ovi tuzlanski portalčići i dalje filuju glupostima i na fk sloboda i na onom krdzolini portalu
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.utakmica protiv banaovica prodata,dogovorili AZMIR i KARIC,azmir uzeo pare
sogun je napisao/la:Kako će se vama obiti taj Azmir o glavu. Neka vas ovi tuzlanski portalčići i dalje filuju glupostima i na fk sloboda i na onom krdzolini portalu
Dzaba vam bodovi u Banovicima kad cemo vas mi dernuti u tuzlifukaratz je napisao/la:koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece mociAzmire samo naprijed
Da kao i prosle godine...dva puta sto ste nas "dernuli"Tayyp je napisao/la:Dzaba vam bodovi u Banovicima kad cemo vas mi dernuti u tuzlifukaratz je napisao/la:koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece mociAzmire samo naprijed
Azmir svaki mjesec trazi 50 000 KM iz Amerike, prije njega su neki samo uzeli i pokrali sve zivo..I sta tebe imaju zanimati finansije Slobode kad je mrzis iz dna duse. Ne zanimaju ni nas finansije tvog plavog kluba, mnogo od nas ni ne znaju ko vas vodi jer nas iskreno boli briga...Tayyp je napisao/la:Mozda nebi bilo lose da Azmir kaze i dokaze ako moze koliko je to on para potrosio na slobodu.Mislim da su neki prije njega dali mnogo vise.
Fule bolan, providan si, dosadan, i smaraš sa glupostima. Uradi ti nešto što će doprinjeti klubu, ostavi se foruma i fejsbuka. De malo šta uradi korisno na svojoj poziciji.tuzlajug je napisao/la:mogao je zivjeti jos 100 god u americi i biti predsjednik svih opstinskih klubova od drine do une ali da bi se promovisao trebalo je biti nesto u slobodi..i sabovici su davali mrvice na pocetku i sada govore da su pozajmljivaloi slobodi i da im je sada duzna ..sta mislite kakav ce epilog biti sa azmirom???
Kad smo "MI" pogani i ljubomorni nije mi jasno zasto "VI" niste uspjeli zavrsiti ni jednu utakmicu pa cak ni u Gradačcu.Mi ispali ili ne to je nasa stvar ali jedno je cinjenica da je sloboda bila jaka i stabilna samo prije rata a ako se malo raspitas cut ces koliko su nase fabrike gurale para u tu rupu bez dna u tom periodu.Mozda se u tome krije i odgovor na tvoju konstataciju da vas mi mrzimo.Sad vam je azmir dobar a mi vam se gadimo.Sutra ce vam se gaditi i azmir a uzdizat cete nekog treceg.To je jednostavno vasa sudbina.Glasaj za imamovica kupaj se u tzv moru i uzivaj a sa sportom se pozdravi to je vasa proslost nazalost.tuzlak1987 je napisao/la:Da kao i prosle godine...dva puta sto ste nas "dernuli"Tayyp je napisao/la:Dzaba vam bodovi u Banovicima kad cemo vas mi dernuti u tuzlifukaratz je napisao/la:koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece mociAzmire samo naprijed
Nadam se da cete ove godine ispasti, vrijeme je...poganijeg naroda od vas nisam vidio i ljubomornijeg.
A tih 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bugojnu nemamo sigurno. To ce se vidjeti kad budemo igrali u Bihacu za mjesec-dva. Kao ni u Banovicima jer su neki igraci uzeli novac i vise nisu u klubu, ja cak sumnjam na Crnogorca kao vodju svega toga...U Bugojnu pogotovo nemamo, kad smo mi uopste bili dobri sa njima...
Mi kad smo ispadali nismo mogli sa Zvjezdom da se dogovorimo, a kamoli sa tim nekim klubovima sto su podaleko od Tuzle
Isto tako - naš klub, rezultati i namještanja su naša stvar. Što tebe boli neka stvar? Dokazuješ samo da te više interesira Sloboda negoli Radnički. Bože sačuvaj, kakav bolestan mentalitet... Ljubomora i zavist isijava iz postova.Tayyp je napisao/la:Mi ispali ili ne to je nasa stvar
Bude 200 000 posjetilaca na tim vasim barama a u vrijeme kad je sve fiskalizovano tu se za kupovinu karte izdaje obican racun koji je davno ukinut pa skontaj ako imas cime gdje idu te pare.Dok je takvih kao ti vi necete moci kupiti ni brasna u komsiskim opcinama a kamoli utakmicu.I neznam zasto spominjes sda i Aliju rahmetli.tuzlak1987 je napisao/la:Mi smo ispali casno i dostojanstveno iz PL. Drago mi je ustvari sto nisu sredili nista u Gradaccu jer bi tako sve bilo iz godine u godinu i nebi nikad naprijed krenuli...
To sto su "vase" fabrike gurale novac u Slobodu nije tvoj problem, ti vjerovatno nisi tad bio ni ziv. Tad su bila druga vremena i te fabrike su imale vise na promociji od Slobode koja je bila vrh ex yu nogometa i nisu bile vase fabrike vec drzavne. Vazno je da su vam sda i alija pozlatili te fabrike pa da sad rade punom parom...Kupio vas indijac za marku i evo urusilo se sve. Bukvalno vam indijski cigani drze fabrike...
Al dobro je narod zna, SDA...
Azmir nam je dobar naravno, a vi takvi normalno da cete nam se gadit jer vi ne bi imali uopste obrazovanih i sposobnih ljudi da nije Tuzle i tuzlanskog univerziteta i mnogi od vas ovdje rade i proveli su skolovanje, a tamo sa strane pljuju...
Mi ako si skontao i ne volimo Imamovica jer je ucestvovao u unistavanju sporta, kao i jos neki iz njegove stranke, napravio je i dobrih stvari. Bar ta jezera su privukla ljude i bude mjesecno oko 200 000 ljudi na jezerima. A sta to privlaci ljude u Lukavac? nista...sta je to vas nacelnik uradio i vladajuca struktura? niko i ne zna gdje je lukavac, a svi u Jugoslaviji znaju gdje je Tuzla, zato pokrije se bgt jer ce Radnicki kad tad opet biti filijala Slobode sto je bio uvijek
I taj nas sport, mi se samo mozemo ponositi historijom naseg sporta, a vi te historije nemate...A krenut cemo na bolje u buducnosti sa sposobnijim ljudima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.