Borac - Željezničar 1
Slavija - Zvijezda 1
Široki Brijeg - Rudar 1
Zrinjski- Travnik 1
Olimpic - Mladost 1
Čelik - Velež 1
Leotar - Sarajevo 1x
PS.Prošlo kolo Velež spasio čast domačinstva,ovo kolo Vitez spašava čast gostiju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Joj majko, što volim ove teorije zavjere.gavran je napisao/la:Radnik - Vitez 0:1 vitez dao Želji,radnik vitezu,zvijezda radniku,slavija zvijezdi,leotar slaviji i to je to
Momak je bio ironican mislim ako u ovo vjeruje volio bi da ga upoznam hehehe.EvoMene je napisao/la:Joj majko, što volim ove teorije zavjere.gavran je napisao/la:Radnik - Vitez 0:1 vitez dao Želji,radnik vitezu,zvijezda radniku,slavija zvijezdi,leotar slaviji i to je to
PA opet ce Zeljo biti favorit jer je bolja ekipa... Logicno.... Pa ha ya, nece jedan Norwich biti favorit protiv Uniteda ili Citya.... Dakako moze se desiti iznenadjenje pa da Borac pobjedi kao i proslu utakmicu, al' ipak cuda ne bi bila cuda se desavaju cesto.... pa zato vjerovatno nece biti replaya....Armageddon2012 je napisao/la:vjeruj da sam i ja jutros to gledao,ali bar u mozzartu i wwinu ih nije bilo...
kao veliko poniženje sam zimus primio činjenicu da je željezničar bio postavljen kao favorit uoči utakmice u banjaluci,bilo 3.15 3.30 1.85.......naravno da sam igrao keca,i naravno da je borac rutinski to dobio,ali ipak ostaje ta sramota da je neki klub u banjaluci po prvi put bio postavljen kao favorit protiv borca u premijer ligi...ako opet bude tako,ubiću se od stida ko siroče
ako povedemo prekid utakmice je jer jednostavno vi imate tolike komplekse da ne mozete podnijeti da vas dobijemo u bl ,banja luka je samo jednim dijelom za borac i taj dio publike dugo je trazio rivalstvo sa nekim klubom u bih i nasao ga je ,ocekujem opet price od sudzenju naravno i rutinsku pobjedu od 2 gola razlike ali samo u slucaju dobrog obezbjedzenja utakmiceArmageddon2012 je napisao/la:vjeruj da sam i ja jutros to gledao,ali bar u mozzartu i wwinu ih nije bilo...
kao veliko poniženje sam zimus primio činjenicu da je željezničar bio postavljen kao favorit uoči utakmice u banjaluci,bilo 3.15 3.30 1.85.......naravno da sam igrao keca,i naravno da je borac rutinski to dobio,ali ipak ostaje ta sramota da je neki klub u banjaluci po prvi put bio postavljen kao favorit protiv borca u premijer ligi...ako opet bude tako,ubiću se od stida ko siroče
Jedino tako mozete pobjediti....ocekujem opet price od sudzenju naravno i rutinsku pobjedu od 2 gola razlike ali samo u slucaju dobrog obezbjedzenja utakmice
Tom logikom idući može se reći da je i Sarajevo samo jednim dijelom za Željezničar jer postoje i drugi klubovi za koje se navija u tom gradu. Kad smo kod rivalstva, svakako da je poslije Željezničara i Sarajeva jedno od najvećih Borac - Sarajevo. Pa teko onda Borac - Željezničar. Ne sjećam se kad je bio podbačaj publike protiv Sarajeva a protiv Željezničara je bilo. Problem je loš kvalitet lige, ne samo kod nas nego i u regionu muku muče s tim. Popravimo to, vidjećeš kako se navija i puni stadion i čija je Banjaluka. Uzgred Banjaluka je jedini veliki srpski grad u kojem nema organizovanih navijača 2 najveća srpska kluba. Samo borčevi navijači, i u gradu su samo obilježja i grafiti BorcaCuspajz je napisao/la:ako povedemo prekid utakmice je jer jednostavno vi imate tolike komplekse da ne mozete podnijeti da vas dobijemo u bl ,banja luka je samo jednim dijelom za borac i taj dio publike dugo je trazio rivalstvo sa nekim klubom u bih i nasao ga je ,ocekujem opet price od sudzenju naravno i rutinsku pobjedu od 2 gola razlike ali samo u slucaju dobrog obezbjedzenja utakmiceArmageddon2012 je napisao/la:vjeruj da sam i ja jutros to gledao,ali bar u mozzartu i wwinu ih nije bilo...
kad si vec dotakao sarajeva to je sasvim i normalno jer u sarajevu postoje i drugi klubovi dok u banja luci nije takav slucaj (bsk i ove ne racunam tesko da imaju podrsku ikakvu),protiv sarajeva nema ispada kao protiv zeljeznicara jer sarajevo dugo vremena nije konkurentno za neki od trofeja i samim tim to je samo jedna utakmica koja povecava plasman na tabeli i nista vise ,opet zeljeznicar je visestruki osvajac titula ,kupova a navijaci borca ga smatraju direktnim krivcem za ispadanje u 2 ligu tako da svaki poraz od tog tima je ne prihvatljiv i izaziva bijes ,sto se tice organizovanih grupa navijaca bg klubova volio bi samo da se borac susretne u nekom evroskom takmicenju sa zvezdom i partizanom pa da vidimo i tu situacijuDejan, BL je napisao/la:Tom logikom idući može se reći da je i Sarajevo samo jednim dijelom za Željezničar jer postoje i drugi klubovi za koje se navija u tom gradu. Kad smo kod rivalstva, svakako da je poslije Željezničara i Sarajeva jedno od najvećih Borac - Sarajevo. Pa teko onda Borac - Željezničar. Ne sjećam se kad je bio podbačaj publike protiv Sarajeva a protiv Željezničara je bilo. Problem je loš kvalitet lige, ne samo kod nas nego i u regionu muku muče s tim. Popravimo to, vidjećeš kako se navija i puni stadion i čija je Banjaluka. Uzgred Banjaluka je jedini veliki srpski grad u kojem nema organizovanih navijača 2 najveća srpska kluba. Samo borčevi navijači, i u gradu su samo obilježja i grafiti BorcaCuspajz je napisao/la:ako povedemo prekid utakmice je jer jednostavno vi imate tolike komplekse da ne mozete podnijeti da vas dobijemo u bl ,banja luka je samo jednim dijelom za borac i taj dio publike dugo je trazio rivalstvo sa nekim klubom u bih i nasao ga je ,ocekujem opet price od sudzenju naravno i rutinsku pobjedu od 2 gola razlike ali samo u slucaju dobrog obezbjedzenja utakmiceArmageddon2012 je napisao/la:vjeruj da sam i ja jutros to gledao,ali bar u mozzartu i wwinu ih nije bilo...
Nema incidenata zato sto je Sarajevo ostalo klub u odnosu na zeljeznicar,i vjeruj mi da se ljudi u BL jeze na rijec zeljeznicar a nije razlog te titule i slicno u pitanju je samo obraz.Nikad zaoboraviti utakmicu zeljeznicar-Zepce a drago mi je sto mladju poprimaju od starijih jer na tribinama je sad dosta djece koja se toga i ne sjece al to je nesto sto ce oznaciti zeljeznicar kroz cjelu istoriju i sto cemo mi starii prenositi da se zna ko je ko....kad si vec dotakao sarajeva to je sasvim i normalno jer u sarajevu postoje i drugi klubovi dok u banja luci nije takav slucaj (bsk i ove ne racunam tesko da imaju podrsku ikakvu),protiv sarajeva nema ispada kao protiv zeljeznicara jer sarajevo dugo vremena nije konkurentno za neki od trofeja i samim tim to je samo jedna utakmica koja povecava plasman na tabeli i nista vise ,opet zeljeznicar je visestruki osvajac titula ,kupova a navijaci borca ga smatraju direktnim krivcem za ispadanje u 2 ligu tako da svaki poraz od tog tima je ne prihvatljiv i izaziva bijes ,sto se tice organizovanih grupa navijaca bg klubova volio bi samo da se borac susretne u nekom evroskom takmicenju sa zvezdom i partizanom pa da vidimo i tu situaciju,nisam zelio raspravu pokretati samo slager je ovaj dosadan sa svojom konstantnom pricom zasnovanom na par standardnih licnih provokacija
bezveze pricas i protiv njih ste pravili divljacke ispade cim su bili konkurentni i udarali igrace po terenu ,sto se tice vaseg ispadanja ja koliko znam nisam siguran da su vam igraci bili u strajku i izgubili ste utakmicu 3 0 jer nisu igrali nikako ,zatim rudar ugljevik je takodzer pustio utakmicu a znamo da su povezani bili srpski klubovi u to vrijeme tako da sto se tog ispadanja tice trazite razloge u svojoj avliji , mi navijaci nismo bili za varijantu dog nikakvih sa zepcem i cak se napustila utakmica na poluvremenuPapalukas je napisao/la:Nema incidenata zato sto je Sarajevo ostalo klub u odnosu na zeljeznicar,i vjeruj mi da se ljudi u BL jeze na rijec zeljeznicar a nije razlog te titule i slicno u pitanju je samo obraz.Nikad zaoboraviti utakmicu zeljeznicar-Zepce a drago mi je sto mladju poprimaju od starijih jer na tribinama je sad dosta djece koja se toga i ne sjece al to je nesto sto ce oznaciti zeljeznicar kroz cjelu istoriju i sto cemo mi starii prenositi da se zna ko je ko....kad si vec dotakao sarajeva to je sasvim i normalno jer u sarajevu postoje i drugi klubovi dok u banja luci nije takav slucaj (bsk i ove ne racunam tesko da imaju podrsku ikakvu),protiv sarajeva nema ispada kao protiv zeljeznicara jer sarajevo dugo vremena nije konkurentno za neki od trofeja i samim tim to je samo jedna utakmica koja povecava plasman na tabeli i nista vise ,opet zeljeznicar je visestruki osvajac titula ,kupova a navijaci borca ga smatraju direktnim krivcem za ispadanje u 2 ligu tako da svaki poraz od tog tima je ne prihvatljiv i izaziva bijes ,sto se tice organizovanih grupa navijaca bg klubova volio bi samo da se borac susretne u nekom evroskom takmicenju sa zvezdom i partizanom pa da vidimo i tu situaciju,nisam zelio raspravu pokretati samo slager je ovaj dosadan sa svojom konstantnom pricom zasnovanom na par standardnih licnih provokacija
Da ovo je istina za napustanje utakmice u poluvremenu, jos napisi gdje se otislo, ili ja da napisem....Cuspajz je napisao/la:bezveze pricas i protiv njih ste pravili divljacke ispade cim su bili konkurentni i udarali igrace po terenu ,sto se tice vaseg ispadanja ja koliko znam nisam siguran da su vam igraci bili u strajku i izgubili ste utakmicu 3 0 jer nisu igrali nikako ,zatim rudar ugljevik je takodzer pustio utakmicu a znamo da su povezani bili srpski klubovi u to vrijeme tako da sto se tog ispadanja tice trazite razloge u svojoj avliji , mi navijaci nismo bili za varijantu dog nikakvih sa zepcem i cak se napustila utakmica na poluvremenuPapalukas je napisao/la:Nema incidenata zato sto je Sarajevo ostalo klub u odnosu na zeljeznicar,i vjeruj mi da se ljudi u BL jeze na rijec zeljeznicar a nije razlog te titule i slicno u pitanju je samo obraz.Nikad zaoboraviti utakmicu zeljeznicar-Zepce a drago mi je sto mladju poprimaju od starijih jer na tribinama je sad dosta djece koja se toga i ne sjece al to je nesto sto ce oznaciti zeljeznicar kroz cjelu istoriju i sto cemo mi starii prenositi da se zna ko je ko....kad si vec dotakao sarajeva to je sasvim i normalno jer u sarajevu postoje i drugi klubovi dok u banja luci nije takav slucaj (bsk i ove ne racunam tesko da imaju podrsku ikakvu),protiv sarajeva nema ispada kao protiv zeljeznicara jer sarajevo dugo vremena nije konkurentno za neki od trofeja i samim tim to je samo jedna utakmica koja povecava plasman na tabeli i nista vise ,opet zeljeznicar je visestruki osvajac titula ,kupova a navijaci borca ga smatraju direktnim krivcem za ispadanje u 2 ligu tako da svaki poraz od tog tima je ne prihvatljiv i izaziva bijes ,sto se tice organizovanih grupa navijaca bg klubova volio bi samo da se borac susretne u nekom evroskom takmicenju sa zvezdom i partizanom pa da vidimo i tu situaciju,nisam zelio raspravu pokretati samo slager je ovaj dosadan sa svojom konstantnom pricom zasnovanom na par standardnih licnih provokacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.