Dex je napisao/la:Sreća nije potrebna Iskustvo samo
Aj hbte, sad sam moro rođaka čuvat
onda nece biti nikakvih problema, iskusan si ti momciluk
Preisksusan za svoje godine
Aj valja dočekat pola 7 i tekmu, kakav grad, kakvo sve, United se gleda
tekma piva i gotiva
samo ja cekam Sarajevo, jedino mi krivo sto u binjetre nisam otisao. ima vec 2-3 puta kako kontam da odem, ali uvijek se nesta desi sto me sprijeci. Do godine vise srece
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:
tekma piva i gotiva
samo ja cekam Sarajevo, jedino mi krivo sto u binjetre nisam otisao. ima vec 2-3 puta kako kontam da odem, ali uvijek se nesta desi sto me sprijeci. Do godine vise srece
Možda kroki otvorim, da se počastim s tim, nisam ta čuda jeo ne pamtim, piva ne, samo senzacija Ja se kanim uvijek negdje, i onda u kaznu uletim il tako nešto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
tekma piva i gotiva
Možda kroki otvorim, da se počastim s tim, nisam ta čuda jeo ne pamtim, piva ne, samo senzacija Ja se kanim uvijek negdje, i onda u kaznu uletim il tako nešto
ma ja ujutro putujem pa ne mogu, ali jbg. bit ce vremena
odoh sada, nastavlja se ona liga pa moram igrati po ovom dzehennemu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma ja ujutro putujem pa ne mogu, ali jbg. bit ce vremena
odoh sada, nastavlja se ona liga pa moram igrati po ovom dzehennemu
Bit će ako ništa sljedeće godine
Ja moram trening, al po još gorem džehenemu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."