bilo je zlo četiri godine u komadu do prije samo četiri godine, možda si ti tada pratio prvu federacijeastra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pisati bilo sta o Adilovicu je utopija i besmisleno, pravo da ti kazem vise i ne razmisljam o njemu jer mi se najmanje pitamo i niko ne uvazava misljenje nas navijaca sto je i normalno, jer trenerovo je da sastavlja ekipu i odgovara za rezultate, Amar duzi period donosi uspjehe i dok je tako njegov rad se mora postovati bez obzira sto se igra pojedinaca svela na puko hodanje terenom.Sa ovakvom igrom na tezim gostovanjima nemamo sta traziti.EuroSport je napisao/la:Ne mozemo ni opucati jer igramo s malo ozbiljnoj ekipom od Travnika, a tu Adilovic ne moze primiti lopte. Odbrana jeste losa, ali tesko je igrati s 10 igraca, posebno bez napadaca!!dino lj je napisao/la:Mi smo jedina ekipa ciji igraci nemaju muda da opucaju van sesnaesterca, isti kao da im neko stavi veto prije tekme.EuroSport je napisao/la:Cetvrta utakmica PL-BH Zeljeznicar igra sa 10 igraca, odnosno bez napadaca. Kako dati gol?!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Hajmo sada jedan zabiti do 60 i onda juris 
- corleone87
- Kontakt:
Ona taraba od adilovica od pocetka sezone nista nije napravila i on opet pocinje utakmicu i hoce da ga kupi neko hahaha pa ko ce ga onakog smotanog.Daj Amare Hodzicu i Baji da igraju a ove manekene na hladjenje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradaccaastra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka
ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
Kakva 2-3 idiota imamo u ekipi,ja sam prezadovoljan.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ovo je sadikovic stari i ima 23 godinedamirc je napisao/la:Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Evo Colica evo preokreta 
pokrij se dijete po glavi.protiv nas mali mozete stimati a zato od vas bolji omjer imaju sve ekipe iz vrha i to godinama.jado jedan navijam za vas i volio bi da pobijedite ali ovo sto gledam je dnoBigBang je napisao/la:vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradaccaastra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Idemo PLAVI,idemo ZGAZIT ove Banja Lucke stakore
Bože pomozi 
ne zavisimo mi baš od stanića, ali treba biti realan i priznati da je momak imao mnogo više dobrih nego loših partija zadnju polusezonu. ja prvi stvarno ne volim igrače skromnijih mentalnih sposobnostibarbarez je napisao/la:ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
-
samozeljo1987
- Kontakt:
@astra , imas dovoljno problema u svojoj Zvijezdi, pusti ti našeg Želju na miru i razligu sa teme.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da
Neka bolan ovo je uspjeh udario loptu glavom.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da
Je li ovo naš Željo igra ljudi
meni ovo liči na jednu prosječnu ekipu iz sredine tabele, pa Borac ko da je Real igraju se ljudi sa nama, **** VIŠE I ADILOVIĆA I ONOGA ZBOG KOGA ON IGRA, ovdje nadodajem još i SELIMOVIĆA, Svraka definitivno zaslužio klupu, što se Jamaka tiče izgleda i njegova epizoda završila na Bajram, o odbrani neću trošiti riječi i kada ćemo se više naučiti kulturi, NE šutati loptu bezveze pa dobijati žute kartone bez potrebe, ne prigovarati, pa ŠAMPIONI SMO majka mu stara zašto se više ne počnemo tako i ponašati već jednom

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Stanicu treba apaurin da smiri loptu. Komentator svrsava na bakljadu agresora a mi kada ili Sarajevo napravimo bakljadu odmah ovo ne treba ovo ce biti kazna itd
IGRAC VISE
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Hajmo sad momciiiiiii,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.