FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 21:28

astra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
bilo je zlo četiri godine u komadu do prije samo četiri godine, možda si ti tada pratio prvu federacije :mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 avg 2013, 21:28

EuroSport je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Cetvrta utakmica PL-BH Zeljeznicar igra sa 10 igraca, odnosno bez napadaca. Kako dati gol?!
Mi smo jedina ekipa ciji igraci nemaju muda da opucaju van sesnaesterca, isti kao da im neko stavi veto prije tekme.
Ne mozemo ni opucati jer igramo s malo ozbiljnoj ekipom od Travnika, a tu Adilovic ne moze primiti lopte. Odbrana jeste losa, ali tesko je igrati s 10 igraca, posebno bez napadaca!!
Pisati bilo sta o Adilovicu je utopija i besmisleno, pravo da ti kazem vise i ne razmisljam o njemu jer mi se najmanje pitamo i niko ne uvazava misljenje nas navijaca sto je i normalno, jer trenerovo je da sastavlja ekipu i odgovara za rezultate, Amar duzi period donosi uspjehe i dok je tako njegov rad se mora postovati bez obzira sto se igra pojedinaca svela na puko hodanje terenom.Sa ovakvom igrom na tezim gostovanjima nemamo sta traziti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:28

Hajmo sada jedan zabiti do 60 i onda juris :)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 avg 2013, 21:28

Ona taraba od adilovica od pocetka sezone nista nije napravila i on opet pocinje utakmicu i hoce da ga kupi neko hahaha pa ko ce ga onakog smotanog.Daj Amare Hodzicu i Baji da igraju a ove manekene na hladjenje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 17 avg 2013, 21:29

astra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradacca ;)

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 17 avg 2013, 21:30

Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 avg 2013, 21:30

ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
Kakva 2-3 idiota imamo u ekipi,ja sam prezadovoljan.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2013, 21:31

damirc je napisao/la:Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka
ovo je sadikovic stari i ima 23 godine :mrgreen: eo cole spasioca :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:31

Evo Colica evo preokreta :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 21:32

BigBang je napisao/la:
vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradacca ;)
pokrij se dijete po glavi.protiv nas mali mozete stimati a zato od vas bolji omjer imaju sve ekipe iz vrha i to godinama.jado jedan navijam za vas i volio bi da pobijedite ali ovo sto gledam je dno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 avg 2013, 21:32

Idemo PLAVI,idemo ZGAZIT ove Banja Lucke stakore

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 avg 2013, 21:32

Bože pomozi :roll:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 21:33

barbarez je napisao/la:ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
Kakva 2-3 idiota imamo u ekipi,ja sam prezadovoljan.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
ne zavisimo mi baš od stanića, ali treba biti realan i priznati da je momak imao mnogo više dobrih nego loših partija zadnju polusezonu. ja prvi stvarno ne volim igrače skromnijih mentalnih sposobnosti :mrgreen: ali u zadnje vrijeme od stanića viđamo puno više dobrog nego lošeg.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 avg 2013, 21:33

@astra , imas dovoljno problema u svojoj Zvijezdi, pusti ti našeg Želju na miru i razligu sa teme.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:34

Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 21:36

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da
Neka bolan ovo je uspjeh udario loptu glavom.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 17 avg 2013, 21:36

Je li ovo naš Željo igra ljudi :?: :?: meni ovo liči na jednu prosječnu ekipu iz sredine tabele, pa Borac ko da je Real igraju se ljudi sa nama, **** VIŠE I ADILOVIĆA I ONOGA ZBOG KOGA ON IGRA, ovdje nadodajem još i SELIMOVIĆA, Svraka definitivno zaslužio klupu, što se Jamaka tiče izgleda i njegova epizoda završila na Bajram, o odbrani neću trošiti riječi i kada ćemo se više naučiti kulturi, NE šutati loptu bezveze pa dobijati žute kartone bez potrebe, ne prigovarati, pa ŠAMPIONI SMO majka mu stara zašto se više ne počnemo tako i ponašati već jednom :!: :!: :!:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:37

Stanicu treba apaurin da smiri loptu. Komentator svrsava na bakljadu agresora a mi kada ili Sarajevo napravimo bakljadu odmah ovo ne treba ovo ce biti kazna itd

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 avg 2013, 21:38

IGRAC VISE

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 avg 2013, 21:38

Hajmo sad momciiiiiii,

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 22 gosta.