I Radnik je prosle sezone na grbavici uzeo bod.white1950 je napisao/la:Niste gledali utakmicu očigledno,a na osnovu onog tv-sažetka i ja bih rekao
kako je željo bolji bio:(

"Tad ih je Radnik razvalio" :PPPPPPPP
I Radnik je prosle sezone na grbavici uzeo bod.white1950 je napisao/la:Niste gledali utakmicu očigledno,a na osnovu onog tv-sažetka i ja bih rekao
kako je željo bolji bio:(
Hasanovic se mozda nije jos najbolje uklopio, ali nije los igrac.. Cosovic je fin igrac, onako bas skolovan.. Sto se tice Vucica, odlicno pojacanje..EvoMene je napisao/la:Bijeljinci, kakve su impresije o mojim Šamčanima, Ćosoviću i Hasanoviću? Pogotovo me ovaj drugi zanima pošto imam osjećaj da će vam biti ogromno pojačanje. I kako vam se svidja za sada onaj Vučić iz Janje? Gledao sam ga par puta u Prvoj ligi, učinilo mi se da bi mogao postati paklen napadač.
Reakcija je napisao/la:Bijeljina je ponosna na svoje fudbalere. Svaka im cast za borbu,zalaganje, poslednji atom su juce dali za 3 boda, odavno Radnik nije imao ovakav skup igraca u jednoj sezoni.
Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.Reakcija je napisao/la:I da dodam da je velika sramota sto ovu ekipu ne gleda bar 1000 semberaca po mecu
A zasto onda tvoju Obarsku gleda 1000 ljudi, imate 22 igraca iz Obarske ?semberac je napisao/la: Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.
Obarska nije moja. Vise je moj Radnik. Danas navijam za oba kluba, nazalost. Ljudi koji vode Radnik su doveli do toga da Mladost ima vise navijaca od Radnika. TO JE ISTINA KOJA BOLI. Da je srece u Radniku bi kompletna klupa bila od Radnikove djece, a u prvom timu 7-8 djece Radnika. Pitaj se zasto toga nema.Reakcija je napisao/la:A zasto onda tvoju Obarsku gleda 1000 ljudi, imate 22 igraca iz Obarske ?semberac je napisao/la: Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.
Ako Bog da brate moj, samo hrabroo i rezultat ce dociVAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Tako je to to kada si najveci klub u drzavi , svi hoce da te skinu.VAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Kao sto rekoh.Samo zube pokazati I ne znaju gdje se nalaze.Veze oni nemaju.7 minuta nadoknadeVAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Zbog povrede Hadzica,kad je hitna usla na terenVAM je napisao/la:Kao sto rekoh.Samo zube pokazati I ne znaju gdje se nalaze.Veze oni nemaju.7 minuta nadoknadeVAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji.prica za sebe.Cestitam braco, samo naprijed, sljedece kolo ne morate bas zapinjati
, pa onda ponovo u nove pobjede.
Jeste vala nakaradni samo vas nacionalisticke pucaju. Vi nemate veze sa sportom. Sta bi trebao ja sada kad npr Celik dobije Rudar Prijedor otic na njihovu temu i zvat ih bracom. Bravo decko zvani "navijam zs sve srpske timove". Cestiktke Radniku na boduVAM je napisao/la:Kao sto rekoh.Samo zube pokazati I ne znaju gdje se nalaze.Veze oni nemaju.7 minuta nadoknadeVAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji.prica za sebe.Cestitam braco, samo naprijed, sljedece kolo ne morate bas zapinjati
, pa onda ponovo u nove pobjede.