FK Radnik Bijeljina

ddjelmo
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la ddjelmo » 15 avg 2013, 23:11

white1950 je napisao/la:Niste gledali utakmicu očigledno,a na osnovu onog tv-sažetka i ja bih rekao
kako je željo bolji bio:(
I Radnik je prosle sezone na grbavici uzeo bod. :)
"Tad ih je Radnik razvalio" :PPPPPPPP
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 16 avg 2013, 00:29

Subota, 17:00h, Svi na gradski ! :)

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 16 avg 2013, 03:34

Bijeljinci, kakve su impresije o mojim Šamčanima, Ćosoviću i Hasanoviću? Pogotovo me ovaj drugi zanima pošto imam osjećaj da će vam biti ogromno pojačanje. I kako vam se svidja za sada onaj Vučić iz Janje? Gledao sam ga par puta u Prvoj ligi, učinilo mi se da bi mogao postati paklen napadač.
Smoke Weed Everyday!

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 18 avg 2013, 10:05

EvoMene je napisao/la:Bijeljinci, kakve su impresije o mojim Šamčanima, Ćosoviću i Hasanoviću? Pogotovo me ovaj drugi zanima pošto imam osjećaj da će vam biti ogromno pojačanje. I kako vam se svidja za sada onaj Vučić iz Janje? Gledao sam ga par puta u Prvoj ligi, učinilo mi se da bi mogao postati paklen napadač.
Hasanovic se mozda nije jos najbolje uklopio, ali nije los igrac.. Cosovic je fin igrac, onako bas skolovan.. Sto se tice Vucica, odlicno pojacanje.. :)

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 18 avg 2013, 15:51

Bijeljina je ponosna na svoje fudbalere. Svaka im cast za borbu,zalaganje, poslednji atom su juce dali za 3 boda, odavno Radnik nije imao ovakav skup igraca u jednoj sezoni. ;)

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 18 avg 2013, 17:28

Reakcija je napisao/la:Bijeljina je ponosna na svoje fudbalere. Svaka im cast za borbu,zalaganje, poslednji atom su juce dali za 3 boda, odavno Radnik nije imao ovakav skup igraca u jednoj sezoni. ;)

Slazem se... :)

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 21 avg 2013, 00:14

I da dodam da je velika sramota sto ovu ekipu ne gleda bar 1000 semberaca po mecu :oops:

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 21 avg 2013, 00:35

Reakcija je napisao/la:I da dodam da je velika sramota sto ovu ekipu ne gleda bar 1000 semberaca po mecu :oops:
Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 21 avg 2013, 00:43

semberac je napisao/la: Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.
A zasto onda tvoju Obarsku gleda 1000 ljudi, imate 22 igraca iz Obarske ?

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 21 avg 2013, 15:50

Reakcija je napisao/la:
semberac je napisao/la: Sto te cudi? Sta glumis naivka? Pa semberci znaju sta se u Radniku radi, kako se igraci varaju, kako se djeca tjeraju iz Radnika, kako se prodaju utakmice itd itd. Zar je moguce da godinama Radnik nije napravio igraca za PL i da godinama gledamo koje kakve provjerene igrace sa strane za koje niko nije cuo sem nasih ljudi u Radniku.Sta se pravis naivan, opamtnio narod.
A zasto onda tvoju Obarsku gleda 1000 ljudi, imate 22 igraca iz Obarske ?
Obarska nije moja. Vise je moj Radnik. Danas navijam za oba kluba, nazalost. Ljudi koji vode Radnik su doveli do toga da Mladost ima vise navijaca od Radnika. TO JE ISTINA KOJA BOLI. Da je srece u Radniku bi kompletna klupa bila od Radnikove djece, a u prvom timu 7-8 djece Radnika. Pitaj se zasto toga nema.

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 24 avg 2013, 11:11

Nikić: Iskoristit ćemo slabosti Željezničara

Po mnogim ocjenama fudbaleri Radnika su najprijatnije iznenađenje u protekla četiri kola u novoj sezoni. Bijeljinski sastav ima osam bodova i još uvijek nisu doživjeli poraz, a prvi ispit zrelosti ovaj sastav će imati u nedjelju na Grbavici.

"Odigrali smo dobro u prva četiri kola i ne vidim razlog da tako ne bude i u ovom susretu. Željezničar jeste favorit, ali i oni imaju svojih slabosti, koje je na najbolji način otkrio Borca u prošlom kolu", smatra napadač, Zoran Nikić.

U Radniku ne kriju da respektuju aktuelnog prvaka, ali i da žele da sa Grbavice odnesu bar jedan bod.

"Na Grbavicu sigurno ne idemo sa bijelom zastavom, već želimo da se nadigravamo sa Željezničarom. Mislim da možemo i posle Grbavice biti neporaženi", dodao je Nikić.

Radnik neće imati problema sa sastavom, jer trener Srđan Bajić na raspolaganju ima sve igrače.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2013, 12:32

Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 24 avg 2013, 13:20

VAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Ako Bog da brate moj, samo hrabroo i rezultat ce doci :)

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 25 avg 2013, 11:12

VAM je napisao/la:Sutra samo hrabro i uzimate bod(ove).Oni konstruktori ne znaju gdje su šuplji
Tako je to to kada si najveci klub u drzavi , svi hoce da te skinu.

Poruka za tebe ...

MAhanje iz glavnog grada , mozes samo gace da skines!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 avg 2013, 17:26

Vidjelo se neki dan ko se guzi,a ko nabija.Jos boli?
Pozdrav i tebi iz glavnog grada...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 avg 2013, 22:12

2:2 na Grbavici... bravo, bravo momci ! :D

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 25 avg 2013, 22:14

Svaka cast,cestitam!!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 avg 2013, 22:14

Kao sto rekoh.Samo zube pokazati I ne znaju gdje se nalaze.Veze oni nemaju.7 minuta nadoknade :roll: .prica za sebe.Cestitam braco, samo naprijed, sljedece kolo ne morate bas zapinjati :lol: , pa onda ponovo u nove pobjede.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2013, 22:17

VAM je napisao/la:
Kao sto rekoh.Samo zube pokazati I ne znaju gdje se nalaze.Veze oni nemaju.7 minuta nadoknade :roll: .prica za sebe.Cestitam braco, samo naprijed, sljedece kolo ne morate bas zapinjati :lol: , pa onda ponovo u nove pobjede.
Zbog povrede Hadzica,kad je hitna usla na teren ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 avg 2013, 22:20

VAM je napisao/la:
Jeste vala nakaradni samo vas nacionalisticke pucaju. Vi nemate veze sa sportom. Sta bi trebao ja sada kad npr Celik dobije Rudar Prijedor otic na njihovu temu i zvat ih bracom. Bravo decko zvani "navijam zs sve srpske timove". Cestiktke Radniku na bodu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Zagor i 20 gostiju.