NK Široki Brijeg

ljutinar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ljutinar » 19 avg 2013, 13:41

amypitar je napisao/la:Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.
kavo bolesno,isprano razmisljanje cccc, sta vam te kladionice od zivota rade :roll:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 14:08

amypitar je napisao/la:Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.
Izgleda da smo mi najofirniji, odnio bio vrag šalu pa smo morali sami sebi davati golove.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 19 avg 2013, 14:33

ljutinar je napisao/la:Pecara je jedini stadion u BiH ili jedan od par njih gdje bilo tko može doći odigrati utakmicu osvojiti bod ili bodove i sudci svirati kako sviraju ( u 2 kola 2 očigledana jedanaesterca nisu svirana za domaću ekipu). Kad bi to bilo i na ostalim stadionima osim ovih sudaca bilo bi idealno ovako
Pa evo kod nas u Prijedoru su bodove uzimali i gubili svakakvi. Jedne godine Zeljo izgubi 3:2 dok vec sl. uzme 0:4. Slavija nas **** godinama. Prvo utakmicu kuci nismo dobili od kako smo usli. Pa je sad isto prica kako je Prijedor najljepse gostovanje u BiH. Suplje price brate. Dokle god imamo picke u klubu tako ce i biti.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 16:09

Kevine, nisam sklon teorijama zavjere, ali priznaj da jeste bilo dosta čudnih poraza od realno slabijih ekipa. Kladionica Williams ima sjedište u Širokom Brijegu, oni tačno u pfening znaju koliko će im pobjeda Širokog sinoć odnijeti para, pa evo imao si ovdje nekog na forumu ko je čekao samo taj par, možeš misliti koliko ih je bilo, sigurno su to veliki novci jer svako je poletio na koeficijent, pa Rudar nikoga nije pobijedio, a Široki uzme Sarajeva na Koševu i treba mu pobjeda da bude prvi.......

Neću da kažem da je cijela ekipa pustila, jer to se radi s par igrača, eventualno golman, stoper, jedan vezni, a novac koji se time zaradio (uštedio) može se na neki način uložiti na neku pobjedu na strani ili nešto, kažem opet, da ne paranoišem bezveze, ali priznaj da je sumnjivo, i ako si bio na utakmici prisjeti se da li ti je bar neki momenat izgledao sumnjivo. Veliko je pitanje da li ljudi koji vode klub više vole novac ili uspjeh, odnosno ako se procijeni da se namještanjem nekoliko rezultata može zaraditi milion eura, da li će to žrtvovat kako bi bili prvi i zaradili 200 hiljada eura. Sumnjam, ne samo u Širokom, već u bilo kojem klubu u BiH, ali tu je to najlakše izvest jer imaju kladionicu u svom gradu i definitivno da se svi ti ljudi dobro poznaju, pa zašto ne bi i sarađivali....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 avg 2013, 16:14

blavor je napisao/la:Kevine, nisam sklon teorijama zavjere, ali priznaj da jeste bilo dosta čudnih poraza od realno slabijih ekipa. Kladionica Williams ima sjedište u Širokom Brijegu, oni tačno u pfening znaju koliko će im pobjeda Širokog sinoć odnijeti para, pa evo imao si ovdje nekog na forumu ko je čekao samo taj par, možeš misliti koliko ih je bilo, sigurno su to veliki novci jer svako je poletio na koeficijent, pa Rudar nikoga nije pobijedio, a Široki uzme Sarajeva na Koševu i treba mu pobjeda da bude prvi.......

Neću da kažem da je cijela ekipa pustila, jer to se radi s par igrača, eventualno golman, stoper, jedan vezni, a novac koji se time zaradio (uštedio) može se na neki način uložiti na neku pobjedu na strani ili nešto, kažem opet, da ne paranoišem bezveze, ali priznaj da je sumnjivo, i ako si bio na utakmici prisjeti se da li ti je bar neki momenat izgledao sumnjivo. Veliko je pitanje da li ljudi koji vode klub više vole novac ili uspjeh, odnosno ako se procijeni da se namještanjem nekoliko rezultata može zaraditi milion eura, da li će to žrtvovat kako bi bili prvi i zaradili 200 hiljada eura. Sumnjam, ne samo u Širokom, već u bilo kojem klubu u BiH, ali tu je to najlakše izvest jer imaju kladionicu u svom gradu i definitivno da se svi ti ljudi dobro poznaju, pa zašto ne bi i sarađivali....
zaboli me taki
a sto se ti ce williams kladionice:
https://wwin.ba/support/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

WILLIAMS
d.o.o. Banja Luka, Svetozara Markovića 5e, 78000 Banja Luka

ajd ćao!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 16:16

Kevin je napisao/la:
blavor je napisao/la:Kevine, nisam sklon teorijama zavjere, ali priznaj da jeste bilo dosta čudnih poraza od realno slabijih ekipa. Kladionica Williams ima sjedište u Širokom Brijegu, oni tačno u pfening znaju koliko će im pobjeda Širokog sinoć odnijeti para, pa evo imao si ovdje nekog na forumu ko je čekao samo taj par, možeš misliti koliko ih je bilo, sigurno su to veliki novci jer svako je poletio na koeficijent, pa Rudar nikoga nije pobijedio, a Široki uzme Sarajeva na Koševu i treba mu pobjeda da bude prvi.......

zaboli me taki
a sto se ti ce williams kladionice:
https://wwin.ba/support/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

WILLIAMS
d.o.o. Banja Luka, Svetozara Markovića 5e, 78000 Banja Luka

ajd ćao!
Ti stvarno ne znaš ko drži Williams kladionicu, a živiš u Širokom Brijegu? Sorry onda, vjerovatno si jako mlad, otiđi u prvi kafić i pitaj konobara da li zna ko je glavni čovjek Williams kladionice, sve će ti bit jasnije ;)

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 16:22

A kad nađeš gazdu reci mu da pokuša sa interneta izbrisati sve registre firme ako je prebacio poslovanje na banja luku, ostalo je na milion stranica, pa nek to nekako počisti :)

http://www.poslovni-adresar.ba/prikazi. ... lliams-doo" onclick="window.open(this.href);return false;

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 16:31

evo bit će ti lakše, potraži njega, nije on baš glavni, ali nema veze, znat će ti objasnit šta te zanima....

http://www.****/web/article.asp ... 4581f02d1f" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas su predsjednik HKK Široki Ante Suton i Miroslav Zelenika, direktor kladionice Williams, službeno potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu, odnosno o produženju suradnje.
Tako će Wwin i u ovoj sezoni biti glavni sponzor najuspješnijeg sportskog kolektiva u BiH. Suton se zahvalio svom generalnom sponzoru, ali i svima ostalima koji potpomažu, kako vole sebi tepati, “ponos Hercegovine”.
“Nadam se da svi koji putem sponzorstva ulaze u klub to čine dijelom iz interesa, a dijelom vođeni osjećajem da žele pomoći projekt koji se pokazao uspješnim. Williams je 10 godina uz nas, a posljednje dvije nam je generalni sponzor.
Sudeći po razgovorima s čelnim ljudima te tvrtke barem 50 posto naše suradnje je motivirano željom za podrškom klubu. Zahvaljujući takvim i sličnim ljudima naš klub i uspijeva opstati te visoko kotirati svih ovih godina”, istaknuo je Suton.
Igokea u subotu, Široki u nedjelju
Sudar između Širokog i Budućnosti na rasporedu je u nedjelju u 19 sati, a u nedjelju se igra i “vječiti” derbi beogradskih rivala Partizana i Crvene zvezde. Ovaj bi mogao biti posebice interesantan, jer Zvezda je posljednjih tjedana uhvatila formu i nije bez šansi protiv lidera lige. Drugi predstavnik Bosne i Hercegovine Igokea ima drugo vezano gostovanje. Nakon dramatičnog poraza kod Cedevite košarkaši Dragana Bajića sada će na noge Zadru koji je, opet, na sličan način poražen kod Širokog.
Miroslav Zelenika, direktor Williams kladionice, izrazio je želju kako će nastavak suradnje između njegove tvrtke i bh. prvaka biti jednako uspješan kao do sada.
“Cijelim vijekom našeg postojanja mi smo pomagali sportske manifestacije i klubove i uvijek nam je bio cilj da pomažemo najbolje u svojim područjima, bez obzira bili veliki ili mali. Slogan ‘Najbolji s najboljima”, koji smo izabrali za suradnju sa Širokim, potvrđuje da smo napravili dobar potez”, rekao je Zelenika.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 16:34

Bolan, sta si se nakacio, znam(o) pobogu osobno covjeka koji je drzi. :) WTF, koje teorije zavjere.
...Život za Široki...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 16:54

Pametno! Kladionica. Nisam se sjetio toga. Hm. Kod mene drukčija zavjera. Ja evo recimo mislim da je juče "savez", znamo tko je savez, šurovao lošem rezultatu Širokog. :roll: poslali su sudiju iz Sarajeva da pomogne Rudaru da ih Široki ne dobije. Zašto? Da ne zasjedne na prvo mjesto i da ugode Sarajevskim velikanima. Niko ne spominje penal i igranje igrača Rudara rukom, osim na Hercegovačkim medijima. Pilav ga nije svirao u zadnjim sekundama, što bi automtski značilo pobjeda Širokog 99,99%. Da ne govorimo o sjanim glumačkim vrlinama Rudarevog golmana.

Lištica

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 19 avg 2013, 17:03

moze li neko postaviti izvjestaj s golovima nisam stigao sinoc gledat bht sport...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 avg 2013, 17:06

Najzanimljive je to sto je onaj idiot odnosno Pilav bio udaljen svega par metara od te situacije,ja sam sa zadnjeg reda tribina vidio da ga je lopta udarila u ruku
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 17:12

Android je napisao/la:Najzanimljive je to sto je onaj idiot odnosno Pilav bio udaljen svega par metara od te situacije,ja sam sa zadnjeg reda tribina vidio da ga je lopta udarila u ruku
Ma svi su vidjeli osim Pilava,biti će trepnuo tada. Zanimljivo je da to niko ni ne spominje!!! Zašto nije svirao penal? Kada znamo da se i Sarajevu i Želji sviraju penali i za manje stvari!! Kome je interes da ga ne svira? Sada će ispasti Pilav strašni sudac, bez greške. Ovo je pored loše lige, užasno loše, postala i cenzurirana liga. Smješno ali istinito.
Edit: Odakle je Pilav?

Lištica

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 17:16

Ne spominje zato sto smo ih trebali prije toga dobiti.
Da je igrao rukom, jest, ne znam bas za namjeru, no eto, u krajnju ruku nebitno, ja osobno ne potenciram iako je ovo sigurno drugi ili treci penal koji se vrlo lako mogao dosuditi na Pecari, a nije, s te strane mislim da nitko, ali bas nitko ne moze pozeljeti ljepse gostovanje s vecim mogucnostima dobivanja bodova od Pecare.
No, medjutim, kao sto rekoh, s obzirom na veliku razliku u kvalitetu i promasene situacije, onaj Rudar je trebao i morao biti vec na poluvremenu rijesen. Kasno je naknadno kociti kad kola krenu nizbrdo.
...Život za Široki...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 17:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne spominje zato sto smo ih trebali prije toga dobiti.
Da je igrao rukom, jest, ne znam bas za namjeru, no eto, u krajnju ruku nebitno, ja osobno ne potenciram iako je ovo sigurno drugi ili treci penal koji se vrlo lako mogao dosuditi na Pecari, a nije, s te strane mislim da nitko, ali bas nitko ne moze pozeljeti ljepse gostovanje s vecim mogucnostima dobivanja bodova od Pecare.
No, medjutim, kao sto rekoh, s obzirom na veliku razliku u kvalitetu i promasene situacije, onaj Rudar je trebao i morao biti vec na poluvremenu rijesen. Kasno je naknadno kociti kad kola krenu nizbrdo.
Ma sve je jasno. Idu mi na živce ove priče o štimanju za wiliams. Ne krijem se ja iza nesviranja penala, nego me zavjere živciraju.

Lištica

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 19 avg 2013, 17:25

Zna li tko kako se zvao glavni sudac na utakmici kad smo igrali protiv Veleza, jel moguce da je bio isto Pilav nešto se nemogu sjetit al mi kroz glavu prolazi ona njegova faca :?

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 17:32

maxmore je napisao/la:
Ma sve je jasno. Idu mi na živce ove priče o štimanju za wiliams. Ne krijem se ja iza nesviranja penala, nego me zavjere živciraju.
Prijatelju, imam previše godina da se bavim teorijama zavjere, ali tebi ako je normalno da ekipa koja je u prethodne tri utakmice zabila ukupna dva gola i osvojila dva boda, zabije na Pecari tri gola i osvoji bod, pa Širokom tri gola kući nije zabio nikad ni Željo, ni Sarajevo, ni Borac, ali nikad nikad, znači nikad, u historiji, povijesti, nikad......tebi ako je to samo splet okolnosti, a ne nešto sumnjivo, onda oprosti, pretpostavljam da Willams i Široki vode divni, krasni poslovni ljudi kojima ne bi palo na pamet da na takav način zarađuju novce, to su divni ljudi kojima je prvenstveni cilj da sve bude pošteno......ne budite djeca

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 avg 2013, 17:37

SB96 je napisao/la:Zna li tko kako se zvao glavni sudac na utakmici kad smo igrali protiv Veleza, jel moguce da je bio isto Pilav nešto se nemogu sjetit al mi kroz glavu prolazi ona njegova faca :?
Danijel Pajić iz Bijeljine...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2013, 17:42

:roll:
Dok citam ove teorije sve kontam pa .ebo ..... cudo nismo napredija nacija,drzava on Njemacke.Svi sve znaju,nema oblasti u koju se ne razumijemo,a kada pogledas u rangu smo Somalije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 17:47

blavor je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Prijatelju, imam previše godina da se bavim teorijama zavjere, ali tebi ako je normalno da ekipa koja je u prethodne tri utakmice zabila ukupna dva gola i osvojila dva boda, zabije na Pecari tri gola i osvoji bod, pa Širokom tri gola kući nije zabio nikad ni Željo, ni Sarajevo, ni Borac, ali nikad nikad, znači nikad, u historiji, povijesti, nikad......tebi ako je to samo splet okolnosti, a ne nešto sumnjivo, onda oprosti, pretpostavljam da Willams i Široki vode divni, krasni poslovni ljudi kojima ne bi palo na pamet da na takav način zarađuju novce, to su divni ljudi kojima je prvenstveni cilj da sve bude pošteno......ne budite djeca
Pa jebga sad zabije i Hoffenheim sa svojih 3500 stanovnika HSV-u pet golova u gostima proslo kolo, a slozit cemo se da je HSV ipak malo bolji klub od nas iz mrvicu bolje lige. Jel i to razlog da se baci sumnja na utakmicu?
Tko je gledao utakmicu vidio je jednu dinamicnu i cudnu predstavu, svakako. Prvi pogodak gostiju je jedna dobra kontra, glupost s nase strane, al lijep pogodak i ni po cemu sumnjiv. Drugi tragikomedija od postavljanja obrane i golmana. Treci, e treci je vec fenomen... Ali ne vidim sta je sumnjivo tu posebno.
Druga stavka, navodis Sarajevo, Borac, Zeljo, pa mi nemamo problema s takvim klubovima, upravo se o tome i radi, mi takve sve redom dobivamo k'o od sale sto bi se reklo, jer ih se ozbiljnije shvati i drugacije postavi, kao sto je vec pisano ovdje sa svima imamo pozitivne omjere, ali klubovi poput Rudara i slicnih... Tu svake godine gubimo prvenstva. Koliko se sjecam Rudar je prosle godine pobijedio na Pecari, pretprosle su igrali nerijeseno, ili obrnuto. Kako god, evidentno da ne odgovaraju Širokom iz nekog razloga, medjutim evo da se bavim zavjerama, rekao bih onda da sa njima ocito imamo trajni ugovor o namjestenim rezultatima.
Ne budi ni ti dijete, sumnjivih utakmica ima na sve strane, sumnjive su lige petice kamoli nasa liga, ali ako cemo ovu utakmicu promatrati tim ocima, e onda ne znam, ispada da Široki ne smije od ovih ''manjih klubova'' primiti dva, tri gola kuci inace je to skandal. Pa meni je draze da moze svatko tko dodje na Pecari igrati i ostvariti rezultat, bilo svojom igrom ili srecom, nego da nas proteziraju svako kolo, a kao sto je vec navedeno mogao je i u ovoj utakmici penal nama suditi, a i jos dva penala u prvim kolima na Pecari, pa eto, nebitno na kraju.
Sve sta kazes za Široki Brijeg, Williams ili nekoga desetog sto se tice kojekakvog poslovanja i sto vec ne, vrijedi i za bilo koji klub u BiH, pa i u Europi, kao sto i sam znas, tako da je to meni bespotrebna i glupa prica. Ne da mi se opterecivati s takvim stvarima, hrpa ljudi ''sve zna'', a u 90 posto slucajeva pogrijese u najavi, a boga mi nemaju ni neke milijune na svom kontu kako bi opravdali to da ''sve znaju''.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.